DIARY 2016 Week 31 Item 45 All Holidays in 1 night Gishwhes

DIARY 2016 – Week 31 – GISHWHES

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week 2 jaar getrouwd, Draai van de Kaai, topdrukte en items vervullen voor GISHWHES. Benieuwd? Lees verder in mijn

Diary van week 31.

Anniversary en Draai van de Kaai

Maandag 1 augustus
Vandaag ben ik 2 jaar getrouwd met de allerliefste!!! Daarnaast gaan manlief en ik er helemaal voor: Draai van de Kaai. De wielerronde van Brabant. We hebben twee gasten over voor het feestje en we gaan gezellig op pad met zijn allen. Frans Bauer sluit af met Rammstein en dan kan het eigenlijk niet beter worden natuurlijk.

Uitbrakken

Dinsdag 2 augustus
Deze ochtend lig ik een beetje brak wakker te worden. Manlief gaat klussen en ik ga lekker GISHWHES doen.

You better work

Woensdag 3 augustus
Wow, een goede volle dag met werk zeg. Ik hoop dat ik wel alles rond heb voor morgen, ik heb echt veel werk verzet dus dat zal wel het geval moeten zijn. Ik heb verder niet zo veel te zeggen.

Paniek!

Donderdag 4 augustus
Lichte paniek! Afgelopen nacht heb ik niet zo goed geslapen, ik lig heel veel te draaien en te denken. Aan de items die ik nog wil doen, hoe ik die het beste kan uitvoeren. Of lig ik ergens anders wakker van, dan van GISHWHES? Op kantoor is nog steeds veel spanning. Gisteren had ik alles onder controle dus ik dacht dat vandaag rust en kalmte zou zijn. Dat is niet het geval.

DIARY 2016 Week 31 Item 45 All Holidays in 1 night Gishwhes

5 jaar…

Vrijdag 5 augustus
Weer kut geslapen. Maar dan ook echt enorm kut. En ik weet wel waarom, uiteindelijk. Papa is 5 jaar geleden overleden. Ja… van die dagen zijn echt niet leuk. Gelukkig gaan we er goed mee om. Na mijn werk maak ik nog een paar items af zoals verkleed ijs afleveren bij het ambulancepersoneel. Dankzij mijn lieve schoonzus T. heb ik een top pakkie kunnen lenen! Daarna maak ik mezelf klaar voor de avond: Een avond alle feestdagen in één keer vieren. Ik vier Pasen, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw op dezelfde avond met mijn familie. Deden we dit maar vaker, want het is echt enorm leuk! We zitten echt te grinniken en mijn familie doet ook zo leuk mee. Vooral mijn schoonzus die ervoor zorgt dat er allerlei extra attributen meegenomen worden.

LEES OOK  DIARY: Sunday Special - Week 36

GISHWHES en een verrassingsbarbecue

Zaterdag 6 augustus
De laatste GISHWHES dag! Ik ben kapot maar wat was het een rollercoaster! Vandaag beeld ik mijn droom uit en sla ik zo veel mogelijk LP’s stuk. Ook maak ik mijn commercial af. Geloof me, de lijst met dingen zal ik wel laten zien als dit mag voor nu wil ik het nog even geheim houden want ik wil geen punten mis lopen! Pas na sluiting mogen we meer zeggen over de hele hunt en de foto’s ook delen. In de avond ga ik naar een verrassingsbarbecue voor een vriendin van me. Heel erg gezellig!

Hunt is over

Zondag 7 augustus
De hunt is vandaag over en mijn dag zal voornamelijk in het teken staan van klussen in ons nieuwe huis. Dat zal nog wel eventjes zo doorgaan.

 

De foto’s van GISHWHES zal ik morgen op mijn Facebook pagina met jullie delen. Vergeet niet om even een kijkje te nemen en mijn pagina te liken: www.facebook.com/MrsStilletto

Tot volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.