Konmari methode diary opruimdilemma organizing marie kondo

DIARY 2016 – Week 25

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Dit heb ik afgelopen week allemaal meegemaakt: Ziekenhuis, Kringloper en de Halve Marathon van Roosendaal. Welkom bij mijn:

Diary van week 25.

Tapdance

Maandag 20 juni
Ik sta vroeg op want vandaag komt er een grote groep met mannen over de vloer bij mijn moeder om de schoorsteen te vegen. Ze heeft gevraagd of ik hierbij aanwezig wil zijn. Maar als ik net een half uurtje wakker ben, belt mijn moeder me op. Vanwege het slechte weer hebben ze afgebeld. Ik blijf wat langer in bed liggen, chillen, lezen en vooral genieten van die paar uur extra. Het regent de hele dag door. Ik hoop dat morgen, als het zomer is, de zon lekker schijnt. ’s Avonds ga ik voor het eerst in weken weer naar de tapdance.

ZOMER

Dinsdag 21 juni
Ik weet dat het lijkt alsof het zomer is, want deze datum kondigt de zomer aan. Maar zo voelt het niet vandaag. Alleen maar regen, regen, regen. Oh dat was ik bijna vergeten te vertellen: Mijn moeder is in het ziekenhuis geweest en ze heeft besloten zich te laten opereren. Niet iedereen weet dit natuurlijk maar mijn moeder heeft 2 versleten heupen. Ze heeft nu, een jaar later nadat ze het voor het eerst hoorde, besloten om zich te laten opereren. Ze heeft gelijk, want ze loopt raar.

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 47

Remi (Alleen op de wereld)

Woensdag 22 juni
Vandaag weer een hele dag op kantoor, voornamelijk in mijn eentje. Ik vond de woensdagen altijd erg leuk, omdat het niet zo druk is en ik altijd veel gedaan krijg. Maar op dit moment vind ik er geen klap aan. Als je alleen met de stagiaire op kantoor rondhangt, is het toch een beetje karig gesteld. Toch weer een heel drukke dag gehad, want er komt een Summer School aan! En daar regel ik alles zelf voor.
In de avond ruim ik verder op en verder op en verder op. Gisteren heeft manlief alles van zolder gehaald zodat ik door alle dozen kan neuzen. Wat heeft een mens toch een boel spullen…

Op visite

Donderdag 23 juni
Vandaag ga ik na het werk naar mijn broer en schoonzus om daar te blijven eten. Ik zou iets belangrijks met ze bespreken maar mijn broer blijkt ziek te zijn, dus moet het wachten.

Gyros

Vrijdag 24 juni
Vandaag is manlief weer de hort op (al 3 dagen achter elkaar) dus na het werken fiets ik met de zon op mijn schouders naar huis toe. Daar zoek ik nog meer uit en blijf me verbazen over hoeveel ik nog heb! Erna race ik al mijn zooi naar de Kringloper. Zo’n opluchting om al die spullen weg te kunnen geven. Tussen de middag komt mijn moeder onverwachts langs, we zitten in de achtertuin en genieten van het zomerweer. Ik ben tevreden! Vervolgens word ik gebeld door mijn nichtje en voor ik het weet zitten mijn moeder en ik in de achtertuin van mijn broer. Hij ligt nog steeds ziek op bed, maar wij eten gyros met elkaar in de buitenlucht. Ik word er zo happy van dat het nu toch echt zomer is! ’s Avonds laat probeer ik nog een weg te banen tussen alle troep door, voor als mijn man thuiskomt.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 27

Scharrels

Zaterdag 25 juni
Het wordt heel erg monotoon maar geloof me, ik sta op en begin meteen weer met spullen uitzoeken. Jullie weten echt niet hoeveel troep ik wel niet heb. Ik heb mensen gevonden voor mijn Club Penny’s van vroeger en word ineens gebeld door iemand die ze ook wilt hebben. Vervolgens probeert ze te regelen dat ik de helft maar aan de eerste bieder geef, zodat zij de andere helft kan hebben. Daar begin ik natuurlijk niet aan. Rond 4 uur zie ik alles voor komijnenkaas aan. Ik ben moe en opgebrand van al dat uitzoeken en opruimen. Tot ik een oude agenda van mezelf tegen kom. Daarin zitten namen, een liefdesbrief en meer in. Ik lach me suf! Oude scharrels! Ik heb ze nu met voornaam en achternaam en zoek ze op op Facebook. Wat een lol! Een soort live Memories. Wat grappig om die gasten na zoveel jaar te zien. En ik denk bij sommige: What was I thinking?

Halve marathon

Zondag 26 juni
Vandaag is het de Halve Marathon van Roosendaal. Manlief rent de 10 kilometer mee en ook nog een boel vrienden van ons, dus ik ga aanmoedigen. Maar voordat ik dat doe, ga ik kijken naar het optreden van mijn nichtje. Zij staat vandaag voor het allereerst in haar leven op het podium en ik ben reuze benieuwd hoe ze dat vindt! Wil je meer van mijn zondag meemaken? Volg me dan op Snapchat:

Follow me on Snapchat

Volg jij mij al op #snapchat ?
#follow #followme #socialmedia #addicted #seeyouthere

Fijne zondag, ik hoop dat je hebt genoten van mijn diary!

LEES OOK  PDS - Deel 11 - Röntgenonderzoek van de dikke darm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.