DIARY 2016 - Week 26

DIARY 2016 – Week 26

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Afgelopen week ging ik onder andere op koffiedate, maakte ik iemand via Marktplaats blij en ging ik naar het Springkussen festival in Amsterdam. Welkom bij mijn:

Diary van week 26.

Werken

Maandag 27 juni
Vandaag ging ik werken bij Michel Hagedoorn, de hovenier. Ik wilde hem helpen met het verder opstellen van een plan voor de toekomst. Zo bespraken we de verschillende kansen die hij dit jaar verder wilt benutten en heb ik hem uitgelegd dat ik mediaplannen wil maken in plaats van ad hoc te werken. Dat ga ik later uitwerken.

#Goodmorning, enjoying a #healthy breakfast at the moment. Enjoy your day!

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op


Lente

Dindag 28 juni
Vandaag had ik een koffiedate met een vriendin van mij bij Lente. We aten allebei een stuk taart – ik chocolade! Ook maakte ik iemand blij vandaag met mijn oude Club Penny’s. Via Marktplaats had ik ze er gratis op gezet. De grap is dat er dan wel mensen op af komen en gelukkig was het in 1x raak. Deze vrouw kwam ze op tijd ophalen. Erg fijn en ook fijn dat ik ze blij kon maken met mijn oude tijdschriften. Daarnaast hielp ik mijn moeder met haar tuin. Zo heb ik de voortuin en de achtertuin onder handen genomen. En werkte ik door tot bloedens toe!

DIARY 2016 - Week 26

Hectisch

Woensdag 29 juni
Een vrij hectische woensdag. Mijn collega kwam weer terug van een project en ik zit met haar op 1 kamer. En ik wilde eigenlijk zo veel mogelijk van mijn werk afmaken voor de aankomende Summer School. Dat ging behoorlijk goed! Het was alleen wel hectisch te noemen met mijn collega die zo graag wilde praten en ik die er eigenlijk totaal geen tijd voor had.

#throwbackthursday to days at the beach at Surfana Festival. Want to read more about it? Link in bio. #tbt #fromwhereistand

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Relax

Donderdag 30 juni
De Facebook pagina van de English Academy is online gegaan vorige week en het is afwachten of dit zo mag blijven. Ik hoop het wel, want ik weet zeker dat ik er erg veel mee kan doen en in positieve zin kan gebruiken om de summer schools en de trainingen van English Academy op de kaart te zetten. Vandaag ging ik eens in de avond niet opruimen en inpakken, maar had ik even een avondje voor mijzelf. Ook belangrijk!

België-Wales

Vrijdag 1 juli
Vandaag was een productieve dag. Ik ging naar Rotterdam om al het materiaal voor de Summer School af te leveren, weer een project klaar en netjes georganiseerd in mijn eentje. Best trots als ik dan al die materialen zo zie liggen. Maandag gaan ze van start, dan is alles ‘out of my hands’ en moeten ze het zelf klaar zien te spelen. In de middag breng ik spullen naar een opslagplaats van vrienden. Onder andere onze kerstspullen zijn zo lang veilig opgeborgen. In de avond kijken we de wedstrijd België-Wales bij onze Belgische vriend L. Helaas verliest België dus dat is best balen…

springkussen festival diary 2016 week 26

Springkussen festival

Zaterdag 2 juli
Op naar Amsterdam voor het Springkussen Festival! Ik ga samen met mijn zwager en schoonzussen en ben erg benieuwd wat ik kan verwachten. Er valt nog een bui, maar dan zitten we lekker op het station in de Starbucks, erna vertrekken we richting festivalterrein. Het is niet heel erg groot, maar groot genoeg. Er zijn stormbanen, ballenbakken, springkussens en opgeblazen stages zoals de kerk en een groot varken. Ook bij de botsauto’s is het goed toeven. We vermaken ons een hele dag en sluiten de dag af met flink springen op 2 springkussens. Even alle frustraties maar ook geluk eruit springen. Heel tof om te doen! Ik ben blij dat mijn schoonzus me heeft uitgenodigd want ik heb echt een heel leuke dag met hun samen.

Fiets gejat

Als ik aan kom op het station ’s avonds laat, blijkt mijn fiets te zijn gestolen. We zoeken alle rekken af, in de hoop hem nog tegen te komen maar helaas. Terwijl ik net boos ben, hardop begin te schelden en weet ik al niet meer, ziet mijn man mijn fiets ergens in de bosjes staan langs de weg. Waarschijnlijk uitgekozen en weggezet om later in een busje mee te nemen? Ik pak hem snel, fiets naar huis en we bellen de politie om ze in ieder geval ervan op de hoogte te brengen. Wat een mazzelaar ben ik zeg. Een toffe dag en mijn fiets is toch niet gestolen – pfieuw!

Lunch

Zondag 3 juli
Vandaag ga ik lekker uit eten met mijn tante en mijn familie. Manlief en ik halen tante op en dan vertrekken we richting Bergen op Zoom voor een uitgebreide lunch.

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn diary. Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Laat het weten in de comments!

LEES OOK  DIARY 2019 - Week 7 - Prienseswaree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.