Diary 2016 Week 19

DIARY 2016 – Week 19

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? Birmingham, Ashton Brothers, Kommil Foo en Paintballen. Alles te lezen in mijn:

Diary van week 19.


Birmingham

Maandag 9 mei
Hmm nog een dagje nagenieten in Birmingham. We vertrekken naar het centrum en lopen verder dan de bibliotheek om bij het ‘kanalendistrict’ in de zon te genieten van een fijne lunch. Een prachtige dag en vervolgens moesten we weer naar huis en schreef ik mijn diary van week 18 op de luchthaven van Birmingham. We komen laat thuis en springen meteen in bed.

Nagenieten van Asylum 16

Dinsdag 10 mei
Vandaag voel ik me lichtelijk daas. Ja, ik ben op Asylum 16 geweest, ja ik heb Jensen en Jared echt gezien en ik heb ze geknuffeld (geknuffeld!!!) en dat is allemaal best wel ehm… raar? En gaaf! Ik ben enorm moe want ik ben ook lichtelijk ziek geweest afgelopen weekend en ik probeer vandaag bij te komen van ons gave weekend.

Ashton Brothers

Woensdag 11 mei
Vandaag ga ik weer aan het werk, ik heb enorme last van post con blues en wil eigenlijk helemaal niet gaan…! Maar voor je het weet vliegt de dag toch voorbij, hoewel ik af en toe terugdenk aan het geweldige weekend. In de avond zit ik alleen in het theater, hoewel alleen… volgens mij is het bijna uitverkocht maar ik heb niemand waar ik mee kon gaan omdat niemand zin had om naar de voorstelling van de Ashton Brothers te gaan. No problem want ik vind het wel heel leuk om naartoe te gaan! Ashton Brothers zijn dit maal met zijn drieën in plaats van 4 en ik merk dat ik de dynamiek van 4 mensen een beetje mis. Toch heb ik weer gelachen, maar het is toch anders… Na de voorstelling vind ik nog wat vrienden en kletsen we nog gezellig wat na.

Kommil Foo

Donderdag 12 mei
Weer een volle dag op kantoor, maar het ging heel erg goed. In de avond gaan manlief en ik samen naar het theater om Kommil Foo te kijken. Gelachen, maar ook heftige stukken kwamen er in voor. Het einde vind ik prachtig, een enorm mooi lied zingen ze. Ik ben alleen extreem moe van de hooikoorts, dus na ons theaterbezoek gaan we straight home.

diary 2016 week 19

Activity Day

Vrijdag 13 mei
Vandaag is het echt Murphy’s Law. Ik heb een dag in Rotterdam voor mijn werk, we gaan met een team van 20 teachers kinderen een dagje Engels geven. In de ochtend lessen, in de middag activiteiten. Maar er komen teachers niet opdagen, ze zijn te laat, kinderen weten niet waar ze naartoe moeten, het roulatieschema ligt overhoop… Zo goed voorbereid, zoveel tijd aan besteed en dan loopt het toch een beetje in de soep. Dat vind ik zo balen! We hebben gewoon pech gehad, maar roeiden met de riemen die we hadden. Hoe dan ook verliep het op een gegeven moment wel een stuk rustiger – GELUKKIG! In de avond hang ik lekker op de bank en kijk ik een nieuwe kostuumdrama op België en erna een documentaire over Boudewijn de Groot.

Paintballen

Zaterdag 14 mei
Yes! Vandaag ga ik paintballen met mijn vrienden in Rotterdam! Het is zo leuk om mijn girls van Asylum 16 weer terug te zien (ik haal ze op van Rotterdam Alexander) en mijn broer is mee, mijn schoonzus, mijn neef, L. onze vriend. Wat wel jammer is: We zijn met een enorme groep tegelijk in de manege paintballs aan het schieten. Lichtelijk hysterisch wel en ook een beetje eng in het begin. Er zitten mannen tussen die volautomatische paintball-guns hebben gekocht, dus dat is niet zo heel eerlijk tegen elkaar vechten. Ik ben een paar keer door mijn eigen teamgenoten (niet mijn rode team, maar je speelt soms met een groter team samen) in mijn rug geschoten – bedankt sukkels. Ook krijg ik één paintball op mijn kaaklijn en het doet zo’n pijn dat ik bijna moet janken. Ik ben normaal echt niet zo’n mietje, maar shit wat doet dat pijn! Verder schiet ik een ander nog op zijn kont, een zombie tegen zijn kop (dat moest, anders zou ik het nooit doen) en heb ik nog een paar mensen afgeknald maar ook best wel wat mis geschoten denk ik – maar zeker weten doe ik het niet. Ik geloof niet dat iedereen als hij werd afgeschoten daadwerkelijk terug naar zijn honk ging.

Diary 2016 Week 19

Na het paintballen ga ik met S. en A. nog wat eten bij Thoms in Rotterdam. Een heel lekkere hamburger! (Check mijn Snapchat) En daarna zet ik ze af op het station en vlieg ik naar huis om het Eurovisie Songfestival te kijken. Eigenlijk wil ik het er verder niet over hebben. #teamdouwe deed echt zijn best, maar what the hell Europa?! Dit begreep ik echt niet…

Ladaki

Zondag 15 mei
Shit, ik heb best wat blauwe plekken! But I will survive 🙂 En vandaag ga ik lekker naar een wijnproeverij in België! Ik ben benieuwd en heb er zin in.

Wat vond jij van mijn diary? Wat ga jij allemaal doen vandaag?

LEES OOK  DIARY 2019 - Week 18 - Voorjaarsschoonmaak en digitaliseren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.