High Tea bij Maddeys Roosendaal

High Tea bij Maddey’s in Roosendaal

Met enige regelmaat lees je hier over high tea’s in de lekkerste theehuisjes. Maar deze had ik nog niet gedeeld met jullie. Zo ben ik ruime tijd geleden met vriendinnen naar Maddey’s in Roosendaal gegaan. Waarom nu pas Het is er niet van gekomen, maar ik moet eerlijk bekennen dat de high tea niet heel Read More

Ondertussen in de provincie_ Beste Terras Roosendaal Het Hooihuis

Ondertussen in de Provincie: Het beste terras van Nederland in Roosendaal

Het beste terras van Nederland is in 2016 te vinden in Roosendaal, my hometown! Welkom bij Ondertussen in de Provincie met Het Hooihuis.

VLOG Ondertussen in de provincie Thee Leutje diary

VLOG – Ondertussen… in de provincie: Thee Leutje

Eerder schreef ik al eens over een geslaagde High Tea bij het Thee Leutje in Leerdam en vandaag neem ik jullie mee in mijn VLOG naar het Muizentorentje in Leerdam.

beauty chocoladepakking nouvelle roosendaal

Ondertussen… in de provincie: Schoonheidsinstituut Nouvelle

Eerder schreef ik al eens over een geslaagde High Tea van Schoonheidsinstituut Nouvelle. Niet zo lang geleden onderging ik een heel prettige Beauty Verwendag samen met mijn schoonzus bij dit schoonheidsinstituut in Roosendaal.

Thermae Son

Ondertussen… in de provincie: Sauna Thermae Son

Toen manlief en ik 10 jaar bij elkaar waren, besloten we een verwendag in te plannen. Dus zouden we saampjes naar de sauna te gaan. We wilden weer eens wat anders proberen en kwamen zo bij Thermae Son in Son en Breugel uit.

Ondertussen… in de provincie: Solar Weekend

Begin augustus ging ik samen met mijn hubby naar Solar Weekend in Roermond. Een festival die al lang op mijn verlanglijstje stond…

Als je eens wat anders wilt meemaken, dan raad ik je aan om je pijlen te richten op Solar Festival. Dit meerdaagse festival

Stilleven

Ondertussen… in de provincie: Stilleven

Als ik naar Breda ga en ik wil nog ergens lunchen, dan denk ik eigenlijk altijd aan het fijne plekje Stilleven. Stilleven, Breda Stilleven is te vinden midden in het Ginneken in Breda, op de Ginnekenweg. Het was de eerste lunchroom die een open en ruime ruimte had in Breda, een verademing als je kijkt Read More

langoustine en gravad lax

Ondertussen… in de provincie: Restaurant La Providence

Op een zonnige zondagmiddag vertrokken wij richting het grensdorpje Baarle-Nassau om een culinair menu te verorberen. Vandaag een review in Ondertussen in de Provincie: Restaurant La Providence. Baarle-Nassau Restaurant La Providence is gesitueerd in de binnenstad van Baarle-Nassau (provincie Noord-Brabant). Op onze zonnige zondag waren er veel dagjesmensen aanwezig, houdt dus rekening met parkeren. Je Read More

Ondertussen in de provincie Chateau Holtmuhle

Ondertussen… in de provincie: Château Holtmühle

Afgelopen weekend verbleef ik in Chateau Holtmühle in Tegelen. Holtmühle? Ligt dat in Duitsland? Nee, in Limburg maar tegen de grens met Duitsland. Een relaxt weekend met een culinaire toets. Lees mijn review: Château Holtmühle Het hotel is gesitueerd in een rustig gedeelte van Limburg, in de plaats Tegelen. De omgeving is uitermate geschikt voor Read More

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
1 2