diary 2016 week 38 Prague visit

DIARY 2016 – Week 38 – Prague visit

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week het begin van de herfst, een conferentie en een bezoek van mijn vriendin uit Tsjechië. Lees verder in mijn

Diary van week 38.

Kleding inruimen

Maandag 19 september
Het is vandaag mijn vrije dag en helaas kan Tele2 mij nog steeds niet verder helpen. Ze hebben een fout gemaakt, door onze verhuizing niet te verwerken. Ik krijg pas over 3 weken telefoon, tv en internet. I am not amused maar de medewerker is wel aardig. Daar koop ik nu nog maar weinig voor want in de tussentijd heb ik tot half oktober geen aansluiting en daar baal ik IMMENS van.

Ik ben de rest van de dag bezig met het uitpakken van de kledingcollecties. Mijn wintercollectie moest ik voorheen altijd op zolder laten staan in koffers. Inmiddels is dat niet meer nodig, want mijn huis is groter en blijkbaar zoveel groter dat ik gewoon ALLE kleding die we bezitten in mijn vaste kasten kwijt kan. Een unicum! Daar ben ik zo happy mee.

In de avond ga ik naar tapdance en koop ik erna nog een kleine bestekbak voor 75 cent bij een grote Zweedse meubelfabrikant.

Voorbereiden

Dinsdag 20 september
Ik heb een ongelooflijke kutnacht gehad. Manlief wilt maar niet de slaap vatten en springt om half 5 in de ochtend zijn bed uit omdat mijn broer de auto komt ophalen en hij denkt dat de schuif op de deur zit. Dat zit hij niet, want die heb ik zelf gisteren er niet op gedaan maar het is duidelijk dat meneer een beetje gespannen is. Vervolgens lig ik weer wakker, ben ik in de ochtend ook weer vroeg wakker. Het is een feestje, not.

Op mijn werk maak ik presentaties klaar voor een conferentie morgen. Ik koop een cadeau voor een vriendin van me en ik maak de dag van een vriendinnetje om een shirt voor haar te kopen. Ach, af en toe moet je lief zijn voor elkaar.

Nieuwe vloer

In de avond komt de man die de vloer beneden gaat leggen langs om alles in te meten. Ik heb inmiddels alles klaar gemaakt voor het bezoek van aanstaande donderdag want mijn vriendin uit Tsjechië komt over. En daar heb ik zo. veel. zin. in.

diary 2016 week 38 Prague visit

Conferentie

Woensdag 21 september
Vandaag ga ik met mijn collega D. naar Enkhuizen toe voor een conferentie over de Engelse taal. Het is een eindje rijden maar dan heb je ook wat. We hebben een erg inspirerende dag op het RSG Enkhuizen, waar we mensen bijpraten over de trainingen die we aanbieden. De lunch is geweldig die de school geregeld heeft en na 17:00 uur ga ik met een fijn gevoel terug naar huis toe. Ik zet mijn collega af op Enkhuizen station en begin dan aan mijn duivelsrit naar huis. Eerst moet ik naar het noorden omdat de toegang naar de snelweg is afgesloten. Daarna ga ik vanuit Amsterdam richting Utrecht, maar daar is een groot ongeluk gebeurd waardoor ik – gelukkig op tijd – af moet buigen en door de polder rijd. Daar zijn ook weer meerdere wegen afgesloten maar uiteindelijk zit ik weer op de snelweg, richting Rotterdam (hoezo, om?) om zo uiteindelijk toch naar huis te kunnen rijden. Op de radio hoor ik nog meer problemen maar uiteindelijk heb ik daar geen last van. Gelukkig.

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 39 - Spuugzat

Verjaardag

Als ik thuis kom, eet ik snel wat en race naar Rucphen om naar mijn vriendin te gaan voor haar verjaardag. Ik heb een heel gezellige avond met ons clubje meiden en lig rond middernacht te slapen. Morgen komt mijn vriendin M! Ik heb haar al 3 jaar niet gezien, I am so excited!

A conference day! #work #girlboss

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Tsjechië – Engeland – Luxemburg

Donderdag 22 september
Ik maak nog snel wat laatste dingen klaar in huis, ik ruim op, stofzuig nog even snel en dan rijd ik naar Eindhoven om mijn vriendin van het vliegveld op te halen. In Eindhoven blijkt de vlucht eerder dan de geplande tijd geland te zijn, dus ben ik een beetje bang dat ik haar over het hoofd heb gezien. Dat is natuurlijk niet het geval, want daar komt ze dan uiteindelijk aangelopen! Ik ben zo enorm blij om haar te zien!!! Ik neem haar mee naar Breda, om haar de leuke tentjes te laten zien. Ze is erg moe omdat ze al is opgestaan om 5 uur dus ik probeer het een beetje low key te houden. Het belangrijkste is dat we een leuke middag hebben en goed eten.

Bijkletsen

We praten heel erg veel, enorm veel bij. Over de afgelopen 3 jaren, haar werk, wat ze nu doet, waar ze heen wilt met haar leven. Ik heb haar leren kennen op de retraite in 2013 en we hebben altijd met zijn drieën (we hebben nog een vriendin in de Verenigde Staten) contact gehouden. Hoewel er zoveel kilometers tussen zitten, maakt dat niet uit. Ook niet dat we vanuit compleet verschillende achtergronden zijn – het werkt gewoon en ik ben immens blij om haar een dag bij mij te hebben. We sluiten de dag af bij de Griek in mijn woonplaats en ’s avonds maakt mijn man ook kennis met haar. I am a happy person als ik naar bed ga.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 14

Essen – Luxemburg

Vrijdag 23 september
Vandaag gaat M. weer weg. Ze heeft een beurs in Luxemburg waar ze naartoe moet gaan. Ze woont in Tsjechië, heeft 6 of 8 jaar in de UK gewoond en gewerkt en haar man werkt nog steeds voor een bedrijf daar. Dat is de reden dat ze mee was gegaan naar de UK en van daaruit naar Nederland reisde. In haar hoofd was Luxemburg heel dicht bij Nederland, dat is de reden dat ze er op stond om op visite te komen – leuk! Zodoende de tussenstop. Vandaag moet ze echter weer door naar Luxemburg en daar zal ze uiteindelijk met mensen meerijden en terug naar Tsjechië gaan.

6 uur

Omdat ze nog een stuk moet reizen, staan we om 6 uur op. Dat is verschrikkelijk vroeg, want ik ben helemaal geen vroege vogel. Ik zet haar uiteindelijk af op het station in Essen, we hebben gisteren de treintickets gekocht. Ze moet overstappen op Brussel Noord en dat is tijdens de spits onmogelijk. Om 7 uur vertrekt haar trein en ik geef haar nog twee keer een dikke knuffel. Ze heeft geleerd toen ze skilerares was om Nederlandse kinderen te kalmeren en de grap Niet Huilen kwam regelmatig naar voren gisteren. Deze ochtend moet ik daar aan denken. Want ja, het was een bliksembezoek. En ja, ik vind het jammer dat ze weer gaat. Maar ik weet dat ik haar zo kan opzoeken en dat is ook fijn. Ik denk dat dit zeker binnen een half jaar zal gaan gebeuren. Praag, here I come! (Again)

Woke up early to bring my friend to the train station. Sad that she is leaving… #niethuilen #dontcry #friends #friendship #friendswithoutborders

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Vert de Terre

Zaterdag 24 september
Manlief gaat vandaag de Vredesloop rennen. Zo knap, wat is het toch een sportieve vent! Ik ga niet mee naar Den Haag, ik heb al zo’n drukke week gehad, dat ik blij ben om eindelijk eens uit te puffen. Ik heb alsnog genoeg te doen. Zoals de woonkamer schilderen. Ik merk wel dat nu we verhuisd zijn, ik niet zo’n zin meer heb om te klussen. Maar dat kan niet, want het moet geverfd zijn voordat de nieuwe vloer gelegd wordt. Dus begin ik met de klus. Het ziet er prachtig uit, maar her en der zie je de vorige kleur er nog doorheen. Morgen maar nog een keertje verven.

Making everything ready! #itson #work #interior Before and after on my Snapchat : mrsstilletto.

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Visite

Zondag 25 september
Vandaag gaan we op visite maar voordat we vertrekken, verf ik nog één keer de muren groen. Het is prachtig en ik ben er zo enorm blij mee. Je ziet het roze van de vorige bewoners er niet meer doorheen en het is precies zoals ik gehoopt had een verlenging van de tuin. Heerlijk. Manlief vindt het er ook supermooi uitzien dus ik ben een tevreden mens. In de middag gaan we nog even gauw naar de stad toe voor nieuwe schoenen voor meneer. We doen lunch op het dakterras van de Hema en daarna gaan we op visite bij de neef van hubby. Ze hebben lekkere yoghurtcake voor ons en we zitten gezellig buiten te praten!

Diary

Bedankt voor het lezen van mijn DIARY ik hoop dat je er van genoten hebt! Zoals jullie wellicht wel weten heb ik veel problemen met internet, nog steeds. Inmiddels heeft Tele2 al 4 fouten gemaakt en hebben we gezegd dat we ermee kappen als ze het deze keer ook verkloten. We zijn heel erg ontevreden zoals het is gegaan, maar vooralsnog hebben we nog steeds geen tv, telefoon en internet. Het is dus flink behelpen, maar met een hotspot op mijn telefoon en mijn laatste MB’s kon ik vandaag dan toch mijn blog online zetten. Hopelijk snel beter nieuws!

Tele 2 update

Tele2 blijft ons ook al sinds onze officiële verhuizing van 12 september, de rekening presenteren die wij uiteraard terug willen vragen want sindsdien hebben wij al geen service meer ontvangen. Ik hoop echt van harte dat wat ze nu beloofd hebben, dus internet over een week, werkelijk mogelijk is. Zodra dat het geval is, upload ik weer video’s op mijn youtube account en kunnen jullie weer blogs op normale tijdstippen verwachten. Even geduld nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.