diary 1 2016

DIARY 2016 – Week (bijna) 1

Gelukkig nieuwjaar!!! In verband met popular demand, ook dit jaar een wekelijkse update van mijn leven. Inmiddels zitten we in 2016, waarbij deze week een afspiegeling is van 2015 en 2016. Lees mee in de eerste diary van het jaar!

En dan heb je file… #notfun #nietleuk #hetlevengaatnietaltijdoverrozen

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Afgesloten A58

Maandag 28 december
Vandaag heb ik vrij en doe ik niet heel veel. Vanavond heb ik geen afspraak gepland staan, maar ik ga overdag wel naar M. toe om te werken. Ik krijg zelfs een kerstpakket mee voor mijn inzet van afgelopen jaar, zo enorm leuk! Als ik naar huis toe ga om 4 uur kom ik als één van de eerste auto’s in een file te staan, zo’n 500 meter van de afslag. Er staat een wagen met gas in de brand bij het tankstation op de A58 waardoor de hele snelweg aan beide kanten is afgesloten. Ik sta meer dan een half uur volledig stil en uiteindelijk kom ik 2 uur later eindelijk thuis aan. Ik ben blij dat ik bij mijn moeder kan aanschuiven aan tafel.

Ik ben op de radio!

Dinsdag 29 december
Vandaag zit ik op kantoor om te werken aan de website. Samen met mijn collega S. werk ik hard aan ons idee voor 2016 en hoe de website van mijn afdeling er uit moet komen te zien. Tijdens het werken wordt ik gebeld door een nummer uit Hilversum. Het is de Top 2000, of ik mijn lijflied wil aankondigen bij ze? Natuurlijk wil ik dat! In 9 seconden moet ik klaar zijn en om half 7 kom ik op de radio. Zo enorm gaaf!!! Natuurlijk zit ik te luisteren (ik heb de Top 2000 ook op mijn werk aan gehad), probeer ik nog iedereen te waarschuwen dat ze moeten luisteren (familie en vrienden zitten klaar) en hoor ik mijn paar seconden voorbij komen en word ik ook nog eens afgekondigd. Ben jij benieuwd wat mijn lijflied is? Luister dan naar het fragment. Je hoort mij op 0:21:12 en de afkondiging op 0:23:53.

Babyshower

Woensdag 30 december
Vandaag is een drukke dag want ik moet vroeg in de middag vertrekken naar Eindhoven. Ik ga naar een babyshower van mijn lieve vriendin N. Ik heb eigenlijk helemaal niets met dit soort feestjes, maar ik vind het wel leuk voor haar en het is goed georganiseerd. Gek genoeg voel ik me bij dit soort gelegenheden niet zo erg op mijn gemak, dat is het punt eigenlijk een beetje. Hoe dan ook is het zoals ik net al zei super geregeld en had ze totaal niet door dat we kwamen. In plaats van een boeket gooien op de bruiloft, wordt er nu een luier gegooid voor wie de volgende wordt. Je raadt al wel dat deze natuurlijk in mijn schoot terecht kwam… In de avond gaan manlief en ik even snel eten en dan door naar stijldansen, we gaan morgen optreden en we lopen nog even wat dansen door. Hij krijgt een blackout en we staan maar wat aan te prutsen, ik heb er totaal geen vertrouwen meer in..! Hij zet me hierna af bij een vriendin die jarig is (wat ik zei: december is altijd een drukke tijd) en daar zit ik tot na de nacht. Het is erg gezellig, er wordt een vuurpijl afgestoken, we drinken bubbels en kletsen over van alles. Ik word door I. thuis gebracht, wat echt heel erg fijn is. En als ik dan thuis ben, vertelt hubby me dat er ingebroken is bij de buurvrouw. Er is sprake van een inbraakgolf in onze wijk en nadat ik al nachten slecht heb geslapen, is het vanavond al helemaal verschrikkelijk. Ik doe geen oog dicht.

Happy New Year y’all! #happynewyear #heresto2016 #Kommaaropmetdiewijn #selfie

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Oud & nieuw

Donderdag 31 december
Waardoor ik op oudejaarsdag helemaal kapot wakker word. Ik ben op van de zenuwen. We moeten vandaag optreden terwijl we er niks van bakten gisteren, ik slaap al nachten niet goed en begin me ziek te voelen en dan is er ook nog eens ingebroken bij de buurvrouw! Ik ga even bij haar langs voor emotionele steun. Ze staat er ook maar alleen voor en dat is heel vervelend. Ik neem wat chocolade mee tegen de schrik en probeer haar haar verhaal te laten doen. Ze is echt wel overstuur en de dingen die ze hebben meegenomen zijn niet eens van waarde. Ze is alleen wel al haar herinneringen van haar kinderen kwijt en dat is echt verschrikkelijk.
In de middag gaan we op visite bij R. en M. en daar komen nog meer vrienden even aanwaaien om een soort van oud en nieuw avant oud & nieuw met elkaar te doen. Het is een drukte van belang (6 kinderen en 8 volwassenen aanwezig) en om 6 uur moeten we weer terug naar huis toe om ons voor te bereiden op de show want om kwart voor 7 moeten we uiterlijk wel in het bejaardentehuis zijn. We geven dus een show voor oudjes en die vinden het ge-wel-dig. De dansen gaan best oké, met wat foutjes en blackouts bij de Engelse Wals en de Tango, maar we staan in ieder geval niet stil en blijven gewoon de hele tijd basispassen dansen. Aan het einde dansen we een paar oude dansen die zij nog gehad hebben op stijldansen zoals de Veleta, de Sint Bernardswals en de Kruispolka. Best leuke dansen ook en de oudjes zingen allemaal mee met de muziek die onze dansleraar heeft uitgezocht. Samen met twee andere paren hebben we de avond dus nog opgeleukt voor de mensen en daar is ook wat voor te zeggen.
Als we thuis komen, gaan we naar L. en L. voor het oudejaarsdiner en nemen ons vuurwerkpakket mee. Daar zitten we 5 koppels aan tafel en voordat we beginnen aan het eten, delen we allemaal 1 doel of voornemen met elkaar. Dat is heel erg leuk om te doen en natuurlijk deel ik ook 1 voornemen (van mijn doelen in 2016) met de groep. We eten heerlijk, wat perfect is voorbereid door de gastheer, gastvrouw en onze lieve vriendin S. die een hemelse kokkin is. Om middernacht staan we op, tellen we af, proosten we op het nieuwe jaar en schieten voor meer dan 100 euries de lucht in. Het is mooi. Ik ben gelukkig en nostalgisch tegelijk. We blijven tot we niet meer kunnen en zelfs de gastvrouw bijna in slaap valt op de bank.

Vuurwerk kijken met mijn nichtje 💖 #happynewyear #fireworks #vuurwerk #familytime #loveit

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Klappen maar!

Vrijdag 1 januari
Vandaag gaan we na het uitslapen bij mijn moeder op visite om haar gelukkig nieuwjaar te wensen. Mijn broer, schoonzus en nichtje komen ook en omdat ze gisteren nog niet alle vuurwerk hebben afgestoken (omdat mijn nichtje het “een beetje enggg” vond) maken we de rest vandaag op. Samen met Astrid zit ik voor het raam klaar terwijl haar papa het vuurwerk afsteek. Met haar dicht tegen me aangedrukt en gelukkig te horen zijn, wat een mooi begin van het nieuwe jaar. Ze roept na elk fonteintje: “Klappen maar!”
Na het bezoek aan mijn moeder gaan we naar mijn schoonouders waar we het geluk hebben dat mijn schoonzus daar ook is! We hebben zelfs nog meer geluk; er is nasi over – de WERELDBEROEMDE nasi van hubby’s mama – en die mogen we lekker opeten. Mjam! Na 8 uur in de avond komen we thuis en kijken we nog wat afleveringen van Supernatural voordat we naar bed gaan.

Wie Is De Mol?

Zaterdag 2 januari
Ja jammer, ik ben nog steeds niet 100% maar dat is geen punt. Ik kom de dag wel door terwijl hubby lekker op visite is bij een vriend van hem. Hij gaat gamen en ik blijf thuis. In de middag komt mijn moeder even langs omdat ze problemen heeft met haar mobiele telefoon, ze moet nog boodschappen doen en ik ook dus gaan we naar de AH. En daar lopen we ook nog eens mijn broer en schoonzus tegen het lijf. Mijn nichtje rent door de hele AH roepend om Tietie en Oma. Hahaha! Wat een gezelligheid! Ik kom mijn broer nooit tegen met boodschappen doen, dus dit is supertoevallig maar wel heel erg leuk. Na de boodschappen ga ik weer naar huis en kijk ik wat afleveringen van OUAT. Ik ga me ook niet heel veel beter voelen, dus het wordt een rustige avond. Ik kijk natuurlijk ook naar de eerste aflevering van Wie Is De Mol. Mijn favoriete Nederlandse programma. Heb jij ook gekeken?

Niet ziek, niet ziek, niet ziek worden!

Zondag 3 januari
Vandaag brak ik nog wat verder uit, ruim ik mijn huis een beetje op (maar niet mijn kerstspullen!) en ga ik lezen.

 

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

LEES OOK  Dag maart (2020), hallo april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.