Diary 2016 Week 16

DIARY 2016 – Week 16

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? Productieve dag, Pralaya Yoga, Theemutsen club en het theater. Allemaal te lezen in mijn:

Diary van week 16.

Productieve dag

Maandag 18 april
Ik word heel erg vroeg wakker mede door mijn extreme hooikoorts. Maar als je lekker meteen aan de slag gaat, is het nog best wel door te komen, zo’n vroege dag. Om eerlijk te zijn, waarom sta ik niet elke vrije dag zo vroeg op? Ik ben al om 7 uur mijn bed uit, nou… aan de slag dan maar! Ik ontstop mijn wastafel, gooi oude huidverzorgingsproducten weg en richt mijn badkamerkastje opnieuw in waardoor ik veel meer ruimte heb, ik werk vanuit huis, ik edit mijn vlog van gisteren van Eeterij op Wielen, mail naar mensen, schrijf een kaartje naar een vriendin. Eigenlijk doe ik van alles. Als ik tegen kwart over 5 bij mijn moeder aan kom ben ik wel ineens heel erg moe, maar ik zit eerst nog even met mijn nichtje te tutten. We eten boeuf bourguignon (jammie!!!!) en erna ga ik naar tapdance. De dag sluit ik af met een aflevering van 11.22.63 op Fox.

Pralaya Yoga

Dinsdag 19 april
Vandaag ben ik erg laat wakker, ik heb een slechte nacht gehad en kan maar niet uit bed komen. Ik heb de wekker gezet, maar zet deze half slapend uit. Ik word uiteindelijk pas na 11 uur wakker en val mijn nest uit. Ik upload mijn video op YouTube zodat hij morgenochtend online staat, schrijf mijn blog die erbij hoort en mail nog naar een timmerman voor een keuken. Tussen de middag ga ik helpen bij Michel. In de avond ga ik naar Pralaya Yoga, waar ik flink werk aan mijn spieren.

LEES OOK  Dag februari (2020), hallo maart

Theemutsenclub

Woensdag 20 april
Ik heb erg hard gewerkt, helaas met heel veel vervelende dingen die ik moest doen. Mensen teleur stellen, vervelende telefoontjes, lopende band mails. Er is genoeg te doen, dat wel, maar het was vooral minder leuk om slecht nieuws te moeten brengen vandaag. Maar ja, dat krijg je wel eens met deadlines, dat bepaalde zaken even duidelijk moeten zijn. Bij thuiskomst schrijf ik alvast wat dingen op voor in mijn diary van vandaag. In de avond ga ik naar de Theemutsenclub. Dat zijn mijn vriendinnen van jazz-ballet waarmee ik nog elke maand afspreek. We kletsen over van alles en elke keer is het bij iemand anders thuis.

Lenette van Dongen

Donderdag 21 april
Vandaag zit ik weer een volle dag op kantoor, maar deze keer heb ik een afspraak. Mijn collega S. zit er bij en we hebben het over de voortgang van een samenwerking. In de avond ga ik met mijn moeder naar het theater. We zitten helemaal klaar voor Lenette van Dongen!

Marie Kondo

Vrijdag 22 april
Na mijn werk fiets ik opgewekt naar huis toe. Bij thuiskomst ga ik lunchen met mijn lief en heeft hij mij zomaar een flinke bos rozen gegeven. Ze zijn prachtig! Na de lunch werk ik nog even vanuit huis. Moet toch gedaan worden…. Erna ga ik aan het opruimen. Ik heb afgelopen week mijn make-up al uitgezocht, huidverzorgingsproducten en vandaag zoek ik nog wat tijdschriften uit die weg kunnen. Het ruimt steeds beter op. In de avond gaan we nog naar café de Veestallen.

Supernatural

Zaterdag 23 april
Ik begin de dag met een uitgebreid telefoongesprek met mijn vriendin E. Fijn om haar weer te spreken. Ook ga ik nog even op bezoek bij mijn broer, die net wakker wordt. Terwijl mijn nichtje buiten aan het stoepkrijten is, begint hij aan de tuin. Thuis doe ik een online cursus waar ik behoorlijk wat tijd in steek. In de avond komen mijn vriendinnen langs en een nieuwe meid die ik nog niet ken om Supernatural te kijken. Leuk dat ik op deze manier steeds meer nieuwe mensen leer kennen 🙂

Nancy knuffelbeesten diary 16 2016

No attachments

Zondag 24 april
Vandaag heb ik niets verplichts op de planning staan. Ik kan daarom alle kanten op en dat vind ik wel zo fijn. Vandaag is er wel een stuk van mij online gekomen op Vrouw.nl Wil jij het lezen? Check dan de volgende link: Volwassenen en hun knuffelbeest.

Bedankt voor het lezen van mijn diary. Houd jij ook een diary per week bij? Laat het me weten in de comments, ik lees ook graag die van anderen!

Heb jij wel eens van Lenette van Dongen gehoord?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.