DIARY 2017 Week 13 Promoveren

DIARY 2017 – Week 13 – Promoveren

In mijn diary geef ik je een wekelijkse inkijk in mijn leven. Deze week was mijn man jarig, ging ik naar Maastricht, was ik voor het eerst bij het promoveren van een vriend en vierden we feest in de kroeg.

Het is niet altijd makkelijk om een even net blogschema aan te houden, maar ik doe mijn best naast alle gave dingen die ik doe. Ik kan niet onder stoelen of banken steken dat ik erg happy ben met de afgelopen tijd. Het weer zit mee en we hebben enorm veel leuke afspraken op de agenda staan. Lees mee in mijn diary van afgelopen week:

Editing

Maandag 27 maart
Ik heb het idee dat elke diary van mij begint met een oersaai verhaal. Ook deze maandag kan ik niet veel boeiends over melden. Behalve dat ik mijn ass eraf heb gewerkt door flink te bloggen en mijn video al klaar te maken voor woensdag van afgelopen weekend. En daarna ben ik uitgebreid in de zon gaan zitten. Je moet immers een beetje genieten van het goede leven!

Verjaardag J.

Dinsdag 28 maart
Hoera! Manlief is jarig! 35 jaar oud is hij geworden en dat vier ik door met hem op te staan, een lekker ontbijt voor hem klaar te maken en hem te verrassen met twee kaartjes voor Weezer. Het was een zoektocht an sich, maar ik ben blij dat het me gelukt is. In de avond ging ik My favourite things zingen op mijn zangcursus en bij thuiskomst waren mijn moeder en schoonouders op visite bij manlief. Net toen we naar bed wilden gaan, belde zijn oma op. Om 23:00 uur! Behoorlijk aan de late kant, maar oma wilde hem nog feliciteren alvorens ze naar bed zou gaan.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 51 - Kerst in ons nieuwe huis!

DIARY 2017 Week 13 Promoveren

Lion

Woensdag 29 maart
De dag begint een beetje vreemd, door een merkwaardige nieuwe indeling van het kantoor waarbij iedereen een vaste plek toebedeeld heeft gekregen, behalve ik. Hoewel, ik ben de enige die de ene dag hier en de andere dag daar zit. De rest heeft een vaste plaats in het nieuwe schema. Uiteraard laat ik mijn ongenoegen weten bij mijn baas. Vooral omdat het hier om een uitzondering gaat en het mij betreft ben ik er minder enthousiast over. Op kantoor heb ik verder absoluut geen tijd om me druk te maken om dit soort triviale dingen. Dus als ik in de avond thuis kom, ben ik blij dat ik even mijn gedachten kan verzetten. Na het avondeten gaan manlief namelijk naar het filmhuis om Lion te zien. Daar kan ik kort en bondig over zijn: Die moet iedereen zien!

Promoveren

Donderdag 30 maart
Yes! Vandaag ga ik naar het mooie zuiden! De zon schijnt en we vertrekken met plezier richting Maastricht. Een goede vriend van ons gaat vandaag promoveren en wij mogen aanwezig zijn bij zijn presentatie en verdediging. Ik ben nog nooit aanwezig geweest bij zoiets, erg bijzonder dus. In de avond luisteren we naar de vele speeches die worden gegeven waarvan die van JW en F. zijn moeder toch wel de beste zijn in mijn ogen. Ik dans vervolgens de benen onder mijn lijf uit en om half 3 gaan we waarschijnlijk slapen.

Maastricht

Vrijdag 31 maart
Uiteraard val ik ook deze maal als laatste mijn bed uit. We ontbijten met elkaar in de zon in de achtertuin van F. en M. en gaan met hen mee lunchen in de stad. We zijn er al vaker geweest, maar wat een geluk dat we ook nu weer lekker zitten te genieten bij de Brandweer. Samen met F. zijn familie genieten van de zon, de lunch en het gezellige gezelschap. Wat een geluk dat we daar bij mogen zijn. Om half 5 rijden we terug naar huis en heb ik het al te zwaar met auto rijden. Manlief valt herhaaldelijk in slaap en ik vind het ook moeilijk om me te concentreren. Bij thuiskomst lig ik te pitten. We gaan wel nog stijldansen en dat gaat eigenlijk behoorlijk goed. Al zou ik nu niet meer weten wat ik geleerd heb. Daar was ik denk ik toch te moe voor.

LEES OOK  PDS - Deel 7

Feestje manlief

Zaterdag 1 april
Manlief viert vandaag zijn verjaardag in het café. Ik lig eigenlijk de hele dag tot in de middag op bed. Met een tijdschrift, met mijn tablet… ik verveel me geen moment want ik lees enorm veel artikelen en geniet van de kleine dutjes tussendoor. In de avond viert hubby zijn verjaardag in de kroeg en hebben we enorm veel lol met familie en vrienden. Fijn dat iedereen is gekomen! Natuurlijk vergeet ik op zulke momenten altijd foto’s te maken, typisch. Daarom haal ik op het einde mijn telefoon tevoorschijn om wat laatste foto’s te maken als hubby al aan de kopstoten begint. Tijd om naar huis te gaan! Om half 4 liggen we op bed, om 4 uur ga ik slapen.

feestje manlief de veestallen

Pijnacker

Zondag 2 april
Ik weet niet hoe hij het doet, maar hubby staat op zonder kater en enorm vroeg. Ik lig nog in bed tot ik zo moet niezen van de hooikoorts dat ik erna niet meer in slaap kom. Met tegenzin stap ik mijn bed uit. Maar! De dag is nog jong en we besluiten – omdat we ons allebei goed genoeg voelen – om bij mijn neef op visite te gaan in Pijnacker. Zijn dochter en zoon worden weer een jaartje ouder en we zijn uitgenodigd. Dus in de middag springen we weer in de auto en tuffen naar Pijnacker voor dit kinderfeestje. Mijn neef blijkt een gigantische baard te hebben, die hem overigens goed staat (vind ik) en de kinderen ter plaatse hebben het allemaal naar hun zin. Het is leuk om bij te praten met mijn familie en om 5 uur gaan we naar huis. We eten Grieks bij mijn moeder en als de avond valt gaan we echt naar huis toe. Manlief wilt alleen nog maar slapen, slapen, slapen. En ik ook!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 20

2 reacties

  • mysterious F

    Hey Nancy, supergaaf om over die mysterieuze M en F te lezen! Erg leuk dat je jouw website zo goed verzorgt. M vertelde me dat je tegenwoordig ook blogs maakt op youtube en facebook enzo. Hoewel ik niet handig ben op facebook, ga ik wel even abonneren via youtube. Rock on!! Groetjes, F.

    • Nancy

      Haha, ja spannend he! Ik maak inderdaad tegenwoordig ook vaker filmpjes, op dit moment ben ik onze USA trip vooral aan het afmaken op YouTube. Dat werd wel eens tijd en bovendien maak ik aan het einde een leuk totaalfilmpje van onze reis. Tussendoor heb ik nog wat video’s gemaakt met HOW TO’s die recentelijk online zijn gekomen. Ik heb een cursus gevolgd en probeer dat te implementeren. Het is even wennen om jezelf terug te zien op video – maar uiteindelijk heb ik er wel heel veel lol in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.