DIARY 2016 Week 27

DIARY 2016 – Week 27

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week zat ik in het ziekenhuis! En daarnaast waren er heel veel kinderen… benieuwd? Lees verder in mijn

Diary van week 27.

Summer School

Maandag 4 juli
Deze dag heb ik volgepland met werken voor de baas, boodschappen doen, het huishouden doen, spullen opruimen of zijn plek vinden en mijn video voor woensdag aanstaande af maken. Wat was het Springkussen festival toch leuk! Ik krijg feedback van de eerste Summer School dag en ik deel de foto’s op Facebook en met mijn collega S. Als ik ’s avonds na het tappen thuis kom, geniet ik nog van een prachtige zonsondergang.

Ziekenhuis

Dinsdag 5 juli
Deze hele dag ben ik met mijn moeder de boer op. Ik ben meerdere malen in het ziekenhuis te vinden. Mijn moeder heeft haar oproep gehad voor haar operatie en ze mag volgende week vrijdag al onder het mes. Nogal snel, maar desalniettemin moet het gebeuren. Beter nu dan later denk ik dan. We gaan langs de anesthesie, bespreken van alles voor de operatie, ik haal hulpmiddelen met haar bij instanties en we gaan bloedprikken. Ik ben mijn moeders coach, waardoor ik van alle afspraken weet en straks haar het beste kan helpen. Het is een drukke dag, maar ik ben blij dat we al goed voorbereid zijn. Nu moet ik nog haar boekwerk ‘Rapid Recovery’ doorlezen.

Yoga

Woensdag 6 juli
Na het werk ga ik naar de yoga toe en daar komt mijn vriendin L. toevallig ineens aangelopen. J. en ik kletsen nog even met haar en ik vraag me af van wie ze les heeft gehad. Mijn les is heel fijn maar ik merk dat ik al een tijdje op onregelmatige tijden naar de yoga ben geweest. Mijn hamstrings zijn weer zo kort en zo moeilijk aan het doen. Pfff probeer dan maar eens goed te rekken!

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 35 - Back to school

Bijbabbelen

Donderdag 7 juli
Ik ben doodmoe. Ik heb geen idee waar het vandaan komt, maar ik heb het idee dat ik overal in slaap zou kunnen vallen. Op mijn werk heb ik weer een drukke dag gehad, elke dag wordt de druk wat opgevoerd. Je kan merken dat de drukste periode voor de Summer Schools eraan zit te komen. In de avond wil ik het liefste onder de wol kruipen. In plaats daarvan bel ik even met L. die ik gisteren bij de yoga zag. Zij en ik hebben al lang geen contact gehad, vanwege het verhuisgedoe ook en kletsen even flink bij. Haar thuissituatie gaat goed, danwel perfect en na mijn gesprek hoop ik dat ik binnenkort ook weer een beetje energie krijg, zoals zij heeft.

Borrelen

Vrijdag 8 juli
De hele ochtend als ik werk, doet de email het niet. Niemand kan mails ontvangen of versturen. Dan pas merk je hoe erg je mail nodig hebt! Ik maak wel werk af wat ik zonder mail kan doen, maar voel me toch onthand. We eten vroeg, want manlief gaat naar Hans Teeuwen in Rotterdam en ik heb afgesproken met mijn vriendin I. in Etten-Leur.  Dat is ook alweer heel lang geleden en het is heel fijn om haar weer eens te zien. Ik stel voor dat we er niet meer zoveel tijd overheen laten gaan. We borrelen wat en voor ik het weet is het middernacht.

Supernatural Impala Pentagram necklace diary 27

Supernatural ketting en de kinderfase

Zaterdag 9 juli
Mijn toffe ketting is binnen van It’s A Geek World. Het is de kentekenplaat van de Impala met een pentagram eraan. Heel erg blij mee!

LEES OOK  Beste films en series van 2018 - de hele lijst en mijn 5 favorieten

Dan eventjes op visite bij oma, dan cadeautjes halen in de stad en naar een verjaardag toe met heel veel papa’s en mama’s met kinderen. We zitten in de kinderfase, dat blijkt wel. We hebben een leuke middag en eten zo veel dat we geen trek meer hebben. Ik ga na het avondeten lekker in de achtertuin zitten met magazines met wooninspiratie en keukenbrochures, maar val bijna in slaap. Om kwart over 9 breek ik het kamp op en vertrek naar binnen. Om 10 uur lig ik al in mijn bed en probeer ik nog wat te lezen maar ik ben te moe, te moe, te moe.

Helemaal niets doen

Zondag 10 juli
Het klokkie rond geslapen! Ik word wakker met hooikoorts, maar ik voel me een stuk beter. Wat doet een goede nachtrust toch veel voor je! Mijn doel vandaag is heel huiselijk: Ik wil alle was weg werken en met een schone lei kunnen beginnen aankomende week. Dus ook alle handwasjes worden vandaag buiten in de frisse buitenlucht opgehangen. Mijn andere doel van vandaag is hetzelfde als wat ik al een week roep: Helemaal niets doen. Ik hoef niets, ik moet niets en dat wil ik graag zo houden. Ik denk een beetje in de achtertuin hangen en genieten van de zon en die tijdschriften lezen waar ik gisteren te moe voor bleek te zijn.

Bedankt voor het lezen van mijn diary van afgelopen week! Wat ga jij allemaal doen met dit prachtige weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.