diary 2016 week 37 tele2 fail

DIARY 2016 – Week 37 – Tele2 FAIL

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week tropische temperaturen, hard aan het werk en een keiharde Tele2 FAIL. En ik zat weer in het theater! Lees verder in mijn

Diary van week 37.

Sleutel inleveren

Maandag 12 september
Vandaag moest ik mijn sleutels van mijn huurhuis inleveren. Heel vreemd, want dat gebeurt niet eens persoonlijk maar ik mag gewoon de sleutels in de brievenbus droppen. Bedankt hoor. Gezellig.

Erna race ik naar mijn moeder want ze is jarig. Ik maak een en ander schoon zodat ze er geen last van heeft als haar visite op bezoek is. Later in de middag ga ik weer naar mijn moeder toe als manlief terug is gekomen uit Liverpool. In de avond ga ik naar de tapdance en daarna ben ik nog eventjes bij mama. Ze kreeg overigens als cadeau 4 uur een hovenier om haar tuin herfstklaar te maken. Deze hovenier om precies te zijn: Michel Hagedoorn.

Zonnen

Dinsdag 13 september
Eindelijk een dag dat ik he-le-maal niets doe. Ik lig lekker in de achtertuin en mijn familie komt zelfs even op visite. In de tussentijd hangt mijn broer enkele lampen in huis op.

In de avond ga ik uit eten met mijn man bij Hotel Central in Roosendaal. Dat is praktisch om de hoek en het is zo warm buiten dat we tot ’s avonds laat buiten dineren. Alle andere gekken zitten binnen in de airco.

diary 2016 week 37 tele2 fail

Bridget Jones Baby

Woensdag 14 september
Ik ga weer aan het werk en heb een heftige eerste dag. Ik heb stiekem toch nog een boel mails weg te werken en behoorlijk wat deadlines. Wel fijn om de hele dag goed bezig te zijn.

In de avond ga ik met vriendinnen naar Bridget Jones’s Baby. We krijgen een welkomstdrankje en springen de zaal in waar eerst een loterij begint. En ik WIN zomaar iets!!! Gratis kaartjes voor een volgende film bij de bioscoop, ik ben er natuurlijk superblij mee. Vervolgens begint de film en ik zal verder niets verklappen maar het is weer classic Bridget. Lief, grappig, hilarisch, verdrietig. En Emma Thompson, wat is dat toch een cool wijf. De vraag is natuurlijk wordt het Darcy of McDreamy? Ik ga niets verklappen, je moet de film gewoon zelf maar kijken.

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 50

Youp van ’t Hek

Donderdag 15 september
Weer een lekker drukke dag die zo voorbij vliegt. Na het werk waai ik even aan bij de buurvrouw waar ik wijntjes drink en praat over belangrijke onderwerpen van het leven. In de avond ga ik met mijn familie naar Youp van ’t Hek in het theater die om 20:00 uur begint. Op het nippertje komt mijn broer nog aangefietst en tijdens de voorstelling zitten er zulke herkenbare stukjes in! Wij zouden zo hetzelfde tegen onze vader hebben kunnen zeggen: “Zo pa, ik hoor dat je dood wilt” (als Youp van ’t Hek met een Mini door Schotland wilt gaan reizen, terwijl zijn familieleden niet veel vertrouwen in zijn rijkunsten hebben, al helemaal niet met een ‘aan de andere kant van de weg-auto’). Ik hoor het ons zo zeggen tegen mijn vader – heel grappig.

Always Keep Fighting

We blijven nog kort wat naborrelen – ik heb vooral dorst, dorst, dorst. En we besluiten bijtijds naar huis te gaan. Eigenlijk zijn we net op tijd, want het begint te stormen en al snel te flitsen. Als we thuis zijn en ik me op internet begeef om een trui te bestellen die ik binnen een bepaalde tijd wil hebben – begint het keihard te regenen en onweren. Ik bestel een hoodie van een Always Keep Fighting campagne en omdat ik binnen 48 uur bestel heb ik de mogelijkheid om de prototype hoodie te winnen die Jared en/of Jensen aan heeft gehad. Let’s hope dat ik geluk heb. Ik vrees alleen dat ik mijn geluk deze week verspeeld heb met de gratis kaartjes van de bioscoop gisteren.

Stijldans seizoen

Vrijdag 16 september
Een half dagje werken en dan staat de rest van de middag in het teken van de boel op orde krijgen. Vanochtend hebben we moeten ontbijten met knackerbrod (en dat doen we NOOIT) omdat we gewoon geen brood meer in huis hadden. Bovendien ligt de koelkast beneden vooral nog vol met bier en barbecue sausjes nog van ons feest een paar weken terug in plaats van met normaal voedsel. Tijd om een orde op zaken te stellen!

Yes, it arrived! I’m so #happy and know I will listen to this cd for the coming days & weeks. #loveit

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Jason Manns – Covers with friends

Vandaag valt de cd van Jason Manns in de bus. Hoera! Heerlijk muziek om bij weg te dromen. In de avond gaan we weer stijldansen. Echt fijn om weer te starten! We zitten in een jonge groep en hebben gelukkig de eerste danspassen van het seizoen direct goed te pakken.

Amsterdam

Zaterdag 17 september
Het is heerlijk opstaan vandaag met de muziek van Jason Manns en een rustig beeld op de schouw. Vandaag gaan we naar Amsterdam toe om de verjaardag van mijn zwager en schoonzus te vieren. Ik heb een goedkoop ticket gekocht via de Hema, dus ik reis voor een appel en een ei er naartoe. Zo handig! We hebben in de middag afgesproken op het Westergasterrein en we gaan iets heel leuks doen: gamen! Heel de familie krijgt muntjes van ze om videospelletjes te spelen (arcade games) en dus starten ze met airhockey, Time Crisis, racen, whack a mole en meer. Echt een heel leuke dag hebben we gehad! We sluiten de middag af met heerlijk eten, zoete aardappel frietjes en een heerlijke burger maar het voorgerecht is ook superjammie: Zalm sashimi #nomnomnom

I had such a fun day with my family (in-law). We ended our arcade day with an al fresco dinner with this delish sashimi salmon. #nomnom

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Pokeren

Als we met de trein weer terug komen, dan komen er wat vrienden op visite. Ik kan helemaal niets van pokeren maar toch gaan we dat doen. Ik krijg een uitleg en word na een paar oefenrondjes aan de leeuwen overgeleverd. Ik heb een keer een hele goede hand, maar uiteindelijk heeft mijn buurvrouw dankzij het vallen van een goede kaart een net iets betere. Ik ben all-in gegaan dus het houdt op… Ik koop ook geen chips meer bij want zo goed kan ik me niet concentreren vanavond. Ik stik de moord van de buikpijn.

Tele2 #FAIL

Zondag 18 september
Inmiddels weet ik dat ik de hoodie niet heb gewonnen – maar dat is niet gek met 18000 verkochte exemplaren. Ik word wakker met buikpijn en ik heb besloten om het daarom vandaag echt een beetje rustig aan te doen. Ik ga waarschijnlijk alle kleding uitpakken en in kasten leggen. Gewoon low-key; dat lijkt me voor mijn buik het beste. En dan graag de dag afsluiten met muziek en een boek – want Zondag met Lubach kijken lukt niet aangezien Tele2 onze verhuizing heeft verkloot. Ze zijn vergeten om de verhuizing door te voeren en dus hebben we voorlopig helemaal niets. De komende 3 weken. Ik ben echt NOT AMUSED want ze zeiden dat ze er ook niets aan kunnen doen (fout nummer 1 in de klantenservice) en we nu als nieuwe klant zijn aangemaakt. Kan ik natuurlijk niets mee. Bovendien is het onze fout niet, dus ik eis nu tv, telefoon en internet. Ik ga morgen even kijken bij de consumentenbond wat ik voor elkaar kan krijgen want ik vind het schandalig dat ze geen oplossing kunnen verzinnen voor ons!

Diary

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn diary! Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Heb je al leuke plannen voor aankomende week staan? Ik wel! Het wordt weer een drukke tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.