DIARY 2016 week 13

DIARY 2016 – Week 13

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? De verjaardag van mijn lief, stress en een high wine. Allemaal te lezen in mijn:

Diary van week 13.

Verjaardag hubby

Maandag 28 maart
Vandaag is het Tweede Paasdag, maar ook de verjaardag van mijn lief. Hij viert het bij zijn ouders, maar voordat we vertrekken gaan we nog taart halen bij de Hema. Alles lekker vers, I love Tweede Paasdag. Wat een luxe dat tegenwoordig de winkels gewoon open zijn, toen hubby en ik klein waren had je dat natuurlijk niet. Anyway, we vieren het bij zijn ouders omdat daar de hele familie sowieso bij elkaar komt vanwege de Pasen en hubby dat wel handiger leek. Mijn moeder, broer, schoonzus en nichtje komen ook langs. Ons neefje heeft direct mijn nichtje in de gaten en de twee spelen als twee schattige kindjes samen. Het is echt een ladiesman ons neefje, die gelijk zijn armen om mijn nichtje heen legt. Erg schattig. Manlief krijgt boeken, sportkleding en nog meer. En met mijn cadeau is iets mis gegaan met de bezorging, heel irritant. Nu moeten we nog even wachten op zijn epic gift.

Begin van de week: Gesprekje bij de bank. Wat ben jij aan het doen? #tea #teatime #homeowner

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Bankgarantie

Dinsdag 29 maart
De hypotheek rond krijgen duurt maar en duurt maar, maar gelukkig kunnen we wel een bankgarantie snel regelen. Denk ik. Ik ga naar mijn bank toe, maar al snel blijkt tijdens het gesprek dat ze alleen maar bankgaranties afgeven aan mensen die ook een hypotheek bij hen afnemen. Heel erg vaag… Op hun website staat toch echt aangegeven dat ze het ook doen als je geen hypotheek bij ze hebt, maar blijkbaar is dat een fout. Ik vind het allemaal heel erg vreemd, maar omdat zij zeggen dat het niet gaat, gaan we naar een ander. Aan het einde van de middag hebben we de bankgarantie rond. There, ABN Amro, in your face! Ze hadden ons als klant kunnen hebben en omdat ze incompetente werknemers hebben (ik zweer het je, ze moeten er naast gezeten hebben), hebben ze ons niet als klant. Slordig, maar hé that’s life. Verder werk ik aan mijn tweede vlog van Gent.

LEES OOK  PDS - Deel 9

Opruimen

Woensdag 30 maart
Deze dag is niet zo bijzonder om te vermelden. Ik werk hard en weet soms niet meer hoe ik het heb. In huis is het één grote klerezooi en dat irriteert me. Ik kan niet meer normaal over de verdieping lopen. Dat Marie Kondo opruimen bij mij is altijd leuk, maar zorgt soms voor alleen maar meer rotzooi. Zwaar irritant. Omdat ik niet zo lekker in mijn vel zit en volop gestrest ben, kies ik er voor om niet naar de yoga te gaan. Dat klinkt heel vaag, maar voor mij klopt het helemaal. Ik kan zo meer tijd besteden in huis aan mijn rotzooi. Aan het einde van de avond hebben we al heel veel verder opgeruimd en kan ik weer min of meer normaal rond lopen. Het wordt wel tijd dat we gebruik maken van het aanbod van mijn vriendin/familie N. We hebben namelijk al wat spullen die gewoon opgeborgen kunnen worden tot de verhuizing en nu alleen maar in de weg staan. De carnavalsspullen, paasspullen, kerstspullen hebben we voorlopig nog niet nodig en het zou heel veel schelen als die zo lang ergens anders ondergebracht kunnen worden.

The Hillywood Show

Donderdag 31 maart
Hard aan het werk op kantoor, alweer. Ik maak wat dingen op onze website in orde en voor je het weet, ben je daar weer een halve dag mee bezig. Als ik thuis kom, zet ik mijn video online van de Q&A van The Hillywood Show, deze video vind je hier: Q&A The Hillywood Show at Dutch Comic Con 2016. Het is zo leuk om terug te zien. Daarna hang ik anderhalf uur met mijn vriendin M. aan de lijn. Elke keer hebben we elkaar zo veel te vertellen. We zien elkaar niet zo vaak, maar dat maakt niets uit, vriendschappen worden niet per se uitgedrukt in hoe vaak je elkaar ziet. Als het altijd oké is, vind ik veel belangrijker.

Lente

Vrijdag 1 april
Ik maak helemaal geen grapjes vandaag! Dat is zo jammer!! Normaal ben ik een fan van 1 april grappen, al zijn ze nog zo klein. Ik voel me juist down en heb er allemaal geen zin meer in op kantoor, als ik weer gevraagd word om boodschappen te doen. Ik baal van dit soort kleine rot taken, ik word altijd voor simpel werk gevraagd en dat vind ik vervelend. Ook al heb ik het al meerdere keren aangegeven bij mijn baas, maakt het niets uit. Als ik in the office ben, ben ik de sjaak. Toch smaken de appelflappen goed, daar is ook wat voor te zeggen… In de middag fiets ik chagrijnig naar huis tot ik ineens tot de conclusie kom: Het is lente! Geen reden om verdrietig of chagrijnig te zijn, de zon schijnt en de dagen worden langer. De vogels fluiten en het is je favoriete seizoen. Jezus, waar heb ik toch last van gehad denk ik bij mijzelf. En voor ik het weet verdwijnt mijn chagrijnige bui en maakt hij plaats voor euforie. Een heel weekend genieten, de zon gaat schijnen… lucky me. Ook is eindelijk het cadeau van hubby gearriveerd, yes! Hij is superblij met zijn gigantische POKERTAFEL.

Pokertafel diary week 13

Jawel, een pokertafel waar 10 mensen aan kunnen zitten, ze hun glazen in de rand kunnen zetten. Echt iets voor in ons nieuwe huis, ik hoop dat hij er veel plezier van zal hebben. In de avond kijk ik naar een tennistoernooi van hubby, die hij verliest.

High Wine

Zaterdag 2 april
Oké, ze hebben gelogen. Niks geen zon. Het is de hele dag grijs en ongezellig buiten. Ik was wel als een idioot alles schoon (want ook daar liep ik mee achter) en hang de was op. In de middag heb ik afgesproken met N. in Rotterdam. We gaan samen naar een restaurant voor een High Wine. We hebben het zo gezellig, we kletsen zo veel en eten zo lekker dat ik serieus niet door heb dat het al zo snel half 9 is. Half 9!!! Ik stap op de trein richting Dordrecht om daar maar over te stappen omdat ik anders te lang op Rotterdam moet wachten. Terwijl ik daar wacht op de trein naar huis toe, hoor ik iemand mijn naam roepen en blijkt het hubby’s neef te zijn. Hij is machinist en ik heb het geluk dat hij machinist is voor mijn terugreis. Ik mag met de hoofdconducteur in de Eerste Klas zitten en rijd in stijl terug naar huis toe. Ik ga nog langs vrienden L. en L. en krijg daar nog een toetje (en zelfs een stukje taart mee naar huis). Het bed is thuis niet opgedekt en wat doe je dan? KAMPEREN! We pakken de slaapzakken en zetten een app aan met geluiden van een knapperend vuurtje, krekels van de nacht en regen die op tentdoek valt. Geweldig 🙂

Supernatural Watch Party

Zondag 3 april
Vandaag ga ik naar een kinderfeestje in Pijnacker van de kindjes van mijn neef. En vanavond heb ik een Supernatural Watch Party met N. Ze zeiden dat het vandaag heerlijk weer werd, maar as I type is het nog steeds grijs buiten.

Ik hoop dat jullie mijn diary leuk vonden, ook al ben ik een paar dagen een beetje down geweest… Hoe dan ook heb ik weer nieuwe energie! Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.