DIARY 2016 week 35 verhuizen

DIARY 2016 – Week 35 – Bijna klaar om te verhuizen

Dit is denk ik 1 van de eerste diary’s waarbij ik gewoon bijna niet meer weet wat ik heb gedaan afgelopen week. Het is een rollercoaster geweest! Ik heb zo enorm veel gedaan, vooral verhuizen, dus ik ga proberen om jullie mee te nemen. Let’s go!

Welkom in mijn diary van week 35!

Orthopedie

Maandag 29 augustus
Ik vertrek vandaag met mijn moeder naar het ziekenhuis voor een afspraak bij de afdeling orthopedie. Ze moet een röntgenfoto laten maken en alles ziet er goed uit. Ze hoeft voorlopig niet meer terug te komen!

DIARY 2016 week 35 verhuizen

Fysiotherapie

Dinsdag 30 augustus
Vandaag ga ik met mijn moeder weer naar het ziekenhuis, alleen deze keer voor gezamenlijke fysiotherapie. Dat gaat goed, ze moet alleen opletten dat ze haar voet rechter neerzet. Fijn om te horen, want dat roep ik al 5 weken tegen haar. Naar mij luistert ze niet, maar gelukkig naar de fysiotherapeut wel. Het behangen in de slaapkamer gaat overigens door en loopt goed. De mannen zijn heel hard aan het werk en het resultaat mag er zijn! (Zie hierboven)

Relaxen

Woensdag 31 augustus
Vandaag werk ik een halve dag, gelukkig kan dat en heb ik toestemming van de baas. Het is heerlijk weer en ik wil eventjes niets doen thuis. Gewoon even relaxen als dit kan. In de middag ga ik lekker in de achtertuin zitten om te genieten van de zon. In de avond komen de nieuwe huurders kijken in ons huisje.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 45 - 12 jaar liefde en Beeld en Geluid

Ik ben ook heel erg trots op mijn korte filmpje van de Grand Canyon – Lunar Eclipse. Echt, als ik die beelden zie, ben ik weer zo terug in Amerika. Jammer van één van de overgangen die overigens geniaal klonk op mijn pc, maar ik denk dat er met editen toch iets is mis gegaan. Tsja, rookie mistake. Maar beter iets als niets. Ik zie duidelijk een stijgende lijn in mijn video’s en daar ben ik heel blij mee!

Heb jij mijn filmpje al gezien? Hij duurt minder dan 3 minuten!

Grand Canyon Lunar Eclipse

Grand Canyon Lunar Eclipse

Werk

Donderdag 1 september
Een hele dag werken, maar ik heb ook veel dingen te doen. Ik val deze week ook in voor mijn collega die met vakantie is. De laatste week van de zomerscholen en dan kan ik ook weer terug naar mijn eigen werk. Gelukkig heb ik daar af en toe ook wel tijd voor, want ik merk dat het weer drukker begint te worden!

Badkamer schoonmaken

Vrijdag 2 september
Een halve dag werk en dan heel snel naar het nieuwe huis. Ik ga samen met mijn moeder de badkamer helemaal van boven naar beneden schrobben. En oh wat ben ik blij dat ze me helpt. Het is echt veel werk, maar ook wel begrijpelijk. Ik houd ook al enkele tijd het hele huis maar zo-zo bij. De oude bewoners weten al sinds januari dat ze gingen verhuizen, dus logisch dat je geen grote schoonmaak doet maar alleen gauw een doekje over oppervlakken haalt. Dat doe ik namelijk ook. Hoe dan ook ben ik blij dat we alles zo goed schoongemaakt hebben. Dat was echt hard nodig.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 27

Nieuwe huurders

Het stel dat woensdag is gaan kijken, gaat ons huisje huren. Fijn om te weten dat de volgende bewoners nette mensen zijn en ik dus met een gerust hart weet dat er goed voor het huis (dat ik zo heb opgeknapt!) gezorgd zal worden.

Diner

Voor de avond zijn we uitgenodigd bij A. en L. en mijn moeder ook. We eten en drinken en sluiten de avond af met een heerlijke Portugese drank. Ik kan helaas mijn ogen niet meer open houden, maar dat is ook niet zo gek… om half 2 stap ik mijn bed in.

Verhuizen

Zaterdag 3 september
Nog meer verhuizen? Ja, nog meer verhuizen. Want er komt natuurlijk nooit een einde aan. De dagen zijn lang, maar we werken hard. Nog eventjes doorzetten… Vandaag maak ik ook een filmpje van ons huis en hoe het ingericht is/was. Gewoon. Voor later.

Laminaat

Zondag 4 september
Vandaag helpt N. me met verhuizen. Zo fijn dat ze even op en neer kan rijden en de zware spullen kan meesjouwen. Ik hoef nu echt alleen nog wat kleine frutsels in te pakken, maar het grootste gedeelte is al de deur uit. Zoals een groot deel van onze kleding, keukenspullen, inrichting van de woonkamer, de laatste DVD’s en video’s die we nog hadden liggen… Ik bedank haar en ga de spullen nog in huis een plaatsje geven. Manlief is met R. bezig geweest om laminaat te leggen. De slaapkamer is nu af! Manlief gaat nog in zijn eentje door om de plinten te doen. Uiteindelijk gaan we om 19:00 uur met zijn tweeën naar huis toe, bekaf. We kijken na het avondeten nog wat tv (meer apathisch naar het scherm staren) en om 10 voor 10 komt Zondag met Lubach op tv. Daar heb ik naar uit gekeken! Daarna gaan we naar bed, maar we kunnen allebei de slaap niet vatten. Om 1 uur kan ik eindelijk slapen…

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 3 - Sauerland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.