Hoera het is lente - Lente, als je denkt dat je het gehad hebt diary

DIARY 2016 – Week 14

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? Social media marketing, hypotheek rond en uitgebreid uit eten. Allemaal te lezen in mijn:

Diary van week 14.

Tapdance

Maandag 4 april
Vandaag spreek ik af met mijn vriendin L. Bij haar thuis hebben we het onder andere over een nieuwe keuken uitzoeken. In de avond ga ik naar de tapdance, we zijn een beetje terug in de tijd gegaan, want we leren alles weer van voren af aan. Voor ons is dat herhaling en voor de nieuwelingen is dat allemaal spiksplinternieuw. Het is makkelijk bij te houden en voor techniek te oefenen misschien ook niet verkeerd.

Pralaya yoga

Dinsdag 5 april
Vandaag heb ik een werkdag bij M. voor het eerst sinds een paar weken. Ik zet een nieuwe nieuwsbrief in elkaar en hij adverteert tegenwoordig in het regionale huis-aan-huiskrantje. Heel erg gaaf dat hij dit doet! In de avond ga ik naar yogales met J. en we kletsen flink bij na de les. Ik heb haar niet zo veel gezien en het is fijn om even weer als vanouds te kletsen.

Dating for Geeks Dutch Comic Con

Hypotheek rond

Woensdag 6 april
Nou, die yoga van gisteren die voel ik in mijn billen! Ik loop de hele dag met wat spierpijn op kantoor rond. Ik heb het druk en werk hard. En we krijgen gelukkig ook te horen dat onze hypotheek officieel rond is. HOERA! Ook komt vandaag mijn VLOG en blog online van de Dutch Comic Con. Heb jij hem al bekeken? Klik dan vooral eens hier: VLOG Dutch Comic Con.

LEES OOK  Waar is Nancy gebleven? Update van mijn zomer

Fratino

Donderdag 7 april
Na het werk gaan lief en ik uit eten. Dat is alweer even geleden en al helemaal lang geleden dat we bij Fratino aten. Ik kan er altijd zo van genieten. We hebben het over verhuizen en voor ik het weet vertel ik dat ik me zo rot voel en zit ik huilend aan tafel. Gelukkig ken ik geen gêne en laat ik de tranen over mijn wangen rollen. Verdriet hoort nu eenmaal bij het leven. Net zoals goede wijn en lekker eten 🙂

10x doen in Boedapest Matthiaskerk

Keukenjacht

Vrijdag 8 april
Na mijn werk gaan hubby en ik op keukenjacht. Hij moet eerst thuis nog werken – hij heeft het nogal druk op zijn werk op het moment. Ik ga daarom even bij mijn moeder op visite, vertel dat ik niet lekker in mijn vel zit en voor ik het weet zit ik daar al helemaal de boel bij elkaar te blèren. Ik mis mijn vader in dit proces gewoon zo…! Erna racen hubby en ik even naar wat keukenboeren en komen we met nieuwe inspiratie thuis. In de avond gaan we stijldansen en erna door naar Café de Veestallen. Ze zijn weer open en het is als vanouds. Bijkletsen met mijn lieve familie! Ik ben blij dat ik mijn weekend zo inluid. Ook komt mijn blog online over wat je absoluut moet gaan doen als je in Boedapest bent. Wil jij deze ook lezen? Check dan hier: 10x doen in Boedapest.

Soiree, olé

Zaterdag 9 april
Helemaal niets op de planning, wel zo lekker. Jammer alleen dat ik met hoofdpijn wakker word en dit niet beter word. Rond borreltijd ga ik daarom ook met 2 paracetamol op bed liggen. Het zal de spanning van een nieuw huis, hooikoorts en meer zijn denk ik. Na mijn slaapje voel ik me wel beduidend beter. We gaan in de avond zelfs met zijn tweetjes naar soiree, wat ook alweer eventjes geleden is. Ik dans ook nog een quickstep met M. en het is erg leuk en leerzaam ook eens met een andere partner te dansen. Hij merkte op dat ik bepaalde stukken stuur met mijn armen, hoewel ik dat zelf helemaal niet in de gaten heb. Goed om te weten en hopelijk in de toekomst op te letten.

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 6 + 7 - Carnaval en griep

Hoera het is lente - Lente, als je denkt dat je het gehad hebt diary

Bos

Zondag 10 april
Ik begin de dag in het bos met mijn broer, schoonzus en nichtje. De zon schijnt zo heerlijk vandaag dat ik alle positiviteit in me wil opnemen. We wandelen, klauteren en tumbelen door het bos. In de middag hebben we een afspraak bij één van de keukenboeren en we krijgen zo veel informatie op ons af dat ik er een beetje beduusd van ben. We moeten oppassen dat we niet zomaar aan een leverancier vast zitten, dus proberen we dit netjes te brengen. En jongens, wat is er een boel keuze hè. Goh. Alweer. De rest van de middag zijn we op de borrel bij mijn moeder.

 

Bedankt voor het lezen van mijn diary, dit keer een wat kortere versie en vrij weinig foto’s – misschien komt daar volgende week weer verandering in in mijn diary. Hoe was jouw weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.