DIARY 2016 Week 33

DIARY 2016 – Week 33

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week zonneschijn en hard werken Gelukkig is er ook wel eens tijd voor ontspanning. Lees verder in mijn

Diary van week 33.

Verhuis-ready

Maandag 15 augustus
Inmiddels begint de datum dichterbij te komen. Ik moet verhuis-ready worden. Dus zorg ik dat ik het een en ander aan spullen al overbreng naar het huis. Ook ga ik langs Boels om het schuurapparaat terug te brengen en doe ik meer huishoudelijke dingen.

Woninginspectie

Dinsdag 16 augustus
Ik weet niet of ik het al had genoemd, maar de huur is opgezegd. Dat betekent dat ik direct al een afspraak kreeg om mijn woning te doorlopen. Een inspectie van mijn huurhuisje. Gek idee, want ze vragen nogal wat van je, terwijl mijn huurhuis er echt niet uit zag toen ik ze kreeg. Gelukkig is alles goed gekeurd!

Perfect weather, good day. #nofilter #beautifulsky #summerinthecity #summer #iloveit

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Liptease

Woensdag 17 augustus
Ik ben werkelijk doodop na een dag werken, maar wordt toch meegevraagd naar het Palm Parkies concert van Liptease. Ik heb er geen spijt van dat ik ga, want het is echt super leuk! Dat is de lol van de zomer, dat je naar dit soort concerten kunt gaan.

Mijn uitzicht – ik ben gelukkig. #loveit #happiness #geluk #myview #nofilter #enjoyyourday #dinnertime #dinner #lekker

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Fratino

Donderdag 18 augustus
Manlief en ik gaan na het werk uit eten en ik word daar eigenlijk altijd happy van. Niet alleen van het feit dat uit eten gaan lekker is, maar bij Fratino is het divine! Als je het mij vraagt, absoluut het allerbeste restaurant (of Gastropub) van heel Roosendaal. We komen er wel wat vaker en vertellen dat we gaan verhuizen en E. is verbaasd dat het geen Parijs is geworden omdat ze ons daar altijd nog wel heen zou zien verhuizen. Mijn broer en schoonzus komen iets later op de avond ook nog aanwaaien en eten een toetje mee.

Overwerken

Vrijdag 19 augustus
Weer een drukke dag op het werk, ik werk meer dan 2 uur over terwijl ik bijna flauw val van de honger. Ik werk op vrijdag altijd maar een halve dag en om ‘sneller’ weg te kunnen komen wil ik niet te veel brood voor de lunch meenemen. Maar ik loop tegen grote problemen aan waardoor ik dat eerst moet oplossen. Damn it. Om 4 uur of kwart over 4 ben ik pas in het huis. Dit schiet zo natuurlijk helemaal niet op… Gelukkig hebben we nog tijd om het behang te kopen.

Laminaat

Zaterdag 20 augustus
Vandaag rijd ik een paar keer op en neer om dozen te verhuizen want de zolder is nu helemaal klaar. Ook kiezen we het laminaat voor de bovenverdieping uit. Rib uit mijn lijf maar wat een goede keuze. De rest van de avond pak ik nog spullen in en kijken we seizoen 2 van Downton Abbey af.

Klussen en verhuizen

Zondag 21 augustus
Vandaag staat nog meer in het teken van klussen en verhuizen. Ik ga samen met mijn moeder het kastenpapier in de keuken leggen, ik ga behang halen en verhuis dozen en de bedoeling is ook dat we nog een wand in de slaapkamer boven klaar maken om goed te kunnen behangen.

DIARY 2016 Week 33

Bedankt voor het lezen van mijn diary van week 33. Wat ga jij allemaal nog doen vandaag?

LEES OOK  Wubbo Ockels inspireert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.