DIARY 2016- Week 30

DIARY 2016 – Week 30 – Klussen en GISHWHES

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Verjaardagen, blijven slapen bij mijn moeder en GISHWHES. Benieuwd? Lees verder in mijn

Diary van week 30.

Verjaardag

Maandag 25 juli
De vakantie is helaas afgelopen dus manlief vertrekt weer naar het werk. Ik heb natuurlijk altijd vrij op maandag, dus mijn dag staat in het teken van andere dingen. Ik doe huishoudelijke taken en ga bij mijn moeder langs om haar te helpen met aankleden. In de avond kook ik voor iedereen en ga ik naar mijn laatste tapdance les. Mijn vriendin N. is jarig en ’s avonds zit ik op de verjaardag in de achtertuin lekker te kletsen met de meiden. Ik blijf bij mijn moeder slapen.

Orthopedie

Dinsdag 26 juli
Deze ochtend breng ik mijn moeder naar de orthopedie. Ze heeft een check up en ik ben natuurlijk ook erg benieuwd wat ze allemaal zeggen. Haar heupwond geneest netjes dus dat is heel fijn om te horen. Vervolgens rijden we een eeuwigheid door het ziekenhuis met een rolstoel met een lekke band om vervolgens bij fysiotherapie te horen dat we een afspraak die een beetje onhandig uitkomt, niet kunnen verzetten. Vervolgens blijf ik weer bij mijn moeder slapen.

Peak season

Woensdag 27 juli
De eerste dag na mijn vakantie is een baaldag. Ik ben 1 week weg en de werkzaamheden worden weer volledig omgegooid. Zo rond de zomer, wanneer het peak season is voor mij, heeft men soms nieuwe ingevingen die niet stroken met onze manier van werken. Dat zorgt regelmatig voor stress bij werknemers. De spanning is om te snijden op kantoor; mensen zijn kort voor de kar en chagrijnig. Niet zo gezellig dus.

LEES OOK  PDS - Deel 9

Drukke dag

Donderdag 28 juli
Een drukke dag vandaag, maar ik kom weer langzaam in de werkzaamheden die ik van mijn collega overneem. Het begint er iets beter uit te zien.

Afsteken

Vrijdag 29 juli
Licht aan het einde van de tunnel! Ik heb deze week niets voor mijn eigen baan kunnen doen en dat vind ik ruk. Maarrrr ik heb wel alle andere werkzaamheden af gekregen en daar is vooral mijn baas heel blij mee. En daar draait het natuurlijk om. Manlief is in de middag naar het huis en ik steek daar in de middag de gang af.

DIARY 2016- Week 30

GISHWHES

Zaterdag 30 juli
Vandaag begint GISHWHES: the Greatest International Scavenger Hunt the Worls Has Ever Seen. Een speurtocht over de hele wereld met bizarre, grappige, leuke en lieve opdrachten. Ik ben alleen in het huis aan het werk, dus ik kan de eerste tijd van GISHWHES niet zo veel doen. Toch kies ik deze dag al opdrachten uit en heb ik er zin in!

Baal-klusdag

Zondag  31 juli
Ik vertrek met al mijn spulletjes naar het nieuwe huis om eens flink te gaan schilderen. Ik ben van plan om de hele voorkamer te schilderen en gisteren heb ik alles afgeplakt. Alleen het loopt allemaal een beetje anders. Manlief valt van de trap af met een bak witsel wat over hem heen is gekomen, tegen de muur en op de vloer zit. Hij heeft GELUKKIG niets. Het schilderen beneden gaat ook niet zo lekker: Eerst vind ik de kleur veel te donker lijken, de roller blijft pluizen en het pakt niet op bepaalde plekken. Ik kom tot de conclusie dat ik voorstrijk zal moeten gebruiken voor alle andere wanden in de woonkamer maar vandaag kan ik nergens wat kopen. Het voelt een beetje als een weggegooide dag. Gelukkig heb ik al een opdracht van GISHWHES afgerond!

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 3 - Sauerland

 

Bedankt voor het lezen van mijn diary. Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.