Diary 2016 Week 20

DIARY 2016 – Week 20

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week: Mijn ontmoeting met Jensen Ackles en Jared Padalecki op video, aeronetics en de afsluiter van het theaterseizoen. Alles te lezen in mijn:

Diary van week 20.

Maandag 16 mei
Ik werk vandaag aan mijn video die woensdag online komt over Asylum 16, de Supernatural conventie waar ik heen ben geweest. Ik edit de video en moet ik weet niet hoeveel MB uitzoeken. Het is wel heel erg leuk om te doen, ik word weer helemaal enthousiast! Ik kijk nog eens goed rond voor keukens voor ons nieuwe huis, op Pinterest. Wat spreekt me nu het meeste aan? In de avond eten we bij mijn moeder, kijken we samen naar Max Verstappen in een programma en doen we erna lekker niks.

Aeronetics

Dinsdag 17 mei
Vandaag ga ik in de ochtend werken bij de hovenier en ben ik alweer vroeg thuis. Ik ga de rest van de dag de video voor morgen klaar maken, klaar zetten en uploaden. Maar hé, hij wordt elke keer na 2 uur afgebroken! What’s happening?! Ik blijf het proberen maar elke keer geeft hij een fout aan. In de avond ga ik naar aeronetics, dat zorgt er wel voor dat mijn hartslag omhoog gaat en ik bij de spierkrachttraining kramp in mijn kont krijg. Zo! Ik heb er weer een lekker harde workout op zitten en ga met rode wangen naar huis toe. Perfect moment geweest trouwens om mijn nieuwe schoenen uit te proberen.

#Selfie in the car. #omw home from sport venue – aeronetics got my heart racing. #fitgirl #fitgirlcode #fitspiration #fitspo

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Kalm werken

Woensdag 18 mei
Ik heb een rustig dagje op het werk, althans… ik heb heel veel te doen, maar ik weet op de een of andere manier wel de rust te bewaren. Dat komt ook omdat ik er sinds kort een beetje anders in sta. De groetjes denk ik wel eens, ik laat me niet meer opnaaien. Ik zie deadlines dichterbij komen maar ben er heel goed onder – ook wel eens lekker. In de avond ga ik weer aan de slag met woningbladen. Ook typ ik alvast wat dagen van mijn diary en zet het in een concept. Gelukkig is mijn video toch nog online gekomen na 4x proberen. Ik baalde wel een beetje dat ik hem gisteren al heb geprobeerd te uploaden en vandaag pas in de avond het gelukt is. Heb jij mijn video over Asylum al gezien? Kijk hem hier: Asylum 16 – My Supernatural Convention Experience – Meeting Jensen and Jared

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 26

Diary 2016 Week 20

Opkomst van een terriër

Donderdag 19 mei
Vandaag zit ik na het werk met mijn moeder in het theater om het theaterseizoen af te sluiten bij Ronald Smink. En ik vind hem erg grappig! Met zijn Friese accent, zijn fantasierijke verhalen en vage ideeën. Ik heb geleerd dat als je wilt dat iemand komt te overlijden, je 2 tompoecen op het nachtkastje moet leggen en je nooit naar Limburgse mensen moet luisteren. Na de voorstelling doe ik nog een drankje met mijn moeder en sluit ik nog bij mijn vriendinnen thuis aan – we hadden de theemutsen avond.

Happy days! With my mom at the theater having a laugh #loveit #theater #familytime #cabaret #culture #cultuur #roosendaal #standup

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Laatste les

Vrijdag 20 mei
Na het werk, ga ik boeken wegbrengen naar de Kringloper. Na de Kringloper ga ik samen met manlief naar keukens kijken bij ons in de stad. Ik zie één exemplaar staan die ik mooi vind. Het showroommodel is verkocht en de verkoper vertelt me dat ze geen zaken meer doen met die leverancier. Voor ik het weet geeft hij aan dat je nooit met een vast idee de winkel in moet lopen, want laatst deed een vrouw dat ook en die wilde een klassieke keuken en liep met een hoogglans moderne keuken weg. Nu werk ik zelf in sales, dus ik weet dat dat de kwaliteiten zijn van een vlotte babbel en die mevrouw zal ongetwijfeld wel happy zijn met haar beslissing maar toch later denken: Had een klassieke keuken ook leuk gestaan? Dus ik wil me niet te veel laten beïnvloeden. In de avond hebben we onze laatste stijldansles. Het seizoen is weer voorbij, erg jammer. We hebben eigenlijk nog 2 lessen, maar de komende weken zitten zo vol dat we die helaas niet kunnen volgen.

Pannekoeken

Zaterdag 21 mei
Wat een geweldig goede, productieve dag was het vandaag! Ik sta bijtijds op en draai wasjes, ik zoek allerlei accessoires uit die weg kunnen of mogen blijven (volgens het KonMari principe) en zoek mijn 12 zonnebrillen uit. Ja *schaam, schaam* 12 zonnebrillen. Daar zijn er nog wel een paar van over, maar de meeste gaan toch wel weg. Die zonnebrillen staan eigenlijk voor alles wat met mode te maken heeft bij mij. Zo heb ik ook te veel kleding, te veel schoenen, te veel tassen, te veel accessoires, te veel sjaaltjes etc. En vandaag ga ik er als een superwoman doorheen. Ik neem afscheid van spullen, ik gooi troep weg. Manlief is erg trots op me en ik wil alleen maar meer. Mijn broer, schoonzus en nichtje komen later in de middag op visite en we besluiten om aansluitend pannekoeken te gaan eten. Mijn moeder wordt opgebeld en we vertrekken in de avond richting Pannekoeken Carrousel in Roosendaal. Ik heb een heel lekkere Franse pannekoek (met brie, camembert, geitenkaas, spek en honing) en kan hem niet helemaal alleen op. Erna hebben we afgesproken met J&J in de stad en doen we wat drankjes op het terras. Het weer is heerlijk! Er beginnen al wat kleine druppels te vallen maar dat mag de pret niet drukken.

Uit eten met mijn nichtje 💖 #loveit #familytime #dinnerwithfriends #dinner #restaurant #eat #food #foodstagram

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Champagne

Zondag 22 mei
Vandaag ga ik op bezoek bij vrienden van mijn ouders, familievrienden. Wij zijn als kroost ook uitgenodigd. We hebben een grote fles champagne van Veuve Cliquot gekocht zodat ze lekker kunnen vieren dat ze ouder en gezond zijn. Ik ben alleen vroeg wakker geworden, dus ik tik het laatste stukje van mijn diary op, kijk een aflevering Gilmore Girls en zoek verder nog meer spullen uit voordat ik naar het feest vertrek. Als je immers eenmaal ergens aan begonnen bent, wil je het helemaal af maken – ik wel. Ik heb het idee dat er echt schot in de zaak komt.

 

Wat vond jij van mijn diary? En wat zijn je plannen voor aankomende week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.