DIARY 2016 - Week 24

DIARY 2016 – Week 24

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Dit heb ik afgelopen week allemaal meegemaakt: Mijn verjaardag vieren, feestje in Den Haag en Just Dance Outdoor. Welkom bij mijn:

Diary van week 24.

Verjaardag vieren

Maandag 13 juni
Vandaag vier ik mijn verjaardag voor mijn vriendinnen. Tussen de middag ga ik gebak halen, maar ik merk dat ik toch niet helemaal boven jan ben. Ik ben duizelig en voel me niet lekker worden. Ik ben blij dat ik vandaag nog niets hoef te doen. In de avond komen mijn vriendinnen langs en krijg ik een leuk cadeautje.

Editing

Dinsdag 14 juni
Heel erg jammer, maar ik ben het niet geworden… Ik had me opgegeven voor een winactie van TUI. Ik wilde graag met mijn schoonzus naar de Dominicaanse Republiek en daar als blogger over schrijven en updates doen op social media. We zijn het alleen niet geworden. Wie wel? Twee meiden van ergens in de 20. Hoe dan ook sta ik nog steeds achter mijn geschreven motivatie en het filmpje dat ik had gemaakt voor deze winactie. Vorige week woensdag vond je deze op mijn YouTube kanaal, je kan hem HIER vinden. Vandaag edit ik mijn nieuwe video voor morgen.

Eerste werkdag

Woensdag 15 juni
De eerste werkdag sinds ik ziek was. Helaas ben ik alleen aanwezig met de stagiaire, wat heel erg saai lijkt. Toch blijkt zodra ik op kantoor ben dat de telefoon niet stil staat. De hele dag word ik gebeld door klanten, achter elkaar. Ik kan hooguit een mailtje tussendoor tikken. De tijd gaat wel snel voorbij zo. Vandaag is ook mijn birthday presents haul online gekomen. Heb jij die al gezien?

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 49 en 50 - Sinterklaas en Gebroken bovenbeen

Diary voorbereiding

Donderdag 16 juni
Ik ben de hele dag een beetje duizelig en niet lekker. Zou ik toch al te veel hooi op mijn vork hebben genomen? In de avond werk ik alvast aan mijn diary.

Snapchat nomnom taart

Feestje!

Vrijdag 17 juni
Een halve dag werken is altijd fijn. In de avond heb ik een leuk feestje van mijn hubby zijn collega in Den Haag. Het is in de Theresiastraat waar mijn opa in zijn jeugd heeft gewoond. Heel erg grappig om nu ook daar te zijn. R. en M. hebben een superleuk huis, met grote kamers en een geweldig balkon. Dichtbij de winkels… kortom een perfecte locatie. R. heeft heerlijk eten klaar gemaakt en het is een gezellig avond.

DIARY 2016 - Week 24

Just Dance Outdoor

Zaterdag 18 juni
Vandaag komt er een kleine rectificatie online op mijn YouTube kanaal. Benieuwd? Bekijk hem hier. Ik heb vandaag afgesproken met een vriendin om naar Just Dance Outdoor te gaan. Ook mijn broer en schoonzus gaan lekker mee. Dit evenement is met muziek van de 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en 00’s. Tot en met donderdag hebben ze niet eens een timetable gegeven dus dat irriteerde me nogal mateloos. Uiteindelijk vind ik een reactie van een bezoeker die een screenshot met anderen deelt. Nogal slordig dat het zo moet gaan. Hoe dan ook, we gaan, we hebben lol en trekken ons niets aan van het weer. Tot we de zoveelste regenbui op ons kop krijgen en nu toch echt aftaaien.

Vaderdag

Zondag 19 juni
Altijd een beetje een moeilijke en vreemde dag, ik schreef er vrijdag ook nog een artikel over: Bitterzoet. Vaderdag vieren als je geen vader hebt is gewoon vreemd. Ik ga dan ook met mijn vader in mijn hoofd een rondje lopen, bedank hem, eer hem op mijn manier. En dan ga ik later op visite bij mijn schoonvader. In de avond gaan we uit eten voor het 12-jarig jubileum van mijn broer en schoonzus. Check mijn social media kanalen om mee te kijken (snapchat!!!)

Follow me on Snapchat

Volg jij mij al op #snapchat ?
#follow #followme #socialmedia #addicted #seeyouthere

Bedankt voor het lezen van mijn diary. Ik hoop dat je hem leuk vond!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 47 - Vrijgezellenfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.