Diary 2016 week 11

DIARY 2016 – Week 11

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? Onder andere mijn eerste rondje rennen, een #girlboss week en als #travelblogger naar Gent. Allemaal te lezen in mijn:

Diary van week 11.

Kortsluiting

Maandag 14 maart
Deze week kwam mijn vriendin L. samen met haar zoontje op visite. Gewoon lekker tutten met elkaar en kletsen over van alles. Ik denk dat je het zou kunnen vergelijken met vroeger de huismoeders die bij elkaar op de koffie gingen. Terwijl zoonlief zich meer dan één keer omrolt en zijn hoofd stoot aan onze keiharde tegelvloer (arm ventje!) babbelen wij wat over toekomstplannen en werk. Voordat ik vertrek voor de tapdance gebeurt er helaas iets minder leuks: Kortsluiting! En ik kan nergens het probleem vinden. In de tussentijd is de stroom wel van mijn keuken af en dat betekent geen elektriciteit meer op de koelkast en vriezer. Klote. Ik bel een elektricien en al snel vindt hij het probleem. Had ik niet kunnen weten… Gelukkig maar! Ik heb de tapdance wel gemist, maar gelukkig wel weer stroom. En ja, zo stofzuig je nog eens op plaatsen waar je dat anders niet doet (achter de koelkast).

Pralaya yoga

Dinsdag 15 maart
Vandaag moet ik naar kantoor toe. Ik heb in de ochtend een afspraak op kantoor en later op de ochtend een afspraak met mijn collega’s. Ik blijf maar meteen de rest van de dag, dan kan ik weer wat werk verzetten. Ik blijf lekker bij moeders eten en in de avond ga ik naar Pralaya yoga met J. Het is weer eens wat anders. Niet extreem intensief maar toch voel ik me spieren later wel. Apart!

LEES OOK  Sunday Special - Week 7

Beurs in Utrecht

Woensdag 16 maart
Vandaag ga ik voor mijn werk naar een beurs in Utrecht, right up my alley. Ik ben DOL op beurzen, ik heb zelf altijd het gevoel dat dan het beste in mij naar boven gehaald wordt. Ik vind het leuk om mensen te informeren en naar mijn stand te ‘lokken’. Het is een goede dag en ik kan veel mensen informeren – top! Met de zon rijd ik naar huis toe, door de file maar met zon en de Top 500 van de nineties verveel ik me geen seconde. Ik geloof dat ik de enige ben met een lach op mijn gezicht. Manlief komt weer thuis van zijn training en we gaan frietjes halen bij de pas geopende snackbar. Mijn video is af, maar is nog steeds aan het uploaden. Was leuk geweest als dat wat sneller ging…

Fitgirl

Donderdag 17 maart
Mijn video is geloof ik ergens in de nacht online gekomen, dus kan ik hem vandaag aan iedereen showen. Ik heb weer een afspraak buiten de deur en ook dat is een mooi gesprek. Ik ben deze week ON FIRE als het gaat om afspraken buiten de deur. Dit is wat ik zo leuk vind aan mijn baan en vooral: waar ik goed in ben. De afspraak duurt tot vrij laat, maar ik heb dan nog welgeteld 20 minuten de tijd om te werken (uren vol te maken) dus doe ik dit vanuit huis. Daarna ga ik rennen. Je leest het goed. En ik draai wasjes want de zon schijnt zo lekker! Ik kijk in de avond lekker naar YouTube filmpjes onder het genot van wijn. Lichtelijk begint de stress toe te nemen want morgenochtend mogen we mailen om photo ops op Asylum 16 vast te leggen. Dat moet om exact 9 uur. Spannend! Want ik heb mijn tickets nog steeds niet…!!!

So this happened yesterday. Started with running 😱 Who would’ve thought? #selfie #fitgirl #notsomuch #laughatyourself #latergram

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Photo ops

Vrijdag 18 maart
AAAAH! Ik word wakker met de wekker en pak thee en ga dan achter mijn computer zitten. Wat ziet mijn oog? Midden in de nacht heb ik mijn etickets gekregen voor Asylum 16 en nu moet ik mijn concept email snel nog aanpassen en nog een bevestigingsmail op mijn etickets voor het 9 uur moment sturen naar de organisatie. Lichtelijke stress, klotsende oksels maar dan is alles gedaan. Het is 9 uur, mijn mail is verstuurd en nu maar afwachten. Ik heb gevraagd om een foto met de twee hoofdrolspelers, één foto met Jensen en één foto met Jared (dus foto voor hen allebei en dan allebei apart nog). Ik ga weer rennen, maar deze keer met mijn schoonzus terwijl hubby op mijn nichtje let. Gaat goed, maar is toch best pittig als je geen conditie hebt en nog nooit echt gerend hebt. Ook neem ik een paar filmpjes op voor de Always Keep Fighting campagne waar ik en mijn Supernatural vriendinnen iets mee doen. We gaan de filmpjes samenvoegen. Dan nog wat opruimen in huis, bloggen en vooral uitkijken naar dit weekend!

Gent

Zaterdag 19 maart
Vandaag ga ik met hubby naar Gent toe. We hebben een boeking gemaakt in een 4* hotel en zijn van plan om het maximale uit onze overnachting te halen. Lekker laten verwennen, hoe vaak verblijf je in een 4* hotel, toch? Het hotel is werkelijk waar prachtig en de hotelkamer lijkt wel een balzaal. We lopen nog wat door de stad, bezoeken de Sint Baafskathedraal, ik loop wat leuke zaakjes binnen en we gaan in de avond heerlijk uit eten bij Surtoe. We hebben de dag in de erge kou (jeetje jongens, wat is het koud! dat valt nog niet mee!) en in de erge hitte doorgebracht (sauna in de wellness van het hotel).

Diary 2016 week 11

High Tea

Zondag 20 maart
We sluiten ons weekend Gent af met een high tea met champagne. Ik vlog natuurlijk ook dit weekend, dus jullie zullen hier snel meer van zien.

Wat staat er voor jou vandaag op het programma?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.