Diary 2016 Week 18 Asylum 16 J2

DIARY 2016 – Week 18 – Asylum 16

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? Een reisje naar Birmingham en een Supernatural Conventie in Birmingham genaamd Asylum 16. Alles te lezen in mijn:

Diary van week 18.

Opruimdag

Maandag 2 mei
Vandaag ga ik langs bij de Kringloper, doe ik boodschappen, maak ik schoon, begin ik met het inpakken van mijn tas voor mijn weekend naar Asylum 16 en werk ik meer dan 1,5 uur vanuit huis.

New hair! #shamelessselfie #selfie #happy #newhair #butfirstletmetakeaselfie #letmetakeaselfie #car #inmycar #smile #smiles

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Kapper

Dinsdag 3 mei
Een heel drukke dag want ik begin de dag met een bezoek aan de kapper. Ik laat mijn haar kleuren en nadat ik daar ben geweest moet ik even snel lunchen en weer door naar de hovenier omdat ik dat heb afgesproken. Ik werk er een paar uur en ga weer terug naar huis toe waar ik de rest van de avond alleen nog maar mijn koffer inpak. Ik weet dat ik er morgen geen tijd voor heb en dus heb ik weinig keus!

Dodenherdenking

Woensdag 4 mei
Vandaag moet ik een volle dag werken en hoewel ik had gedacht misschien iets eerder te vertrekken zit dat er helemaal niet in. Ik moet veel werk inhalen omdat ik afgelopen week juist gewerkt heb aan het opvangen van mijn collega haar werk, ik krijg hulp van een invalkracht – wat heel fijn is – en daarna ga ik weer aan het lamineren. Ik hoop dat het einde in zicht is. Ik maak alles af wat ik af moet maken en heb het idee dat ik de boel goed onder controle heb. Fijn! Na het werk staat mijn moeder me op te wachten om me gedag te zeggen voor mijn reis. Erna maak ik eten klaar en vertrek ik naar mijn beste vriendin J. om daar te eten. We zitten op het balkon en vergeten bijna om 2 minuten stil te zijn. Dat zijn we uiteraard wel!

Bevrijdingsdag in Birmingham

Donderdag 5 mei
Terwijl ik iedereen online zie kletsen over Bevrijdingsdag is mijn Bevrijding dat ik zelf mag kiezen waar ik heen reis 🙂 Ik ben midden in de nacht opgestaan (4 uur) om naar Birmingham te vliegen. Morgen begint de registratie van de Supernatural conventie Asylum 16 en daar kom ik voor. Als we zijn aangekomen in onze acco, slapen we een uurtje (want ja, ik heb veel slaap gemist) en ga daarna met manlief naar de stad toe. We maken een #usie en ik vraag of mensen nog tips en advies hebben. Blijkt de oud-collega van mijn man (ik heb hem Facebook) in Birmingham te wonen en hij reageert daarom ook! Dat is een mooi vooruitzicht, we gaan absoluut nog iets met hem afspreken.

Volg jij mij trouwens al op Snapchat? Voeg me nu toe op gebruikersnaam: mrsstilletto of maak een screenshot van mijn Snapchat spookje hieronder

Follow me on Snapchat

Volg jij mij al op #snapchat ?
#follow #followme #socialmedia #addicted #seeyouthere

Registratiedag Asylum 16

Vrijdag 6 mei
Vandaag moeten we ons registreren voor de conventie, het is een ongeregeld teringzooi en ik word er niet lekker van. Mijn man nog minder, dus dat loopt niet heel lekker. Er gaat zoveel mis, dat we in plaats van om 13:00 uur registratie pas om 21:00 uur de registratie doen. Ik heb besloten om me er niet te druk om te maken en gebruik te maken van de tijd om de anderen beter te leren kennen. Ook gaan we op ons gemak uit eten. Gelukkig kan ik wel al direct bij mijn registratie ook mijn order packs ophalen, dan is dat geregeld. Die avond gaan we naar de karaoke avond met Matt en Richard en schrijven S., C. en ik ons in om een liedje te zingen. C. kiest voor My heart will go on (want ja, dat komt voor in Supernatural), ik kies Paint it black van de Rolling Stones en S. kiest Prince met Kiss. We worden eruit gehaald voor Kiss en we rock that stage! Heel erg leuk om te doen en zo is de dag weer goed!

Diary 2016 Week 18 Asylum 16 J2

Asylum 16

Zaterdag 7 mei
Hier heb ik al die tijd al naar uit gekeken!!! … En dan word je ziek wakker. Heel de nacht liggen zweten (gisteren ook al) mijn oren zitten dicht, mijn buik is van streek. Jawel, ik heb waarschijnlijk een klein griepje te pakken. HELS! Het panel van Jared begint al, maar ik ben iets later binnen. Gelukkig hebben ze een plekje vrij kunnen houden. Ik heb gelukkig niet heel veel gemist en het is een mooi begin van het weekend. Ook heb ik vandaag mijn photo-op met Jared en hij is echt geweldig!! Wat een lieverd en wat een dikke knuffel, ik ben heel vrolijk. Ook het panel met Mark is helemaal top. Deze dag heb ik een foto gehad en heb ik mijn gratis handtekeningen gehaald. Zelfs nog een praatje gemaakt met enkele acteurs, heel leuk om ze eens even te zien. We zijn laat thuis en ik ben kapot, maar heb wel een prachtige dag erop zitten.

Asylum 16 – De Afsluiting

Zondag 8 mei
Je kan je niet voorstellen dat het zo snel voorbij gaat, maar als ik met veel moeite mijn ontbijt door mijn keel heb gekregen en weer een beetje ben bij gekomen kom ik aan in het Hilton en ga ik direct aan de slag. Ik wil nog zo graag een handtekening van Jim Beaver hebben (Bobby) maar de rij is zo extreem lang…!! Al snel krijg ik te horen dat ik moet aansluiten voor mijn photo-op van Jensen en dus ren ik daar naartoe. Jensen… eindelijk! Ik ben echt een Dean-girl, ofwel een Jensen-girl en ik vraag me af of ik er weke knietjes van zal krijgen of dat ik uiteindelijk Jared een stuk leuker vind. Maar ik hoef niet bang te zijn, ik ben direct verloren als ik hem in zijn groene ogen kijk. Ik zeg mijn naam nog en hij zegt me gedag, knip en klaar. Zo snel gaat het. Shit denk ik, ik zou willen dat ik langer de tijd had gehad! In de middag heb ik ook mijn photo-op met allebei en die is top! Ik vertel jullie allemaal snel meer over Asylum 16, maar voor nu laat ik het hier bij. Ik kan er niet bij dat het zo snel voorbij is gegaan maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Prachtige foto’s heb ik er aan over gehouden, geweldige herinneringen en ik ben blij dat ik dit kon delen met mijn man en mijn vriendinnen. Ik heb staan dansen en zingen op het podium met Matt Cohen en Richard Speight, ik heb Jensen Ackles en Jared Padalecki vast gehouden (en een super knuffel gekregen) en grappige korte gesprekjes gehad met andere leden van de cast. Het gevoel, die euforie is zo enorm verslavend want iedereen is er met hetzelfde doel: Supernatural. Ik kan me voorstellen dat mensen verslaafd raken aan conventies haha! We sluiten de avond af met leuke vrienden in de pub, die in Birmingham wonen.

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 45

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.