GISHWHES 2016 Item 45

GISHWHES 2017 – De grootste speurtocht ter wereld

In 2015 vertelde ik jullie nog over Supernatural en dat ik daar zo’n fan van ben. Nu mag het zo zijn dat Misha Collins in de zomer altijd iets heel erg gaafs organiseert: GISHWHES. En dit jaar is dat GISHWHES 2017. Oftewel: the Greatest International Scavenger Hunt the World Has Ever Seen.

De grootste speurtocht ooit

De grootste speurtocht die de wereld ooit heeft gezien, hoe gaaf is dat?! Je begrijpt wel dat mijn interesse direct gewekt was. Ik wilde al een paar jaar meedoen, maar had nooit het lef getoond om dit ook daadwerkelijk te doen. Terwijl ik gewoon wist, dat dit een mooie aanvulling in mijn happiness hoekje zou zijn. Ik wist zeker dat ik hier heel blij en gelukkig van zou worden. Ik wilde alleen wel graag een team hebben, want tijdens deze vaak al superdrukke week (iets met zoveel jaar getrouwd en Draai van de Kaai) moest ik een team van 15 mensen hebben om deze gave maar soms vage opdrachten te volbrengen. Dus deed ik een oproep op Facebook.

GISHWHES 2017

En voor ik het wist deed ik vorig jaar mee met een groepje, waarvan ik de helft nog (her)kende van de Supernatural conventie in Engeland. De grootste speurtocht van de hele wereld, met de vreemdste, leukste, grappigste en hartverwarmendste opdrachten die je je maar kan indenken.

GISHWHES 2016 Item 45

Welke drempel?

Die drempel die ik dacht te ervaren, bestaat helemaal niet. Er zijn namelijk genoeg opdrachten die je zelf kan doen, in jouw buurt. En het team waar ik in zat, had contact met elkaar via Facebook Messenger. Zo spraken we met mensen uit Canada, Amerika, Engeland, Wales en Nederland.

We spraken af hoe we het gingen aanpakken, wie wat zou doen en welke opdrachten gedaan werden. De opdrachten werden onderling verdeeld en we hadden zelf de grootste lol. Het was een volle week, zo naast mijn werk, maar wel heel erg leuk om eens mee te maken. Bekijk het filmpje maar eens van GISHWHES en dan zie je direct in de eerste seconden een gigantisch waterballonnengevecht waar een vriendin van mij speciaal voor naar San Francisco vertrok. HOE GAAF IS DAT!?

HOOKED!

En nu ben ik hooked! Je kan het zelfs een current obsession noemen. Inmiddels is de inschrijving weer geopend en ik doe mee. Ook dit jaar mag je je weer opgeven voor deze wereldwijde speurtocht!

GISHWHES 2016 item 101

 

Ben jij wel in voor een geintje en wil jij met jouw deelname, een goed doel helpen? Geef je dan nu op voor GISHWHES 2017. Ik zweer je, dat het een mooie ervaring is. En het valt leuk onder de noemer: Iets nieuws proberen. Het zijn namelijk echt niet alleen maar vreemde opdrachten, er zitten ook prachtige momenten tussen waarbij jij iets kan betekenen voor je omgeving: Voor mensen om jou heen, voor hulpverleners, ouderen een mooie dag bezorgen. You name it! Dus als jij iets nieuws wilt proberen en je wilt laten onderdompelen in grappige opdrachten én iets van je bucketlist wilt afstrepen. Dan is dit voor jou!

Wanneer heb jij voor het laatst iets nieuws gedaan?

GISHWHES 2016 item 6

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Delen is geweldig!Buffer this pageShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Print this pageShare on Tumblr0Email this to someone

Categories: Geluk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *