VLOG Ondertussen in de provincie Thee Leutje diary

DIARY 2016 – Week 10

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? Onder andere een concert van Muse, de Members Meeting, een theatershow en dansen in de Maassilo. Allemaal te lezen in mijn:

Diary van week 10.

Vorige week zondag heb ik mijn familie nog onverwachts mee uit eten genomen naar Lounge 8. Een sushirestaurant in onze stad, samen met mijn man, broer, zijn gezin en mijn moeder schoven we aan voor heerlijke sushirolls en andere hapjes. Mijn nichtje heeft zich ook goed vermaakt tijdens deze avond, ze zat lekker te eten en vooral lekker te kletsen en te knuffelen. Ze zat naast mij dus heb ik haar af en toe geholpen. Later op de avond heeft ze zitten kleuren en staan dansen en hebben we zelfs nog even yoga gedaan. Who cares dat er mensen kijken? Ik niet, ik vind het zo leuk om met haar te mutsen.

Ook was het zondag 3 jaar geleden alweer dat ik met mijn beste vriendin J. in Les Tuileries zat in de zon… Waar blijft de tijd?

Muse

Maandag 7 maart
Vandaag doe ik wat dingen in huis en draait de dag vooral om Muse. Ik ga naar hun concert in het Ziggo Dome in Amsterdam. Ik rijd er alleen naar toe en hubby rijdt mee met zijn oud-collega en we meeten elkaar in Amsterdam. We pakken nog een stukje mee van het voorprogramma, maar voor we het weten begint het concert. En dat is echt geweldig, ik word constant overdonderd door de geweldige show. Er hangen drones boven ons hoofd, er zijn projecties op doorzichtige schermen, ze treden op op een ronddraaiend podium. Bovendien kan ik ook nog eens wat liedjes meezingen (mijn hubby is de fan van Muse) dus dat is helemaal leuk. Om je een idee te geven, heb ik een filmpje gemaakt en online gezet. Het is natuurlijk wat schokkerig – want: Op een concert. Maar dan krijg je een klein beetje een idee.

Oh en heb jij mijn Free PRINTABLE al geprint en geprobeerd? Hieronder zie je een voorbeeld ervan, vergeet niet om op de link te klikken dan kom je bij het bericht en vind je daar een link naar het PDF file.

Voorbeeld Free Printable DUURZAAM 5 tips die je nu kunt toepassen

 

Moestuinperikelen

Dinsdag 8 maart
Het wordt lichtelijk repetitief, maar ik ben vandaag nog wat papieren aan het opruimen. Ik ben nog niet klaar, maar heb inmiddels al weet ik hoeveel stapels papier weg gedaan. Mijn vriendin zou vandaag eigenlijk komen, maar ze kan niet omdat ze het druk heeft. Daarom werk ik in de ochtend ook wat langer door bij M. Dat gaat allemaal goed, we hebben de nieuwsbrief ingepland via mailchimp en hij ziet er gelikt uit! Ik ga ook boodschappen doen, maak het huis schoon… gewoon de ‘normale’ werkjes. Bovendien edit ik de video voor woensdag, over de High Tea in Leerdam. Ook bespreek ik met manlief de moestuinperikelen. We kunnen alleen onder begeleiding van onze vrienden naar de moestuin gaan, de andere tuin is gewoon te groot en niet geschikt op dit moment in ons leven. Dus kiezen we er toch voor om helemaal geen moestuin te nemen en zij dus alleen de 140 m2 aan gaan. Kunnen R. en M. best natuurlijk en ze hebben heel fijn meegedacht maar bij twijfel niet doen – dat is mijn uitspraak altijd. Moet je er wel naar leven natuurlijk.

VLOG Ondertussen in de provincie Thee Leutje

Members Meeting

Woensdag 9 maart
Twee keer per jaar hebben wij de Members Meeting met mijn werk. Dat is een dag dat in het teken staat van onze leden. De dag is altijd gevuld met workshops maar dit is de eerste keer dat ik ‘niks’ te doen heb. Niks is niet het juiste woord, want ik mag wel in het Engels de meeting openen voor alle Engelse docenten (krijg ik toch vaak wat stress van). Het is een goede dag, veel tevreden gezichten en een afsluiting met tapas. Mij hoor je niet klagen 😉

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 17 - Roosendaal

Gezondheidsverklaring

Donderdag 10 maart
In de ochtend heb ik een bespreking met een directeur van een basisschool en dat verloopt prima, ik ben erg tevreden. Wel merk ik in mijn pauze dat ik vandaag niet helemaal lekker in mijn vel zit. Ik ben een beetje melancholisch ofzo. Na het werk moet ik mijn gezondheidsverklaring invullen voor de verzekering. Wat ik allemaal mankeer en wanneer en welke medicatie kreeg en door welke arts ik werd geholpen. Weet jij dat nog van je hele leven? Nou, ik niet. Gaat er maar aan staan. Overigens; nog steeds geen bericht uit Engeland over mijn tickets voor Asylum. Ik ben zwaar teleur gesteld. Wel heb ik vandaag tickets gekocht voor Dutch Comic Con. Wie gaat er nog meer heen?

Oppassen

Vrijdag 11 maart
Na het werk koop ik een prop in voor mijn blog en erna ga ik oppassen op mijn nichtje. Ze komt naar mij toe dus ik kan gaan en staan waar ik wil, behalve buiten want ze is natuurlijk stiekem doodop en gaat vrij snel naar bed toe voor haar slaapje. Je hebt er geen kind aan! Ze heeft bovendien bij haar tante op het potje geplast, dus krijgt ze van mij nagellak op. Blauwe nagels, want die kleur is haar “lievelingskleurjjjj”. Als manlief thuiskomt danst ze voor hem op Let it go. In de avond gaan hubby en ik stijldansen en erna lekker naar bed. We zijn moe!

Theater en Now&Wow

Zaterdag 12 maart
Over moe gesproken, ik heb het gevoel dat ik de hele dag kan slapen. In de ochtend staan we bijtijds op en gaan we naar de stad, manlief koopt namelijk nieuwe kleding en vindt het gezellig als ik mee ga. Erna ga ik een half uur op bed liggen voordat we naar een verjaardag vertrekken van Kyo – hij wordt vandaag 1. Dan ga ik weer meer dan een uur op bed liggen erna, omdat ik gewoonweg zooooo moooooeeeeee ben. Geen idee waar het vandaan komt. In de avond gaan we naar Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk. Een heel leuke voorstelling die ik iedereen kan aanraden, als hij niet al is uitverkocht MOET je erheen. Grappige anekdotes, mooie liedjes, grappige liedjes en een heerlijke instelling van het leven. Erna doen we nog een drankje met mijn moeder en dan toch maar naar huis om om te kleden en in de auto te springen op weg naar de Maassilo. Daar gaan we een paar dansjes wagen op Now & Wow. Er zijn 3 zalen en ik ben op mijn hoge lakleren schoenen. We dansen de hele avond! Tegen de ochtend moet ik toch zeggen dat ik naar huis ga en ik neem mijn lief mee. We lopen terug naar de auto en op dit moment denk ik aan het nummer van Jeroen van Merwijk tijdens de theatervoorstelling genaamd: Krappe schoenen. “Elke seconde die duurt uren” Ja juist, zo voelt het nu. Om half 7 zijn we thuis en ga ik tevreden naar bedje toe.

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 35 - Back to school

Uitbrakken

Zondag 13 maart
Ik ben net wakker – en denk terug aan afgelopen week. Tsjonge wat heb ik weer een boel dingen meegemaakt. En ik heb natuurlijk pijnlijke voeten want ja, kapotte voeten enzo. Toch herinnert het me aan een mooi feestje. Vandaag wilde ik in wat rust doorbrengen haha. Ik ga misschien zo nog even op de moestuin van mijn vrienden R. en M. kijken, want ik vind het wel leuk om wat handige tips mee te krijgen. En gewoon om te zien hoe die tuin elke keer wat opknapt. En ja, het is lekker weer en zo krijg je ook weer een frisse neus 🙂

 

Afgelopen week kreeg je via mijn diary een inkijkje in mijn leven, maar ook dagelijks krijg je een kleine inkijk via Snapchat. Wil je vaker zien wat ik allemaal doe achter de schermen? Volg me dan op Snapchat!

Follow me on Snapchat

Volg jij mij al op #snapchat ?
#follow #followme #socialmedia #addicted #seeyouthere

Wat ga jij doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.