DIARY 2017 Week 22 con blues

DIARY 2017 – Week 22 – Post con blues

In mijn diary krijg je een inkijk in mijn leven. Deze week had ik last van zware post con blues en was ik compleet overwerkt. Lees mee in mijn diary van Week 22.

Düsseldorf bekijken

Maandag 29 mei
Vandaag moet ik uitchecken bij Ute, maar gelukkig mag ik nog om half 2 terug komen om spullen uit de koelkast te halen. Ik ga samen met C. en S. de stad Düsseldorf in op deze verzengde lentedag. Je zou bijna vergeten dat het lente is, zo warm is het. We worden compleet de verkeerde kant opgestuurd en doen er even over om de stad in te komen. De stad is eigenlijk maar klein en ik heb zelf nooit iets nodig (ik ben aan het minimaliseren én ik koop het liefst niets vanwege mijn milieuvriendelijke inslag) dus zijn we vrij snel uitgekeken. C. en S. hebben de stad laatst al onveilig gemaakt, toen ze wandelend van het con hotel naar de stad gingen #respect Na een metro / tram ritje kom ik aan bij mijn appartement, pak mijn spullen in en haal de meiden op bij het con hotel. En dus rijden we samen terug vanuit Düsseldorf naar mijn huis. We drinken nog wat cava in de achtertuin en dan rennen ze richting perron (en blijken uiteindelijk hun trein gemist te hebben)

Con blues

Dinsdag 30 mei
Vandaag werk ik een halve dag extra vanwege de extreme drukte en ga ik naar de tandarts toe. Ik heb geen gaatjes! Ik was er even bang voor, want bij mijn kiezen had ik regelmatig pijn bij koud of warm eten of drinken. Blijk ik mijn tanden té goed schoon te maken. Ik mag het best wat rustiger aan doen van de tandarts. Challenge accepted. In de avond zing ik de sterren van de hemel – NOT – bij mijn zangles. Ik zit in de sectie sopranen maar ik heb zo veel geschreeuwd afgelopen weekend dat er bij de hoge noten wel lucht verplaatst wordt, maar je helemaal niets mijn keel uit hoort komen. Stem een beetje overbelast dus. Ik voel me de hele dag een beetje down, ik heb last van post con blues.

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 34

#FML

Woensdag 31 mei
Als ik onder de douche sta voordat ik naar kantoor vertrek, ben ik al op mijn mobiel gebeld door een onbekend nummer. Tijdens het ontbijt word ik nog een keer gebeld. Het is de Head Teacher van het project van vandaag. Ze is gestrand op het station in Barneveld. Wat nu te doen? Ik kan vanuit mijn woonplaats ook weinig voor haar betekenen dus geef haar een tip. Ik voel nattigheid en vertrek snel naar kantoor. Als ik vlakbij het werk ben, blijkt dat het materiaal voor dit project nooit is aangekomen. Wat volgt zijn een stress-moment, een woede-uitbarsting, traantjes van vermoeid- en kwaadheid en veel zweten. Uiteindelijk komt alles weer op zijn pootjes terecht, maar dan kan ik de rest van de nieuwe ellendige dingen oplossen. Het blijkt de Wet van Murphy…… Ik moet vandaag geen leuke beslissingen nemen, maar ik neem ze allemaal.  Mijn werkdag eindigt met een presentatie in Zeeland, wat me weer de nodige energie geeft. In de avond kom ik thuis en ik ben kapot. Ik wil niks meer en mijn kont doet pijn.

Vooruit werken

Donderdag 1 juni
Ik word wakker met pijn in mijn lijf. Gisteren heb ik mezelf te ver gepusht en daar moet ik vandaag de vruchten van plukken. Ik weet op kantoor niet meer hoe ik hangen, liggen of zitten moet. Het project dat vandaag start, hoor ik niks over. Ik ben met stress opgestaan maar toen ik naar kantoor liep bedacht ik me: Het is een ervaren docent, het materiaal is gearriveerd… dat zit wel goed. Ik hoor de hele dag van niets en geen nieuws is goed nieuws. Thuis gekomen kijk ik eerst een uur gezapig voor me uit (moe) en dan ga ik vooruit werken op mijn laptop. Zo fijn als je enorm veel ideeën hebt!

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 45

Zomerliedjes

Vrijdag 2 juni
Ik werk een halve dag vandaag en moet nog belangrijke zaken afronden. Vervolgens ga ik in de avond met mijn moeder en mijn schoonzus haar moeder A. naar het theater om Jan Rot te zien. Jan en An hebben een avondvullend programma in de kleine zaal met allemaal Nederlandstalige liedjes gemaakt op bekende zomerhits. Echt heel erg leuk. Na de voorstelling blijven we nog even hangen om een drankje te doen.

DIARY 2017 Week 22 con blues

Hap en Stap

Zaterdag 3 juni
Wij hebben echt niet altijd alles volgepland. Dit weekend heb ik bewust een beetje vrij gehouden, zodat we even een momentje hebben om adem te halen. Dat vind ik heel erg belangrijk en bovendien broodnodig. Ik ga wel uit lunchen met mijn vriendin I. en dat lijkt alweer een lichtjaar geleden. En het is weer zo verschrikkelijk gezellig! Na mijn gezellige uitje op het beste terras van Nederland, ga ik lekker in de tuin liggen met mijn één van mijn lievelingsmagazines. De Seasons. Vervolgens worden we gebeld door mijn familie en gaan we richting stad voor het Hap Stap festival. We eten wat lekkers bij standjes en luisteren naar de muziek. Aan het einde van de avond zitten we in Jaxx om ons op te geven voor karaoke. Ik zing 3 nummers: Coat of many colors, Lay all your love on me en Eye of the Tiger. Die laatste twee zing ik met mijn schoonzus! En dan… is het tijd om naar huis te gaan want mijn stuitje is het niet meer eens met al die gezellige uitstapjes. Ik ben zooooo moe en weet niet meer hoe ik hangen, liggen of zitten moet. Slapen maar dan!

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 4 - Edo en Arie

Eerste Pinksterdag

Zondag 4 juni
Ook wel eens lekker dat we niet altijd van alles in de agenda hebben staan. Vandaag heb ik daardoor ruimte voor zelfontplooiing en lekker lezen. En heel misschien dat ik nog moet helpen in huis vandaag? Ik zit ook steeds meer te denken om zaken aan de muur te hangen aangezien we nog niets hebben hangen. Misschien is het nu tijd. Maar terwijl ik dit type zie ik ook buiten de zon schijnen en met zulk lekker weer moet je het er van nemen. It is now or never! Dus waarschijnlijk wordt het toch het eerste. Lezen en wat leren. Fijne Eerste Pinksterdag allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.