DIARY 2016 Week 32 klussen

DIARY 2016 – Week 32 – Klussen en meer

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week vooral veel regen maar ook een bezoek aan het ziekenhuis, een 12,5 jarig jubileum, verjaardagen en.. KLUSSEN! Lees verder in mijn

Diary van week 32.

Extra werken

Maandag 8 augustus
Vandaag ga ik extra werken en daarna zorg ik in de middag ervoor dat ik in ons nieuwe huis ben. De oude bewoner komt even gauw langs om te kijken naar de vreemde plekken met verf die wij hebben. Hij snapt het ook niet, maar het is toch prettig dat hij even een kijkje neemt. Inmiddels weten we welke verf ze gebruikt hebben destijds en kunnen wij contact opnemen met de verfspecialist.

Fysiotherapie

Dinsdag 9 augustus
Vandaag ben ik met mijn moeder in het ziekenhuis, ze moet naar de fysiotherapie. Het is in groepsverband en de rest van de oudjes zit er heel erg doorheen te beppen. Mijn moeder is vrij jong nog voor een nieuwe heup maar het was hard nodig en omdat mijn vader niet meer leeft, ben ik haar coach. Dat betekent dat ik haar moet helpen met de revalidatie en dat doe ik graag, maar de andere coaches blijkbaar niet – want die zitten er dus doorheen te wauwelen. De verfspecialist zegt dat we waarschijnlijk vrij goedkope verf hebben waardoor het niet overal pakt.

DIARY 2016 Week 32 klussen

12,5 jarige bruiloft

Woensdag 10 augustus
Vandaag is mijn Confessions of a kluskneus video online gekomen. Ik ga na het werk naar de viering van de 12,5 jarige bruiloft van mijn vriendin. 12,5 jaar – tsjonge kennen we elkaar al zo lang!? Ik lag op dat moment in het ziekenhuis en miste de bruiloft, maar deze keer ben ik zeker bij. Toevallig is hun zoon vandaag jarig en neemt de bruidegom een voorschot op zijn 50e verjaardag. Time flies mensen. We hebben een heerlijke barbecue en iedereen lacht, glundert, straalt! Het is een fijne avond.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 14

Verjaardag

Donderdag 11 augustus
Na het werk ga ik bij mijn moeder eten waar mijn broer aan het koken is. Aansluitend gaan schoonzus en ik naar de verjaardag van onze vriendin M. Daar is het gezellig want we zitten tot na middernacht op visite. Gelukkig hoeft niemand de volgende dag te werken!

Astrid is 3

Vrijdag 12 augustus
Hoera! Astrid, mijn nichtje, is vandaag 3 geworden! Ik slaap eerst uit op mijn vrije dag en ga dan weer aan het werk in ons huis. Klussen noem ik het, maar ik ben al weken bezig met project verven. We kopen nu echt goed spul in bij de verfspecialist, dat scheelt waarschijnlijk al een hoop geklooi. Project verven it is. Aan het einde van de dag kan ik wel janken want het ziet er nog steeds niet uit (de oude verf). Gelukkig gaan we erna naar de verjaardag van mijn nichtje en is ze heel blij met de hoelahoep (of hoolahoop) die ze heeft gekregen. Ze probeert het alvast een beetje uit, maar laat hem op de grond vallen en begint dan te shaken. Too adorable.

Papa 70 jaar

Zaterdag 13 augustus
In onze nieuwe achtertuin pink ik een traantje weg, papa zou vandaag 70 zijn geworden. Niet alleen mis ik hem vanwege zijn verjaardag vandaag, maar er is tijdens het verven met nieuwe goede latex een blaas op de muur ontstaan waardoor de oude verflaag en een stuk filmlaag van het stucwerk eraf komt zetten. En manlief is de hele dag al op zolder aan het schuren. Als papa er was geweest, had ik al lang en breed in het nieuwe huis gezeten (bij wijze van spreken). En wij klooien maar wat aan, zo voelt het. Anyway, het is zoals het is en ik ga weer stug verder. Ik heb al wat badkamer spullen verhuisd en kom erachter dat ik nog zeeën van ruimte over heb. Wauw, dit is echt geweldig! In de avond eten we bij mama. Een ‘viering’ om papa zit er niet in, maar we halen kort wel wat herinneringen op over vakanties. En ik koop tickets voor Rufus Wainwright! Hij komt naar Nederland en ik ben helemaal excited! Ik ga hem weer zien, hoera!!! 🙂

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 21

KLUSSEN

Zondag 14 augustus
Ik zei het al in vorige diary’s: Het gaat ongetwijfeld vervelen maar mijn leven staat op dit moment gewoonweg in het teken van klussen. Vandaag ging de wekker om 9 uur, manlief is de deur al uit terwijl ik mijn diary zit af te tikken. Hij gaat de rest van de zolder schuren, ik ga vandaag proberen de plekken in de kamers weg te werken. Daarna ga ik spullen inpakken om te verhuizen. De huur is officieel opgezegd (PANIEK!!!) en dus lijkt het mij wel verstandig om zo snel mogelijk – vandaar die haast met de zolder – spullen te verhuizen. Hopelijk lopen we voorlopig even niet tegen rare dingen aan.

Wat ga jij doen vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.