DIARY 2016 Week 39 Logeerpartijtje

DIARY 2016 – Week 39 – Logeerpartijtje

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week ging ik shoppen voor een trouwpak voor mijn broer, probeerde ik te ontsnappen en bleef mijn nichtje pitten. Lees verder in mijn

Diary van week 39.

Method

Maandag 26 september
Vandaag maak ik schoon in huis. Ik hoop een nieuw soort van routine in te slijten bij me. Nu alles nog lekker schoon is, is het makkelijk te onderhouden. De badkamer heb ik normaal gesproken een hekel aan, maar deze keer gaat het lekker snel. Misschien vanwege mijn nieuwe schoonmaakmiddelen van Method. Een eco solution! In de vroege middag ben ik op bezoek bij mijn vriendin N. en bespreken we belangrijke zaken. De rest van de middag ben ik bezig met filmpjes van vroeger te editen.

In de avond boeken wij ons eerste hotel voor als we aankomen in Thailand. Misschien moeten we ook eens verder gaan kijken waar we globaal naartoe zouden willen gaan! Geen tijd, geen internet…

Trouwpak

Dinsdag 27 september
Vandaag heb ik afgesproken met mijn broer (en moeder) om te gaan shoppen voor een trouwpak voor hem. We gaan langs bij verschillende zaken, maar helaas… niks in zijn maat. Waarom? Mijn broer is lang en smal en daar hebben ze geen standaard pakken voor. We zullen dus moeten uitwijken naar een maatpak? We weten het nog niet zeker, maar weten wel dat de tijd nu gaat dringen.

Escape Room

Woensdag 28 september
Vandaag heb ik een personeelsuitje in Roosendaal. We gaan met zijn allen naar een Escape Room. Mijn collega’s waarmee ik in het team zit, zijn best wel fanatiek en rennen als een malle in het rond. Ik heb gelukkig ook veel aanwijzingen opgelost en uiteindelijk lukt het ons om de Escape Room te openen. We hebben het gehaald! Daarna mag het andere team, maar zij krijgen het helaas niet voor elkaar. We sluiten de avond af met Chinees en pizza, het was erg gezellig.

LEES OOK  Dag januari 2020

Escape room Roosendaal Diary 2016 Week 39

Date met J.

Donderdag 29 september
Vandaag ga ik na het werk direct door naar Breda. Ik heb afgesproken met mijn vriendin J. Zij gaat binnenkort op vakantie en aansluitend ga ik weg en dat zou betekenen dat we elkaar best een tijd niet gaan zien. Het is sowieso al hectisch geweest de afgelopen weken, met de verhuizing en het klussen en alles. Waardoor ik haar een stuk minder heb gezien dan normaal (in de tussentijd is zij ook verhuisd, dus you get the point). Ik struin even rond in Dille & Kamille met haar en neem meteen weer meer dan één artikel mee naar huis. We eten in de avond in Breda en hebben een gezellige avond, waar we vooral in bijkletsen. Als ik thuiskom snapt manlief echt niet waarom ik weer zoveel spullen gekocht heb. “We hebben het net een beetje onder controle en nu haal jij weer extra shit in huis” Tsja, wat moet je daar dan op antwoorden? Dat mijn maximalist het won van mijn inner minimalist?

Koopziek

Vrijdag 30 september
Nadat ik klaar ben met werken, ga ik naar huis toe om te lunchen en vervolgens vertrekken we naar de stad. Man gaat dit weekend Oktoberfest vieren in Duitsland en wilt graag nog een typisch Oktoberfest overhemd scoren. Dus we gaan richting Sep, de feestartikelenwinkel in onze stad waar je ook terecht kan voor carnaval en Halloween. Hij scoort én een overhemd én een hoedje. Manlief is happy en als we naar de Hema zijn geweest, ben ik ook happy. Ik scoor daar namelijk een tasje voor mijn Instax camera. Nu wordt hij netjes beschermd en hoef ik hem niet als een deus in een bubbelplastic tasje op te bergen. In de avond gaan we stijldansen en dat gaat behoorlijk goed.

Ik had een gast over de vloer. Een klein meisje met glitterschoenen. 💖 #familytime #loveher #weekend #weekendwithfamily #niece #logeerpartijtje

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Logeerpartij

Zaterdag 1 oktober
Manlief en de andere mannen van de theemutsenclub vertrekken vandaag naar Duitsland om Oktoberfest te vieren. En in mijn geval deel ik mijn dag en nacht met mijn nichtje die bij mij blijft voor een logeerpartijtje. In de middag gaan we bij mijn moeder op visite, we gaan samen boodschappen doen en bakken pannenkoeken. In de avond kijkt ze nog een aflevering Nils Holgersson en vervolgens mag ze zelfs nog in bad. Tussen de middag heeft ze geslapen dus ze blijft extra lang op vanavond. Als ze op bed ligt, kijk ik nog de Disneyfilm Into the Woods.

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 31 - 4 jaar getrouwd

DIARY 2016 Week 39 Logeerpartijtje

O Brother, Where Art Thou?

Zondag 2 oktober
Zo, vandaag word het liefeke alweer opgehaald door haar ouders. Manlief en broer komen terug van hun wilde weekend waar ze hebben gedanst en gesjanst met Duitse mädchen en ik maak pannenkoeken voor ze klaar. Nog eventjes halen ze de ensuite deur eruit omdat deze nieuwe wielen moet krijgen en we ze moeten opmeten. En dan vertrekken ze echt. Mijn schoonzus, mijn broer en mijn nichtje. Man en ik kijken een aflevering Supernatural – seizoen 11, aflevering 9. O Brother Where Art Thou? De spanning stijgt! En daarna ruimen we nog wat op, wassen af en type ik het laatste stuk van deze blog. Verder gaan we nog meer ontspannen en dan weer bijtijds naar bed..? We zullen zien hoe de avond eindigt maar ik ben in ieder geval blij dat de zon weer is gaan schijnen want alleen maar regen is toch niet zo aan mij besteed. Ik ben bang dat mijn herfstdip begint op te spelen…

Einde diary – Tele2 saga continues

Dus daarmee sluit ik af voor mijn diary van deze week. Natuurlijk is het Tele2 verhaal nog steeds niet voorbij. To be continued…! Morgen neem ik even contact op met de Consumentenbond, want we zouden aankomende week onze internetverbinding en tv- en telefoonaansluiting hebben maar nu staat het op 14 oktober ingepland. Natuurlijk geven ze ons ook ineens een nieuw telefoonnummer, hoewel er was afgesproken dat we het oude nummer konden behouden. Ik ben in staat om morgen tegen ze te zeggen dat ze tering kunnen krijgen. Maar laat ik maar eerst met de Consumentenbond contact opnemen – eens kijken wat zij voor ons kunnen betekenen.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 52 - 2017 uit proosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.