Diary 2016 week 23 buurtje

DIARY 2016 – Week 23

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Dit heb ik afgelopen week allemaal meegemaakt: Voedselvergiftiging en mijn verjaardag. Welkom bij mijn:

Diary van week 23.

Jarig!

Maandag 6 juni
Hoera! Ik ben jarig! Jammer alleen dat ik doodziek op bed lig. Ik heb een voedselvergiftiging opgelopen en houd helemaal niets binnen. Ik had geen groot feest gepland voor vandaag, maar dit had ik natuurlijk niet kunnen bedenken. Ik baal immens. De dokter zegt dat het een paar dagen flink heftig zal zijn. Vanwege de verschrikkelijke pijn in mijn buik krijg ik paracetamol met codeïne voorgeschreven. Ik slaap, slaap en slaap. Het enige snapchat filter waarbij ik een beetje fatsoenlijk eruit zie? Die met de flowercrown.

Diary 2016 week 23

Laat me slapen

Dinsdag 7 juni
Ik ben wappie van de medicatie omdat ik al een paar dagen niets heb gegeten (nou ja, ik at wel iets maar kon het niet binnen houden). Waardoor ik het idee heb dat ik nog zieker ben geworden. Ik lig vooral te tollen in bed. Dacht ik dat ik gisteren aan het slapen was, vandaag lig ik echt alleen maar te pitten. Ik word maar 2x een uurtje wakker. Gelukkig betekent dit wel dat ik flink beter zal worden, want veel slapen is snel beter worden. Althans, dat zei mijn vader altijd.

Verbetering

Woensdag 8 juni
Ik houd zowaar een boterham binnen. Ik eet al dagen bouillon en crackers en overstappen op bananen lijkt me wel fijn.

LEES OOK  Sunday Special - Week 13

Vast voedsel

Donderdag 9 juni
Echt vast voedsel! Ik eet echte groenten, jippie, ik zie licht aan het einde van de tunnel! Ik baal wel immens want het is zulk mooi weer geweest de afgelopen dagen. Ik zag het wel, maar merkte er niets van natuurlijk – toen ik lag te rillen onder een dekentje in bed. Vandaag was ik me en kleed ik me ook aan. Vermoeiend, maar wel goed voor het moraal.

Bijna beter

Vrijdag 10 juni
Aangekleed en fatsoenlijk eten. Ik geloof dat het er nu echt wel beter uit ziet. Ik log zelfs even in op mijn werkmail om wat nodige mailtjes te versturen. Ik verwacht dat ik aankomend weekend snel beter zal worden.

Bloemendaal

Zaterdag 11 juni
Vandaag ga ik naar zee, even een frisse neus halen.

Oma D.

Zondag 12 juni
En vandaag ga ik op bezoek bij oma!

 

Helaas heb ik afgelopen week niets meegemaakt, vooral omdat ik me doodziek heb gevoeld. Voedselvergiftigingen zijn echt niet cool. Tot volgende week, bij een nieuwe diary. Waarin ik echt weer een stuk beter zal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.