DIARY 2017 Week 17 Roosendaal

DIARY 2017 – Week 17 – Roosendaal

In mijn wekelijkse diary geef ik je een dagelijkse inkijk in mijn leven. Deze week had ik een lunchafspraak met een hoogzwangere in Roosendaal, was het Koningsdag en had ik een superlang weekend!

Markt

Maandag 24 april
Ik ben een op en top huisvrouwtje vandaag. Als het zonnetje schijnt, ga ik op de fiets naar de markt toe om boodschappen te doen. Ik heb eens wat andere zaken nodig dan anders, want ik heb wat leuke recepten opgezocht voor deze week.

Lunchafspraak bij Lente

Dinsdag 25 april
Ik werk deze ochtend en in de middag heb ik afgesproken met mijn vriendin A. die hoogzwanger is. Zo leuk om haar nu nog zo te zien. En zo spannend! Mijn wereldje verandert echt, nu bijna al mijn vriendinnen zwanger zijn, of kinderen hebben. Ik neem de geroosterde boterham met hummus en gegrilde groenten. Heel erg lekker! Later in de middag komt mijn nichtje zomaar op visite met haar papa. Ze had dat zelf voorgesteld zegt ze. Gezellig!

Zware nacht

Woensdag 26 april
Ik kan over vandaag weinig vertellen, ik heb een lange dag op kantoor, met overwerk. Wel deelt onze collega G. een lekkere¬†koek met ons.¬†Dat¬†breekt de dag een beetje. En als ik thuis kom ben ik moe. Ik heb afgelopen nacht slecht geslapen dus wil het liefst alleen maar chillen. Manlief is in Den Haag voor Koningsnach en ik blijf thuis. Ik rust, lees een boek, mediteer en rond middernacht ga ik nog uitgebreid in bad. Helaas is mijn nachtrust wat minder… veel draaien. Ik vrees dat ik last heb van stress.

LEES OOK  Sunday Special - Week 7

DIARY 2017 Week 17 Roosendaal

Koningsdag

Donderdag 27 april
Ik lig languit te lezen in bed als hubby thuis komt. Later op de middag ga ik met schoonzus en nichtje naar de stad. Ze gaat naar een goochelaar waar wij ook erg om moeten lachen. Ik kom mijn andere schoonzus tegen, N. is er met haar kinderen, ik zie op het terras nog vrienden zitten. We sluiten de koude dag af in de zon waardoor we weer langzaam warm worden en de warme chocolademelk het laatste zetje geeft om weer helemaal ontdooid terug naar huis te keren.

In de avond volg ik een cursus over Instagram en probeer ik op die manier mijn ‘game’ te verbeteren. De beste dame praat echter zo snel, dat ik het niet kan bijhouden en onmogelijk kan meeschrijven met haar. Bovendien krijg ik er een verhoogde hartslag van. Ik heb wel geleerd, maar allemachtig wat raak ik er gestrest van. Nu begint het op te vallen. Ik zit gewoon niet goed in mijn vel!

Fratino

Vrijdag 28 april
We gaan op visite bij onze vrienden R. en M. in de polder. Hubby bekijkt de nieuwste veranderingen, ik blijf lekker in de loft waar de kinderen ook aan het spelen zijn en ik bij klets met M. We gaan vervolgens door naar de Praxis om witsel te halen voor het plafond in de gang. Ik ruim de zolder op en boek daarmee enorme vooruitgang. Daarna ga ik met manlief uit eten bij Fratino waar we 4 uur uitgebreid genieten van al het lekkere eten. Ik kan hier eigenlijk altijd wel naartoe gaan. Zo fijn!

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 35 - Back to school

Shoppen in Roosendaal

Zaterdag 29 april
We¬†gaan lopend de stad in. Ik wilde alweer een¬†tijdje kijken bij La Nostalgia in Roosendaal en¬†om wat inspiratie op te doen en om te¬†kijken of ze nog iets moois voor ons in huis hebben.¬†Ik koop er¬†√©√©n ding om te gebruiken tijdens het schoonmaken. De rest was leuk, maar zijn vooral hebbedingetjes en daar wil ik een beetje van af. √Č√©n ding is wel creepy: Een kamertje vol met poppen waarvan er eentje alleen met een kop onder¬†een stolp staat. IEKS!

We gaan verder de stad in om nog naar de boekenzaak te gaan en daar koop ik een boek van Zilverblauw over fotografie. Ik koop kaartjes voor het NHTV alumni festival en laat in de middag komt mijn broer op visite met schoonzus en nichtje. Onverwachts! Zo gezellig. Ik maak voor het avondeten een nieuw recept klaar. Uiteraard ziet het er niet zo stylish uit als in het kookboek, maar het smaakt wel héél goed. Na het avondeten gaan we naar het PeerenStroop feestje, maar blijven er niet lang. Hubby is al een paar dagen ziek en het wordt elke keer wat erger. Hij wilde eigenlijk niet gaan, maar ben blij dat we

Wapperende was

Zondag 30 april
Ik ben al vroeg op gestaan omdat ik niet meer kon slapen. Ik heb al een was aan de lijn hangen as we speak. Wapperend in de wind! Want ja, ik droog alles buiten op de lijn. Ik heb geen droger want die VREET energie en is derhalve niet zo goed voor het milieu. En wat is er lekkerder dan fris wasgoed?

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 39 - Spuugzat

Manlief is echt ziek, daar heb ik de hele ochtend al gembertheetjes met honing voor mogen maken. Ik vrees dat het met mij ook niet zo goed gaat, mijn PDS is vandaag heel erg aanwezig waardoor ik me ook wat slapjes voel. Wat de rest van de dag brengt? We zullen het zien. Als ik me goed genoeg voel, ga ik zingen in de stad (Roosendaal Zingt) en anders blijf ik gewoon lekker thuis. Wat lezen, wat schoonmaken (which reminds me dat ik de auto nog moet schrobben)…

Wat ga jij allemaal doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.