Diary 3 2016

DIARY 2016 – Week 3

Het is zondag en tijd voor een diary! Wat ik allemaal afgelopen week deed? Met een leuke #vlog, yoga en familie. Lees mee in diary van week 3.

Diary 3

Voor je het weet zit je alweer in de week waarin je om je oren wordt geslagen met Blue Monday (nergens last van gehad) en je zelf juist merkt dat je makkelijker een manier vindt om je aan je voornemens te houden. Ik denk dat ik langzaamaan een gewoonte begin te ontwikkelen voor sommige voornemens en dat is alleen maar goed!

8 bingewatching series

Bingewatching

Maandag 18 januari
Vandaag komt mijn blog online over het Bingewatching van series. Welke series zijn hier uitermate geschikt voor? Leuk geïllustreerd met GIFs (I <3 GIFs) ben ik behoorlijk tevreden over de 8 series die ik noem. Natuurlijk zou ik er zo nog een paar kunnen verzinnen die je lekker kan bingewatchen. De rest van de dag ben ik bezig met het kuisen van de badkamer (wat een hels karwei is dat toch altijd) en ik ben on a roll met mijn werk vanuit huis. Ook werk ik vooruit met mijn blog. Ik ben zeer tevreden als ik om half 6 bij mijn moeder aan kom en als ik terug kom van de tapdance heb ik gewoon spierpijn van alle inspanningen van de dag.

Tekening op schaal

Dinsdag 19 januari
Deze ochtend heb ik afgesproken met L. We kletsen de hele ochtend en tot in de middag, we lunchen samen en rond een uur of 3 ga ik echt naar huis toe. We hebben het over het ouderschap (zij) en over het vinden of kopen van huizen (ik). In de avond maak ik een vegetarische maaltijd want we hebben onze dag verschoven en maak ik mijn vlog klaar voor morgen, deze upload ik en zowaar heb ik binnen no time het ding online staan (soms duurt het UUUUUREN). Ook maak ik enkele schaaltekeningen van het huis dat we afgelopen weekend hebben bekeken zodat ik een goed idee heb van hoe groot de ruimte is. Als ik dat doe met meubels die ik nu heb, dan word ik rustiger merk ik. Vervolgens nog twee afleveringen HIMYM en op naar bed.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 25

Amerika Vlog 2 Life on the Road

Nord

Woensdag 20 januari
Om de volgende ochtend vroeg op te staan want manlief gaat op training. Hij gaat om half 7 de deur uit en ik zwaai hem uit. Om vervolgens aan ochtendyoga te beginnen. Heerlijk om een paar zonnegroeten te doen 🙂 Na het werk ga ik naar mijn vriendin J. om lekkere stamppot te eten en kletsen we over werk en familie. Erna kijken we een vage film, Nord waar vooral de één-na-laatste scène hilarisch van is. Die vinden we zo leuk, dat we hem nog een keertje extra bekijken. Vandaag kwam ook mijn tweede vlog van mijn reis door Amerika online. Heb jij hem al gezien? Deze kan je HIER bekijken.

Training

Donderdag 21 januari
Vandaag heb ik belangrijke overleggen met mijn collega over mijn functie en we komen er al snel uit. We willen ook veel meer inzetten op Social Media en delen zeer enthousiast allerlei ideeën met elkaar. Na het werk ga ik bij mijn moeder eten en lig ik heel sipjes op de bank vanwege de pijn in mijn buik. Ik heb de laatste tijd weer veel last van mijn PDS. Later in de avond spreek ik met mijn liefje die op training is en spring ik mijn bedje in.

The Big Bang Theory

Vrijdag 22 januari
Een halve dag werk vliegt voorbij en ik praat nog met mijn collega D. over hippie dingen. Erna, als ik naar mijn moeder wil gaan om iets op te halen, kom ik de buurvrouw tegen en hebben we het over de inbraak bij haar en haar toekomstplannen. Bij mijn moeder haal ik het vest op dat ik gisteren was vergeten en mijn ramekins die er nog stonden van afgelopen kerst. Hubby haalt het niet om op tijd terug te zijn voor het stijldansen, dus we moeten het helaas overslaan. Ik kijk de rest van de avond dat hij weg is (hij gaat op Mannenweekend) nog afleveringen van The Big Bang Theory. Ook is mijn blog online gekomen over mensen die scheten laten tijdens de yogales: Kakofonie tijdens de yoga.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 24 - Google training

Diary 3 Astrid en Nancy

Logéetje

Zaterdag 23 januari
Vanmiddag komt mijn nichtje langs, want ze blijft een nachtje logeren. Ik heb extra opgeruimd, schoon gemaakt en ik heb inkopen op de markt gedaan. Ze houdt van banaantjes en appeltjes en voor die laatste ben ik allergisch maar ik haal alles in huis wat ze lust. Ze blijft ook eten en we gaan samen koken, dat vind ze heel erg gezellig. Als ik haar eten klaar maak aan tafel zegt ze ineens: “Jij bent mijn held”. Nou, dan smelt je hart toch gewoon?

Lachebekje

Zondag 24 januari
Deze ochtend zijn we samen opgestaan. En mijn nichtje zit nu heel lief tegen mij aan geknuffeld op de bank naar Disney XD te kijken. We zullen wel zien wat we vandaag allemaal nog gaan doen, haar ouders zijn inmiddels wakker en komen haar in de middag ophalen.

Wat gaan jullie allemaal doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.