Diary 2016 Week 17

DIARY 2016 – Week 17

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? PeerenStroop-feest, Koningsdag en heel veel chillen. Allemaal te lezen in mijn:

Diary van week 17.

To do list

Maandag 25 april
Vandaag heb ik lekker wat dingen op mijn lijstje staan die ik wil gaan doen. Zo zit ik ook meer dan een uur thuis te werken. De tijd vliegt voorbij en in de avond ga ik naar de tapdance.

PeerenStroop feest

Dinsdag 26 april
Ik heb afgelopen week allerlei foto’s gemaakt van boeken die ik wil verkopen, morgen is het Koningsdag, misschien moet ik ze maar eens online zetten? In plaats daarvan kies ik ervoor om mijn vlog te editen. Daar gaat namelijk best veel tijd in zitten. Ook bel ik een goede 1,5 uur met een vriendin. Zo vliegen de dagen wel voorbij! In de avond hebben we een timmerman over de vloer die ook keukens plaatst, bij hem krijgen we een heel rustige en eerlijke indruk. Hij vertelt wat de mogelijkheden zijn, denkt mee met het ontwerp, zegt waar je tegen problemen kan aanlopen. Fijn gesprek dus! Als hij weg is, vertrekken we naar het PeerenStroop feest en feliciteren de heren met hun verjaardag. Ze zeggen dat het de laatste keer is dat ze het vieren – in deze vorm. Ik hoop het niet, want het is toch wel een soort van traditie. Lange tijd wordt er alleen maar over kinderen gesproken maar ik heb zelf gelukkig goede gesprekken met vrienden over wat je talenten zijn. Erg boeiend!

VLOG Weekvlog Diary week 16 Theater Prince en Bangkok

Koningsdag

Woensdag 27 april
Vandaag zet ik alle foto’s van de boeken die we willen verkopen online. Voor 3x niks worden de boeken verkocht. Zo heb ik thrillers, geschiedenisboeken, historische romans, chicklit en meer te koop al vanaf €2. Gratis af te halen! Natuurlijk kan verzenden ook, dan zal ik kijken hoe zwaar ze zijn etc. Wil jij ook even kijken bij mijn advertenties? Kijk dan hier: Boeken kopen op Marktplaats. De rest van de dag doen we niks, ja een beetje lummelen en ik lees vooral heel veel. De hele dag hagelt het om en om dus ik kan niet zeggen dat ik veel behoefte voel om naar buiten te gaan. Wel kijk ik een heel klein stukje van het bezoek van de Koninklijke familie aan Zwolle. Natuurlijk is ook mijn vlog online gekomen vandaag van afgelopen week. Een hele week een diary: VLOG Weekvlog diary week 16.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 6

Lamineren

Donderdag 28 april
Mijn eerste officiële werkdag van deze week met vooral heel veel werk van een ander en handwerk. De eerste helft van de dag moet ik alleen maar iemand anders zijn werk doen, ik word bang dat ik niet aan mijn eigen – toch wel heel belangrijk – werk toe kom. Voor mijzelf: Ik heb overal stapels liggen en wordt lichtelijk ongezellig van het feit dat mijn spullen elke keer door anderen gebruikt worden en niet teruggeplaatst worden of verdwijnen. Dat betekent voor mij namelijk steeds weer opnieuw materiaal maken. Dus zit ik als een kleuterjuf te knippen en te plakken, te lamineren en te snijden. Tussen de middag fiets ik naar huis, beloof ik mezelf dat ik het anders aan pak en fiets terug met meer vertrouwen en weer een lach op mijn gezicht. Alles komt immers altijd goed.

In de avond zit ik heel mindful te eten en de rest van de avond lees ik vooral heel erg veel.

Keukenboer en kapper

Vrijdag 29 april
Ik wil graag extra hulp maar omdat de examens eraan komen zit er helaas geen extra rek in. Ik heb over 2 weken een event en wil graag dat er materiaal klaar gemaakt wordt, maar dat zit er dus niet in. Met andere woorden: Ik ben op mezelf aangewezen om alles klaar te maken in plaats van hulp te krijgen van oproepkrachten. Bovendien heb ik meer besprekingen dan normaal die vooral heel veel kostbare tijd van mijn werk afsnoepen (vanwege bovengenoemde dus) ik merk dat ik onrustig ben en vooral dat ik weinig geduld heb om in die besprekingen te zitten – ik voel de deadline in mijn nek hijgen. Ik wacht nog op werk van anderen… en zonder dat kan ik niet verder… Tot ik het lamineerapparaat aan zet (ja, alweer) en de chemische lucht van het apparaat ruik. Ik denk: Weet je wat? Wat af is, is af. De rest ligt buiten mijn bereik en is het werk van anderen. Laat mensen hun werk doen – en geef ze hier tijd voor. Ik weet inmiddels dat hoe netjes ik ook alles afkader, er komt op mijn werk altijd iets anders doorheen gewalst. En linksom of rechtsom; het komt altijd op zijn pootjes terecht. Zo niet, dan toch. Ik print wat dingen uit, zodat ik maandag weer extra vanuit huis kan werken. Maandag is er weer een dag, ik ga naar huis – tabee! Als ik naar huis loop maak ik een foto van de prachtige bloesem in onze wijk.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 26

Diary 2016 Week 17

In de middag hebben manlief en ik een afspraak bij een keukenboer die ons een keuken door de strot wilt duwen. Hij blijft maar herrekenen en good cop, bad cop spelen met een collega van hem: “Moet ik nu naar de baas bellen? Dat bedrag gaat hij nooit goed vinden” Hoe vaak we ook gezegd hebben dat we toch nog niet zeker weten wat we precies willen. Ik zit en zat zelf in sales en ik heb alle vormen voorbij zien komen, deze manier staat me het minst aan en ik weet precies wat voor een spelletje ze spelen. Hebben die keukenboeren niet door hoe onwijs doorzichtig het is wat ze doen? Het lijkt wel een slecht theaterstuk! Na de keukenboer ga ik naar de garage om mijn autootje op te halen van zijn APK. Ik heb nieuwe banden op de achterkant gekregen – dat was wel nodig. Na de APK rijden we door naar Moerdijk om ons te laten knippen. Er gaat een behoorlijk stuk van mijn haar af, maar het was wel nodig ook. Ik had echt gespleten punten onderaan. Ik maak ook meteen een afspraak om te kleuren. Wat zal ik precies doen? De rest van de avond gaan we naar mijn moeder en eten we gezellig met mijn ma, broer, schoonzus en nichtje.

Hardloopschoenen

Zaterdag 30 april
Deze dag ben ik er vroeg bij! We gaan naar de stad toe, ik koop biologisch katoenen cottonpads en we gaan kijken voor hardloopschoenen, betaalbare. Nou, ze beginnen vanaf €100 en ik weet eerlijk gezegd niet of ik het lang blijf doen, dus ik heb het liefst een beetje leuke beginnersschoentjes. In de middag gaan we naar een verjaardagsfeest van kinderen, blijven daar gezellig hangen tot etenstijd en vertrekken dan naar huis om te eten en hebben dan nog gezellig visite over de vloer. Na de visite kijken we een aflevering Supernatural seizoen 11. WHAAA! Het is weer begonnen, ik geniet toch zo van onze kijksessies van deze geweldige serie!

LEES OOK  Bloggers Be Like Tag

Relax… it’s Sunday

Zondag 1 mei
Vandaag is de nieuwe maand alweer aangebroken en daar ben ik heel blij mee want ik heb deze maand echt geweldige dingen op de kalender staan! Ik zal ook vandaag weer lekker veel relaxen, misschien nog één en ander opruimen maar niet veel bijzonders. Vooral klaarmaken voor onze reis aankomende week, wanneer we naar de Supernatural conventie in Birmingham gaan. Whoop whoop! Daar heb ik zo veel zin in!

Opmerkelijk:

Wat me is opgevallen afgelopen week: Ik lees de laatste tijd zo veel meer, dat het lijkt alsof mijn creativiteit weer extra is aangewakkerd. Ik droom bijvoorbeeld ook weer heel erg veel over de mooiste dingen. Die dromen zetten me ook weer aan het denken en dat maakt me heel erg gelukkig!

Wat ga jij aankomende week doen? Is er iets waar jij naar uit kijkt?

Love Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.