zomerschoenen toms

Wat niemand je vertelt over TOMS schoenen

Toms zijn enorm leuke schoenen met een geweldige motivatie erachter, maar ik vertel je vandaag wat niemand je vertelt over deze schoenen.

Sandalen van Toms

Niet zo heel lang geleden kocht ik met mijn zuurverdiende centen twee paar schoenen voor de zomer. Ik kocht sandalen in het zwart en sandalen met een natuurlijke look met vrolijke kleurtjes. Ik was zo enorm blij met mijn aankoop. Bovendien las ik alleen maar positieve verhalen over al die Toms die de duurzame en hippe bloggers en Instagrammers aan hadden.

zomerschoenen toms

Hippe schoentjes

Die wilde ik dus ook wel! Bovendien zaten ze lekker en ik wist dat het een goed doel diende. Want voor elk verkochte paar Toms, kopen zij een paar schoenen voor een kindje die ze niet kan betalen. Win-win! Jij loopt met mooie schoenen en zij lopen met goede schoenen.

Toms schoenen geven je stinkvoeten

Naast het feit dat het er allemaal heel erg leuk uitziet, vertellen ze je dus één ding niet die ik sans gêne met jullie zal delen. Je krijgt er namelijk enorme meurpoten in. Ja echt. Ik heb nooit stinkvoeten, maar als ik deze sandalen ook maar één keer heb aan gehad – maakt niet uit welke van de twee – heb ik direct stinkvoeten.

Nooit last van stinkvoeten

Ik heb het nooit durven vragen aan anderen op social media. Maar ik dacht bij mezelf: Het kan gewoon niet aan mij liggen. Want zoals ik al zeg: Ik heb nooit last van stinkvoeten. Wat ik dus maar aan wil geven: In Toms krijg je echt enorme stinkvoeten. Als je dit dus wilt vermijden, raad ik niet aan om ze te kopen.

Toms schoenen kopen?

Ik denk bij de aanschaf van nieuwe schoenen nog wel twee keer na of ik ooit nog eens kies voor Toms schoenen. Want hoewel het een vega schoen is en ik kinderen in nood help, heb ik er weinig zin in om elke avond mijn voeten uitgebreid te moeten wassen als ik in bed stap. Of me dood te schamen als ik in een restaurant zit omdat de meurlucht van onder de tafel vandaan komt.

Ik ben nu wel heel erg benieuwd: Ben jij bekend met dit stinkende feit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments

 • Marye

  😂😂 hier hetzelfde verhaal! Ik heb de espiraldes en overweeg nu om er andere zooltjes in te doen en hopen dat dat helpt!

  • Nancy

   Dus ook bij de espadrilles! Ik vind het zo gek. En jammer… Ik heb helemaal geen zweetvoeten, maar als ik die sandalen aan doe: HELP! Zooltjes is ook wel een idee voor espadrilles maar met open sandalen ziet dat er gek uit. Ik probeer maar een beetje door te bijten maar volgend jaar ga ik toch maar op zoek naar andere.

 • Yvonne

  Ja ik heb spuitbus gebruikt deo voor sneakers en het helpt niet

  • Nancy

   Ja dat is zo jammer! Zelfs met een voetendeo maakt het dus niet uit, ze blijven stinken? Superjammer. Ik ben niet geneigd snel weer TOMS schoenen te kopen. Terwijl ik het idee achter het product geweldig vind. Maar op verschrikkelijke stinkvoeten zit ik echt niet te wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.