Diary 2016 Week 12

DIARY 2016 – Week 12

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? Onder andere terugdenken aan mijn fijne weekend in Gent, weer een #girlboss week en de Dutch Comic Con. Allemaal te lezen in mijn:

Diary van week 12.

Tapdance

Maandag 21 maart
Nog lekker rozig van mijn fijne weekend, begint deze week eigenlijk best vroeg. Ik begin de dag met allerlei klusjes in en om het huis. Ik gooi weer wat papieren weg, ik zoek het een en ander uit, ik bak een lekkere bananenbrood en in de avond ga ik in mijn eentje naar de tap. We krijgen te horen dat de lessen tot en met de zomer weer voor beginners worden en dat vind ik echt heel erg jammer. Ik kan bovendien niet inhalen op vrijdagen, want dan ga ik stijldansen dus voor mij zal het nogal saai worden de komende tijd. Hopelijk zal het na de zomer weer flink aanpoten worden.

My breakfast this morning #Goedemorgen #Goodmorning #breakfast #breakkie #oatmeal #havermout

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Brussel

Dinsdag 22 maart
Mijn video van Gent editen is superleuk, want ik kijk meteen weer met veel plezier terug naar ons weekendje weg. Jeetje wat is Gent toch eigenlijk een leuke stad en zo dichtbij! Daarnaast ben ik ook nog eens lekker tot rust gekomen. Lucky me 🙂 Gek genoeg, als ik de tv aan zet, zie ik direct wat anders voorbij komen. De verschrikkelijke beelden van vluchtende mensen in Brussel waar de aanslagen zijn. Ik kan er niet bij dat dit soort dingen gebeuren – of dit nu dichtbij of ver weg is.
Terwijl mijn video aan het uploaden is, ga ik naar de yoga. Ik ga weer naar pralaya yoga en dit is bedoeld om je spieren flink aan het werk te zetten. Daarna rijd ik direct door naar mijn vriendinnen waar ik mee heb afgesproken. Theemutsenclub galore!

Supernatural

Woensdag 23 maart
Ik sta deze ochtend op met goed nieuws in mijn inbox: Ik ga op de foto met mijn helden van Supernatural. Ik heb de volgende photo ops: 1 foto met beide hoofdpersonages, 1 foto met de ene, 1 foto met de ander. 3 foto’s in totaal en ik ben happy! 🙂 De rest van de dag ben ik keihard aan het werk op kantoor. Sterker, ik werk zelfs nog een uur over omdat ik mijn werk anders niet af krijg. Normaal gesproken is dat eigenlijk niet mogelijk op kantoor, maar mijn overbuurman blijft langer zitten waardoor hij het gebouw kan afsluiten. Erg handig. De rest van de avond kan ik niets meer, ik ben gewoon zo suf van de hoge druk. Als ik thuis kom is het daarom tijd voor een lekker stuk bananenbrood. Daarna maak ik lekkere vegan couscous, met alle kruiden die ik erbij gooi is dit altijd een hit op vegetarische woensdag in huize Van Loon.

The Passion

Donderdag 24 maart
Vandaag werk ik weer mijn ass off op kantoor – ik val inmiddels in herhaling – en ga na het werk nog anderhalf uur door om mee te helpen met een deadline die gehaald moet worden. Erna zie ik alles voor komijnenkaas aan en gooi ik simpel een fish cuisine in de oven. In de avond kijk ik naar The Passion, hoewel ik niet religieus ben opgevoed (ben een kind van een protestant en een katholiek) draait The Passion voor mij eigenlijk meer om het universele verhaal. Ergens in geloven, ergens voor gaan, verraden worden, de rug toegekeerd… het zijn allemaal issues uit het leven. Verschrikkelijk, maar waar. Ik denk daarom ook dat dit verhaal zo interessant is, omdat er zo veel eigenschappen van mensen in terugkomen dat je altijd wel iets herkent of zou kunnen zeggen: Ik kan het me voorstellen dat het zo gegaan is, of dat hij zo geleden heeft. Goed, lang verhaal zo een beetje, maar ik vind het sausje dat ze er overheen gooien interessant. Het is toch altijd weer een spektakel en zelfs voor een niet-christen is het mooi om naar te kijken. Ook de vluchtelingencrisis wordt een paar keer aangestipt en ik vind dat Lenette van Dongen de presentatie prachtig doet.

Weekend!

Vrijdag 25 maart
De laatste uurtjes even mezelf over de rooie werken en dan ben ik klaar. Ik ben trots op mezelf dat ik zoveel werk heb weten te verzetten, hoewel ik geen breather heb kunnen nemen soms. Ik werk nog iets langer door, maar dan ga ik toch echt naar huis. Nou ja, naar huis… eerst de stad in om oude port bij te kopen voor het paasweekend. Daarna de gewone boodschappen bij onze AH waarbij het lijkt alsof de apocalyps is begonnen. Why people, gaan jullie als dwazen boodschappen doen als er slechts een simpel paasweekend voor de deur staat?!!! Ik heb het in eeuwen niet meer zo druk gezien. Ik moet mijn wekelijkse boodschappen in porties kopen, zo heb ik 3 verschillende broden omdat alles op is. Ik herhaal: Alles is op. Vervolgens krijg ik een appje van mijn werk dat ze een overwachte paasborrel hebben verzonnen en dus ga ik weer naar de stad toe om de week met elkaar af te sluiten. Bij thuiskomst vliegen manlief en ik de snackbar even binnen (die is nieuw in onze buurt) en vliegen we direct door naar stijldansen (voor het eten en naar het stijldansen gaan hadden we 30 minuten). Daar gaat de les behoorlijk goed, ik mag niet klagen.

castiel cosplay supernatural dutch comic con

 

Dutch Comic Con

Zaterdag 26 maart
Dit is de dag voor alle nerds: Dutch Comic Con is on! Ik vertrek in de ochtend met mijn broer, schoonzus en nichtje richting Jaarbeurs Utrecht. Ik, verkleed als Castiel, kom in een nieuwe wereld terecht. Ik ben nog niet eerder naar een conventie geweest, maar ik had mezelf beloofd wat vaker uit mijn comfortzone te stappen en dit jaar gaat al behoorlijk goed door een Supernatural meet-up te doen en te gaan ijszwemmen. Nu dus eens naar de Dutch Comic Con, gewoon om te zien of ik het leuk vind. En boy, vind ik het leuk! Ik kom nèt op tijd aan voor het Q&A panel van de Hillywood Show, die parodieën van bekende tv-series doen maar ook van films. Mijn Supernatural vriendinnen (even alfabetische volgorde) A., M. en N. staan al vooraan en hebben een plekje voor mij over. Het is zo fijn om ze weer te zien, we hebben sinds onze ontmoeting in januari zeer regelmatig contact en je merkt dat het de banden alleen maar sterker heeft gemaakt. We staan te springen en geven elkaar omhelzingen. Bovendien is M. jarig, zo leuk! Het panel maak ik mee, vervolgens ga ik met A. in de rij staan om handtekeningen van de meiden van de Hillywood Show te scoren.

dutch comic con cosplay hillywood show

We staan een f-ing 2 uur in de rij om handtekeningen te krijgen en beanies te scoren. De beanie die ik wil hebben is al uitverkocht en helaas vind ik de andere niet leuk genoeg om voor zoveel geld te kopen. Wel sta ik met ze op de foto – snel snel – en hebben ze hun handtekeningen in mijn boekje gezet. Trouwens, tijdens het wachten in de rij komt er een superlieve meid naar me toe om mij een Mystery Mini te geven van Castiel. Die had ik nog niet en ik ben er zo enorm blij mee. Lieve meid, wie je ook was: Heel erg bedankt!!! Je zag me al lachen en blij zijn, maar nu wil ik ook nog even zeggen dat je me hier heel happy mee hebt gemaakt. Deze gaat bij de collectie 🙂 We lopen wat over de beurs, kijken de eerste aflevering van een nieuwe serie die ik definitely wil gaan kijken om drie belangrijke redenen:

  1. James Franco
  2. Jaren 60
  3. Timetravel!

Ook koop ik een stripboek en laat deze signeren door de getalenteerde striptekenaar Kenny Rubenis die al sinds de basisschool tekent en waar ik fijne herinneringen aan heb: We zaten bij elkaar in de klas – een heel fijne, lieve klas. We kletsen even wat bij, niet te lang want ik wil de rij ook niet te lang ophouden. Ik vind het vooral heel gaaf voor hem dat hij altijd zijn passie is achterna gegaan. Inspirerend! Hij staat elke dag in de Metro, mocht je zijn strips willen lezen, met Dating for Geeks. Op de con zoek ik nog overal naar Funko Pops van Supernatural, maar Dean en Sam zijn overal uitverkocht. De mensen die het verkopen zijn zelf ook een beetje verbaasd haha. Ik koop wel nog een keychain van Funko pop van Dean. Die kan ik mooi aan mijn autosleutel hangen. Ik heb een superleuke dag gehad met alles wat ik zag, deed en met mijn lieve familie en vrienden. Jammer dat ik mijn Supernatural vriendinnetjes niet zo veel heb gezien. Shout out to my girls!! <3

Fijne Pasen!

Zondag 27 maart
Iedereen een heel fijne Pasen! Wij gaan eitjes zoeken en met de familie chillen na een drukke week voor iedereen (iedereen heeft overgewerkt of geklust). Ook ben ik van plan om met mijn schoonzus een stukkie te rennen. We gaan gewoon rustig verder met ons trainingsschema. Jaja, het wordt nog eens wat!

Ik hoop dat jullie mijn diary van deze week weer leuk vonden. Ik heb in ieder geval een bijzondere week gehad, waarvan gisteren echt top was. Wat ga jij allemaal doen met de Pasen? Let me know in the comments! 🙂

LEES OOK  DIARY 2019 - Week 19 - Appeltje Eitje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.