DIARY 2016 – Week 22

 

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Dit heb ik afgelopen week allemaal meegemaakt: Een weekendje op Landgoed ’t Loo, een bruiloft en the life-changing magic of tidying up. Welkom bij mijn:

Diary van week 22.

Landgoed ’t Loo

Maandag 30 mei
Vandaag zijn we nog op Landgoed ’t Loo. We pakken onze spullen in, zeggen de familie gedag, gaan het huisje uit en leveren onze kaarten in bij de receptie en gaan dan…. nog zwemmen! En daarna lunchen we nog gezellig met elkaar. Manlief en broer zijn gisterenavond al weg gegaan dus het is nu echt nog even tutten met de dames. Heb jij mijn vlog al gezien over het weekendje weg? Check hem hier: Weekendje weg Landal Greenparks. We gaan dus nog zwemmen, daarna terug naar huis rijden en in de avond na het eten van heerlijke asperges gemaakt door mijn lieve mama, gaan we naar de verjaardag van E. Ze is alweer 12 en wilt geld hebben zodat ze een smartphone kan kopen en de Instax camera van de Hema waar ik ook eerder een artikel over schreef: Hema Fujifilm Instax Camera Review.

#lunch after swimming. Rewarding day! Now time to go home. #nomnom #usie #ussie #weekend #familytime #family #goodbye

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Klusjesman

Dinsdag 31 mei
Vandaag komt er iemand van de woningbouw langs om mijn lekkende wasmachinekraan te laten maken. Ik krijg een nieuwe want volgens hem is deze kraan zo goed als bejaard. Ook duik ik de schuur in om daar als een razende de Konmari methode toe te passen. Ik gooi een hoop weg en behoud een paar kleine dingen. Ik ben heel erg tevreden dat ik eindelijk de barbecue in de stellage kan zetten en een lege doos heb gevonden om te gebruiken voor de verhuizing. Wat was ik toch altijd slecht in spullen opbergen zeg. Dat je dan een doos in de schuur hebt staan waar helemaal niks in zit. Who the hell does that? In de avond hang ik rond op de Pralaya yoga, wat wel weer tijd werd want dat was echt weken geleden dat ik iets aan yoga deed.

LEES OOK  Dag maart! Hallo april!

Barneveld

Woensdag 1 juni
Vandaag ga ik voor mijn werk naar Barneveld toe. Heel erg leuk om eindelijk de coordinator ter plaatse eens te zien en te spreken. Normaal gesproken bespreken we alles via de mail, maar ik vind het prettig om eens kennis te maken. Daarnaast lever ik het materiaal af voor de Activity Day die eraan zit te komen. Het is een goed bezoek en we plannen alvast een nieuwe meeting in om de Activity Day kort te evalueren.

Going to a meeting. Have a good one today! #girlboss #work #workinggirl #letsgo #letsdothis #business #businesswoman #meeting #power #selfie
Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Wat erg leuk is: Mijn vlog komt online over afgelopen weekend. Daar heb ik extra hard aan gewerkt gisteren om hem af te krijgen en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. Heb jij hem al gezien? Laat vooral even een reactie achter of… duim omhoog! Thanks! Hier vind je hem: VLOG Weekend Landal Greenparks Landgoed ’t Loo.

Gilmore Girls

Donderdag 2 juni
Ik kijk vandaag seizoen 2 van de Gilmore Girls af, wat ik in moordend tempo heb gedaan overigens. Elke ochtend als ik op sta kijk ik een klein beetje van een aflevering en bij thuiskomst kijk ik hem dan af. Ik vind het zo gezellig en omdat ik bij vlagen toch weer lichtelijk emotioneel ben kan ik soms wel janken om wat er gebeurt in die serie. Zo heb ik enorme medelijden met Dean (Jared Padalecki) omdat ik zie dat Rory graag optrekt met Jess – die ik overigens ook een eikel vindt. Voor mensen die dit bekend voorkomt, let me know in een reactie 🙂

Bruiloft

Vrijdag 3 juni
Vandaag ga ik naar de bruiloft van mijn vriendin D. Ze trouwt laat in de middag en daar zijn we ook bij aanwezig. Ze heeft een mooie strakke jurk aan met knoopjes aan de achterkant en een lint om haar middel met steentjes erop. Ze heeft haar haar prachtig laten opsteken en een mooie lippenstift uitgekozen (ze was over het laatste lang aan het zoeken!). In de avond warmen manlief en ik de mensen op door direct de dansvloer op te gaan. Voetjes van de vloer! De hele avond wordt er gedanst.

foodtruckfestival diary 2016 week 22

Marie Kondo

Zaterdag 4 juni
Daar is ze weer! Marie Kondo, de opruimgoeroe. Ik heb er al vaker over geschreven (zie de tag organizing en dan kom je de Konmari methode vanzelf tegen) en vandaag zorg ik er dan eindelijk voor dat er weer veel spullen de deur uit gaan. Er gaat een grote zak met kleding en schoenen weg naar de kerk en ik zorg ervoor dat de dingen die ik wil houden maar voorlopig niet nodig heb gestald worden. Mijn lieve vriendin N. heeft haar garagebox beschikbaar gesteld en daar ben ik heel erg blij mee. Nu staat er al op 3 plaatsen iets; bij mijn moeder, bij mijn vriendin S. in de loods en bij N. in haar garagebox. Oeps. Zal dat straks allemaal gaan passen in dat nieuwe huis? (Mijn man zegt van wel) Later in middag als manlief vertrekt naar Amsterdam, ga ik met mijn familie naar het Vrouwenhof waar een Foodtruck Festival plaatsvindt. Leuk! Ik neem een lekker sateetje en paella.

Verjaardag vieren?

Zondag 5 juni
Vandaag zou ik mijn verjaardag vieren, want morgen – hoera! – ben ik alweer een jaartje ouder. Ik ben alleen afgelopen nacht doodziek geworden. Waarschijnlijk voedselvergiftiging.

 

Diary aankomende weken

Bedankt voor het lezen van mijn diary van deze week. Ik hoop dat je het weer een leuke diary vond! Het einde was wat minder maar verder heb ik genoten afgelopen week. De komende weken staan er een boel leuke andere dingen op de agenda, houd mijn diary dan ook in de gaten. Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.