DIARY 2 2016

DIARY 2016 – Week 2

In het nieuwe jaar houd ik weer wekelijks een diary bij, waarbij jullie kunnen meelezen wat ik allemaal meemaak. Deze diary gaat om erachter komen wat er mis gaat en een meet & greet met een artiest. Lees mee!

Princes of the Universe

Maandag 11 januari
Ik word niet goed van mezelf, ik merk dat ik echt veel te veel tijd kwijt ben aan social media. Ik zit een halve dag als een daapse muts op mijn telefoon te staren. Ik zit nu in een Supernatural Fans FB Messenger groep wat erg gezellig is, maar de ándere helft van de tijd heb ik het idee dat ik alleen maar Facebook updates zit te bekijken, Instagram open om te kijken of er iets nieuws is bij gekomen en Snapchat af struin. Ik leg mijn telefoon weg en ga aan de slag met het maken van filmpjes. En het belangrijkste: Om mijn vlog van afgelopen zaterdag mooi te monteren. Daar krijg ik echt een veel beter gevoel over. Ik zing een stukje in en luister deze later terug en probeer deze ook in de film te monteren. Spannend..!!! Want wat zullen mensen daar nu van vinden?

In de avond ga ik eerder naar mijn moeder toe om mijn nichtje te zien. Ze wilt dolgraag met mij dansen en ik heb de CD van Queen meegenomen. Ik zet Princes of the Universe op (themamuziek van de serie ‘Highlander’) en zeg tegen haar dat ze haar papa moet vragen of hij mee gaat dansen, want ik weet dat hij dol is op dat nummer. We rennen als drie gekken rond de tafel, dansen, schreeuwen, zingen, headbangen en als het is afgelopen laat mijn nichtje zich op de bank vallen. Ze is uitgeteld. En daar moet ik hartelijk om lachen!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 18 - Asylum 16

Editen

Dinsdag 12 januari
Vandaag ga ik verder met editen, want morgen wil ik dat de film online komt. Vaak duurt het uren om een film te uploaden, dus ik wil bijtijds de film al af hebben. In de middag ga ik naar M. toe om hem te helpen. Ik merk dat ik nog steeds niet helemaal 100% ben, want ik blijf moe en ik kan me moeilijk concentreren. Hij komt precies op tijd binnen, want ik begin me net af te vragen wat ik nu moet doen. Gelukkig komt hij met nog een paar goede suggesties. In de avond maak ik mijn vlog af terwijl hubby aan het tennissen is. Als hij thuis komt laat ik hem het resultaat zien, spannend! Hij vindt hem goed in elkaar gezet en ik ben happy. Tijd om te uploaden! Ik merk dat ik hier gelukkig van word, ik wil graag nog meer aandacht schenken aan de dingen die belangrijk zijn, dan als een zombie achter de tv te zitten of mindless social media te checken.

Nieuwe #blog en #vlog online. Link in bio. Vlog is IN ENGLISH. #selfie #vlogger #Supernatural #spnfamily #spn #fandom #butfirstletmetakeaselfie

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Dutch Supernatural Fan Meet-Up

Woensdag 13 januari
Vandaag komt mijn vlog online. Ik word geretweet, mijn film wordt op Facebook geliked en mijn Supernatural vrienden sturen het door op Twitter naar de Supernatural cast. Superlief en heel erg leuk! Heb jij hem eigenlijk al gezien? Check mijn vlog hier: Vlog Dutch  Supernatural Fan Meet-Up in Amsterdam. In de avond ben ik te moe om naar yoga te gaan dus blijf ik liever thuis. Ik voel me nog steeds niet helemaal lekker.

Richard Groenendijk – Met de mantel der liefde

Donderdag 14 januari
Vanavond ga ik naar Richard Groenendijk en hij heeft vertraging vanwege de gigantische files op de wegen. Maar als hij er dan is, gaat hij direct geweldig van start. Oh wat heb ik toch in een deuk gelegen tijdens de show. Als je de mogelijkheid hebt om hem te zien, grijp die kans! Schoonzus en ik gaan na afloop met hem op de foto 🙂 Dit was weer een mooie avond, heerlijk genieten in het theater.

DIARY 2 2016

Quickstep

Vrijdag 15 januari
Vandaag ben ik een half dagje op kantoor altijd maar ik moet toch wat overwerken om nog het een en ander af te krijgen. We zouden in de middag naar een winkel toe gaan, maar hubby heeft geen zin om dat te doen. En bovendien heeft hij nog veel aan zijn hoofd voor zijn werk. In de avond heb ik juist weer geen zin om naar stijldansen te gaan, maar we gaan toch. Wat alleen maar goed blijkt want de herhaling van de quickstep kunnen we gebruiken. Het tempo ligt wat hoger in deze groep en dat zorgt ervoor dat wij lekker scherp blijven.

Oud-Alblas

Zaterdag 16 januari
Als we opstaan komt toevallig mijn broer aan de deur, dus hij komt terwijl wij ontbijten eerst lekker een bakkie koffie drinken. Erna gaan manlief en ik naar een huis kijken. Daar zijn we allebei positief over, maar as we speak hebben we het net bekeken en wil ik het even laten bezinken. Ik kan er dus verder nog niet veel over vertellen 😉 De middag gebruik ik om op te ruimen en spullen weg te gooien. In de avond gaan we lekker uit eten met mijn tante, een traditie die we enige tijd terug zijn gestart. Ik vergeet mijn punten voor Wie Is De Mol in te zetten en tijdens het eten, zet ik gauw mijn punten op 1 persoon in – die zal er misschien nog wel wat langer in zitten? Foute keuze… blijkt later.

Reünie

Zondag 17 januari
De turnhal heeft een reünie, dus ik ga samen met schoonzuslief naar de reünie van onze oude dansclub om 14:00 uur. Ik ben benieuwd hoe de nieuwe hal er uit ziet en wie er allemaal zullen komen.

 

Wat ga jij doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.