Diary 2016 - Week 15

DIARY 2016 – Week 15

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? Een extra uurtje vrij, Restorative Yoga, kraamvisite en een uitgebreide borrel. Allemaal te lezen in mijn:

Diary van week 15.

Hooikoorts

Maandag 11 april
Het hooikoorts seizoen is echt aan de gang jongens, ik weet niet meer waar ik het moet zoeken. Ik lig te woelen ’s nachts omdat ik niet kan slapen van de hooikoorts, ik probeer rechtop te slapen. Het is heftig! In de avond ga ik naar de tapdance.

Hardlopen, joggen of sjokken

Dinsdag 12 april
In de ochtend word mijn auto gewassen door Alex uit mijn straat, hij is voor het JTC (school) karweitjes aan het doen voor het goede doel. Hij is alleen 3 kwartier vroeger dan de afgesproken tijd, dus ik ben toevallig net wakker als ik hem aan de deur hoor staan. Direct spring ik eruit en maak ik sop klaar zodat hij aan de slag kan gaan. Ik had me wel iets anders voorgesteld van mijn opstaan-routine. Later in de ochtend komt de hovenier Michel Hagedoorn langs om enkele planten uit mijn tuin te spitten en in bakken te zetten zodat ik deze kan meeverhuizen naar mijn nieuwe casa als de tijd zo ver is. Tijdens de volledige bloei kan je ze namelijk niet uit de grond halen, vandaar dat het nu al moet gebeuren. Ze werken supersnel, (ze zijn met zijn tweeën) spitten twee spades kapot op de grond en planten en drinken nog een bakkie koffie. Daarbij voel ik me superklote want ze drinken met melk en hubby drinkt geen melk in de koffie waardoor we altijd koffiecupjes in huis hebben voor visite. De koffiecupjes zijn alleen niet goed meer. Schaam me dood… Later in de middag ga ik een rondje hardlopen. Hoewel ik het beter sjokken kan noemen misschien? Nee het valt wel mee, mijn gemiddelde snelheid is 7,2 kilometer per uur en ik ren 5 x 4 minuten en loop 5 x 2 minuten. Vind ik toch niet gek als beginner. Het is alleen wel zwaar met mijn hooikoorts.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 40 - Het lieve leven

Uurtje vrij

Woensdag 13 april
Vandaag kies ik ervoor om een uurtje vrij te nemen, ik werk hard door en ga uiteindelijk een uurtje eerder weg. De bedoeling was om iets meer vrij te nemen, maar ik was bijna vergeten om de mailbox van mijn collega te openen dus dat deed ik er natuurlijk nog eventjes bij voor haar. Het extra uurtje gebruikte ik om onze CD’s en onbekende DVD’s uit te zoeken. Heel handig dat we er een boel hebben waar niks op geschreven staat. Sommige zijn zelfs leeg!? Ik koop nog wat potgrond, haal mijn hooikoorts medicatie op en ga op visite bij mijn moeder. Mijn nichtje is daar weer verbleven en zegt tegen me vanaf de stoep: Oh ik heb je zo gemist! Als ze in de avond naar huis toe gaat, lopen mijn moeder en ik naar de Griek en halen we pita bifteki. Jeetje wat een brood. Dat is geen lullige hoeveelheid, ha! Erna ruim ik de troep die ik gemaakt heb op en ga ik naar bed toe.

Diary 2016 - Week 15

Restorative yoga

Donderdag 14 april
Vandaag heb ik op kantoor de team meeting, waarbij we belangrijke zaken binnen het bedrijf bespreken. Eigenlijk wilden mijn vriendinnen en ik vanavond naar Kundalini yoga, maar de lerares zit met een retraite in Ibiza. Heerlijk lijkt me dat, zat ik er ook maar 😉 Maar ik mag niet klagen want ik heb nog genoeg andere leuke uitjes op het programma staan. Dus in plaats van Kundalini gaan we dan maar aan de Restorative yoga, langere tijd in dezelfde poses, tot rust komen. Hmmm. We maken ook een afspraak voor van het weekend, zodat we met elkaar naar Eeterij op Wielen kunnen gaan in Breda.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 30 - Klussen en GISHWHES

Kraamvisite

Vrijdag 15 april
Yes, het weekend staat weer voor de deur! Nadat ik een halve dag gewerkt heb, waarbij er heel even kort een kleine confrontatie naar voren kwam maar we dit met elkaar snel hebben opgelost… ga ik met hubby naar een baby’tje kijken bij onze vrienden J. en L. Het is een tevreden baby, ze is rustig en ligt lekker te slapen en mijn nichtje is mee en kan geen genoeg krijgen van de baby. De papa en mama zien er gelukkig en tevreden uit. In de avond gaan we, as usual, stijldansen. Het einde van het seizoen komt eigenlijk al een beetje in zicht…

Borreltijd

Zaterdag 16 april
Het is weekend, heerlijk. Jeetje, ik leef echt voor de weekends de laatste tijd. Het kan me niet lang genoeg duren! Vooral als het dan ook nog eens lekker weer is, dan ben ik helemaal happy. In de middag ga ik met mijn vriendin A. naar de stad toe en gaan we uitgebreid samen borrelen. We moeten namelijk altijd zo veel bespreken als we elkaar zien. We zien elkaar niet zo heel erg vaak dus dat is best wel een vereiste; tijd nemen. En dat vinden we gelukkig geen van beide erg om te doen, de tijd nemen om belangrijke persoonlijke zaken te bespreken maar ook de politiek van vandaag de dag te laten passeren. De meest rechter foto van mijn overzichtje is van onze tapas.
Na het borrelen zet ik haar af op het station en ga ik door naar vrienden van hubby en mij. Bij R. en M. spelen we nog een paar rondjes Camel Up – een kamelenrace waarbij je eigenlijk alleen maar min of meer kan gokken. Best grappig om eens te spelen.

Foodtrucks!

Zondag 17 april
Vandaag heb ik eerst lekker uitgeslapen en kreeg ik ontbijt op bed van mijn lief. Vanmiddag ga ik naar Eeterij Op Wielen in Breda om daar weer van de cuisine van de verschillende foodtrucks te genieten.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 26

 

Diary 15

Bedankt voor het lezen van mijn diary, het dagboekje op zondag. Ik hoop dat je hebt genoten van mijn diary en wat ik allemaal heb meegemaakt deze week. Hoewel de hooikoorts sterk is, ben ik zo blij dat het lente is. Ik krijg er altijd enorm veel inspiratie van 🙂

Schrijf jij ook altijd een diary? Let me know in the comments! Dan neem ik graag een kijkje in jouw leven.

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

Love Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.