Diary 1 Supernatural

Diary 2016 – Week 1

In het nieuwe jaar houd ik weer wekelijks een diary bij. De vorige zou eigenlijk week 53 moeten zijn, dus dit is de de Eerste Echte Week van Diary 2016. Deze diary begint met ziek zijn, maar eindigt met een paar leuke afspraken waaronder een event waar ik nog nooit aan heb mee gedaan en wat best even spannend was! Wil jij weten wat er zo spannend was? Lees mee!

Ziek

Maandag 4 januari
Vandaag ben ik ziek, ik voel me de hele dag niet goed. Een griepje in het begin van het jaar, ach dan kan je er maar vanaf zijn! Ik heb de afgelopen nacht een goede 12 uur geslapen en ik ben nog niet mezelf. Ik ga vanavond niet naar tapdance toe, maar blijf bij mijn moeder en ga bijtijds weer naar huis toe.

Geen verbetering

Dinsdag 5 januari
Bluh, weinig verbetering vandaag. Ik voel me niet goed en ik blijf de hele dag thuis en binnen. Ik kan niet eens boodschappen doen…

Amerika vlog

Woensdag 6 januari
Het wordt een beetje eentonig, maar ook vandaag ben ik nog niet helemaal lekker. Gelukkig heb ik afgelopen nacht geen 12 uur geslapen, maar iets minder. Ik probeer wat yoga te doen, maar ik zweet al snel als een dolle en mijn buik is het niet eens met mijn keuze. Toch nog steeds niet helemaal oké dus. Mijn dag probeer ik door te komen met afleveringen van The Big Bang Theory. Wel kwam mijn eerste Amerika vlog online vandaag! Heb jij hem al gekeken?

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 8

Eentonig

Donderdag 7 januari
Jawel, ook vandaag ben ik thuis. Zoals ik al zeg: Het wordt eentonig maar ja… zo gaat het wel eens in het leven. Ik heb wel het vermoeden dat het langzaam beter gaat. Althans, dat wil ik graag geloven!

Eerste werkdag

Vrijdag 8 januari
Eigenlijk ben ik nog steeds niet 100% maar ik ga toch naar kantoor waar ik zweet als een otter om niets. Gelukkig kan ik zo wel wat dingen doen die nodig gedaan moesten worden. Heb ik toch het gevoel dat ik goed bezig ben geweest. Om half 1 is mijn werkdag afgelopen en ga ik naar huis toe om daar uit te puffen. Ik ben serieus alweer moe. Na de hele middag gerust te hebben, ga ik in de avond naar stijldansen. Dat is leuk om te doen hoewel ik af en toe rare dingen doe, ik merk dat ik nog niet helemaal helder ben vandaag.

Foto van Sharon : www.twitter.com/sharonth20

Foto van Sharon : www.twitter.com/sharonth20

Dutch Supernatural Meet-Up

Zaterdag 9 januari
Vandaag ga ik met de trein naar Amsterdam toe. Ik heb afgesproken met meiden die ook fan zijn van de serie Supernatural. Ik ken ze niet en dit is mijn eerste fandom meetup. Het is erg gezellig, we spreken af op de Dam om vervolgens naar een café te gaan om daar met zijn allen te lunchen. We praten over onze serie en over ons leven en ik vlog (welke woensdag aanstaande online komt!) tijdens deze dag. Rond een uur of kwart voor 6 vertrek ik weer richting huis, maar eerst eet ik nog een frietje met A. en S. voordat we elkaar gedag zeggen op het station. In de trein heb ik twee uur de tijd om bij te komen. Ik heb het vandaag koud gehad, enorm veel gezweet… ik ben echt nog steeds niet helemaal beter! Als ik in mijn woonplaats aan kom, word ik opgehaald door hubby en gaan we naar mijn schoonzus haar verjaardag.

Our first #Supernatural meetup! I had a good time today 💜 #spnfamily #spn #fandom

Een video die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Swap party

Zondag 10 januari
Oké, waarom zenden ze Wie Is De Mol? tegenwoordig op een zaterdag uit? Het is zo enorm onhandig!! Ik zou willen dat ze dat niet deden hoor, want vind er geen klap aan. Op zaterdag heb ik altijd wel wat te doen, waardoor ik de aflevering waarschijnlijk regelmatig zal moeten missen. Daardoor zie ik nu al spoilers voorbij komen in gesprekken. Hoe kan je jezelf hier tegen wapenen!? Moeilijk, moeilijk… Manlief en ik hebben de aflevering gekeken, ik had al een klein vermoeden dat SPOILERALERT deze dame eruit zou liggen. Ik had wel wat punten ingezet op haar, want ik spreid nog als een malle maar nu loop ik wel in elke poule achter. Balen! Ik wil natuurlijk winnen! Ook kijk ik vandaag een aflevering van Supernatural wiz zhe husband. Mijn emoties na deze aflevering? : Waarom, waarom?! Boe, ik ben echt een beetje verdrietig om het einde van seizoen 10, aflevering 21 “Dark Dynasty”. Lieve Supernatural friends, jullie weten wel waarom…

Vandaag ga ik naar een kledingruilparty, waar ik mogelijk niet al te lang zal verblijven aangezien ik toch nog niet helemaal on top of my game ben. Vandaag dus maar eens lekker rustig aan doen.

 

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.