Diary 2016 Week 21

DIARY 2016 -Week 21

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week stuur ik jullie deze diary vanaf locatie want ik ben op dit moment een weekend weg in een groen park in Nederland. Insert #travelblogger Dit gebeurde er afgelopen week: Tickets Purcon, Gilmore Girls marathon, spoilers van Supernatural, aeronetics en Landgoed ’t Loo. Welkom bij mijn:

Diary van week 21.

Purcon

Maandag 23 mei
Ik voel me de hele dag echt als crap on toast. Ik ben misselijk, ziek, lamlendig en ik moet zeggen: Het weer helpt ook niet echt mee. We hadden maar één bui…. die de hele dag duurde. Wat wel helemaal geweldig is: Ik koop mijn tickets voor Purcon. Ik ga weer naar een Supernatural conventie! Omdat ik me niet zo goed voel, lig ik verder vooral op de bank een Gilmore Girls marathon te houden. Ik hou van deze serie, zo fijn dat ik hem mag lenen van mijn schoonzus. In de avond ga ik niet tappen want ik voel me te slecht.

Jattebak

Dinsdag 24 mei
Gisterenavond was de fiets van mijn lief gestolen en vandaag… ik durf het gewoon hardop te zeggen; heb ik de fiets terug gehaald. De dief heeft hem geparkeerd op het station en ik heb hem vervolgens weer mee naar huis genomen. Ik heb alle rekken op het station eerst moeten doornemen, maar toen ik hem vond was ik helemaal ziedend. Terwijl ik de fiets bij mijn vriendin stalde en mijn auto ging halen om hem achterin te leggen, zat ik alleen maar bozig in mezelf te praten over de verdorven maatschappij en dat de dief er maar vanaf had moeten blijven. Vooral later ben ik heel happy dat ik hem teruggehaald heb, wat een verhaal! Ik had het liefst het gezicht van de fietsendief willen zien als hij of zij aan was gekomen op het station. In de avond ga ik naar aeronetics en daar sport ik zo enorm hard, dat ik een knalrode kop heb. En dat heb ik nooit, dus is het het noemen waard. (Niet te zien op de foto hieronder valt me op)

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 40 - Weer zen worden

aeronetics love yourself first #lyf

Supernatural Spoilers

Woensdag 25 mei
Vandaag vliegt de dag op kantoor weer voorbij, ik ben de hele dag weer hard aan het werk voor een project die binnenkort van start gaat waar ik niet bij ben. In de avond zou ik naar yoga gaan maar mijn maatjes gaan niet en ik voel me nog steeds klote. Ik kies er daarom voor om ook niet te gaan. Dus nestel ik me weer op de bank om wat afleveringen van de Gilmore Girls te kijken. Als hubby thuiskomt kijken we na het avondeten een aflevering Supernatural. Vanaf morgen wil ik zo min mogelijk op social media zijn in verband met spoilers van de season finale van Supernatural. Sowieso heb ik al te veel spoilers gezien op social media over het hele seizoen. Zo jammer! Terwijl ik de aflevering kijk, lig ik in een deuk om Dean zijn deuzige grapjes en vooral zijn hoofd daarna. Ook zeg ik: “Ik vind Supernatural zo leuk, ik hoop dat het nooooooit gaat stoppen”. Tsja, als we dat eens op een briefje konden krijgen…

Vrijgezellenfeest

Donderdag 26 mei
Ook deze dag gaat als een razende voorbij. Weer druk op het werk, maar wat is dat toch fijn! Ik heb het zo druk dat ik alleen maar met mijn werk bezig ben. Extra klusjes of vragen van collega’s kan ik er niet bij hebben de afgelopen weken. Straks, als het half juni is waarschijnlijk, kom ik weer terug bij de levenden en ben ik weer aanspreekbaar voor andere projecten. Tot die tijd is het even doorbikkelen want dit zijn de drukste tijden van het jaar altijd. Als ik thuis kom maak ik mijn filmpje af voor mijn vriendin die gaat trouwen en dit weekend haar vrijgezellenfeest heeft. Ik wilde graag een videoboodschap achterlaten zodat ze die aan haar kunnen laten zien. Ik wil het kort en bondig houden en ben tevreden met het resultaat van mijn edit.


’t Loo

Vrijdag 27 mei
Vandaag een halve dag werken en dan een weekend weg met de hele familie. Dat is voor ons alweer een hele tijd geleden. Toen mijn vader nog leefde zijn we met zijn allen op vakantie geweest naar Samos, maar dat is alweer 6 jaar geleden. Ik ging vroeger bijna altijd met mijn oom, tante en neefjes op vakantie. Daarom is het wel extra leuk om weer eens met zijn allen te gaan. We gaan een weekendje, naar Landal Greenparks Landgoed ’t Loo – een groen park dus ik ben reuze benieuwd wat er zo groen aan is. Natuurlijk krijgen jullie nog een verslag te zien op mijn blog/vlog! We sluiten de avond af in onze bungalow, waarbij de mannen buiten sterke verhalen vertellen en de dames binnen zitten te babbelen.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 33

Hardlopen rondom het landgoed

Zaterdag 28 mei
Ze zeiden dat het kloteweer zou zijn, maar dat is gelukkig niet het geval, wat een geluk! Ik ga hardlopen met mijn schoonzus en daarna ga ik zwemmen met de familie. Tussen de middag uitgebreid in bad gegaan, wat hangen met mijn familie, een dutje doen en toen uit eten met zijn allen. Het mocht even duren maar toen kregen we ook een flinke kom met eten (ik had goulash). De avond sluiten we af in de bungalow van mijn oom en tante.

Chillen

Zondag 29 mei
Ik was hier echt even aan toe, een weekend weg. Ik ben een beetje gestrest geweest de laatste tijd en dat had ik vooral aan mijzelf te danken. Soms is het fijn om even in een andere omgeving te verkeren. Terwijl ik dit zit te typen, zit ik nog in mijn pyjama en heb ik mijn telefoon als hotspot gebruikt. Ik ben gisteren verbrand in mijn gezicht geloof ik, want ik heb superrode wangen. Dat heb ik nooit en het is me een wonder hoe het komt. Vandaag gaan we gewoon lekker rustig aan doen met mijn familie.

Wat vond jij van mijn diary? Wat ga jij allemaal doen vandaag? Ik ga nog even genieten tot en met morgen van mijn weekendje weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.