Diary 2016 Week 4

DIARY 2016 – Week 4

Het is zondag en tijd voor een diary! Wat ik afgelopen week allemaal deed? Check het in diary week 4:

Tandarts

Maandag 25 januari
De ochtend begint met een bezoek aan de tandarts. We gaan altijd met de hele familie en mijn nichtje mag deze keer voor het eerst ook naar een afspraak. Ze is al vaker mee geweest om te wennen, maar alleen deze keer moet ze ook echt op controle gaan. De tandarts is heel erg aardig maar ze vindt het allemaal maar spannend. Ze wilt niet graag haar tandjes laten zien, dus komt ze uiteindelijk bij haar tante op schoot zitten om de tandarts haar mooie tanden te laten zien. Het loopt dus af met veel gegiechel in plaats van gehuil, dus dat is mooi. Aansluitend gaan we bij de boerin langs om aardappelen te kopen. In de middag zit ik in Sprundel om de website van M. te bespreken.

Softbox

Dinsdag 26 januari
Vandaag ga ik boodschappen doen, help ik mijn moeder met de eikeltjes uit de voortuin halen en haal ik mijn fotografielamp op die op een adres is afgeleverd. Ik heb een softbox gekocht om mooiere foto’s en vooral films te maken. Helaas ontbreekt er iets, waardoor ik er weer achteraan moet gaan. Gelukkig kan ik hem desondanks wel al in gebruik nemen.

Bought a lamp for my blogs & vlogs! #happy #vlogger #bloggerslife #girlboss #professional

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

“De jeugd van tegenwoordig…”

Woensdag 27 januari
Vandaag ga ik naar mijn werk toe en is het nogal doorbikkelen vanaf het moment dat ik alleen zit te werken met de snuffelstagiair. Het gozertje zit me al een uur voor te liegen als ik tot de conclusie kom dat hij al die tijd niets heeft gedaan, ik geef hem een reprimande en geef de informatie door aan mijn baas. Ik ben benieuwd of hij nog iets met de informatie gaat doen… Er komt vandaag wel een leuke video online over doeboeken voor volwassenen!

Proeflokaal Bregje

Donderdag 28 januari
Vandaag heb ik na het werk afgesproken met R. Ze is mijn oud-collega en we hebben elkaar al een tijd niet meer gesproken. Ze is verhuisd naar Breda en ik zie haar superruime appartement voor het eerst en we gaan uit eten bij Bregje. Het eten is gewoon goed, maar boven zit een zeer luidruchtige groep waar zelfs het bedienend personeel niet zo goed weet hoe ze er mee moeten omgaan. Ze zijn iedereen behoorlijk tot last, dus dat is wel jammer. We blijven echter lang genoeg om mee te maken dat de hele tent leeg is (op 2 tafeltjes na) en we hebben het over allerlei onderwerpen gehad.

Werken in de tuin

Vrijdag 29 januari
Na het werk ga ik naar mijn moeder om haar verder in de tuin te helpen. Ze woont in een straat met alleen maar eikenbomen en ik weet niet hoeveel eikeltjes in haar voortuin liggen. De losse eikels hebben we er al uit geschept (halve kliko vol) nu moeten we de eikels die al wortel beginnen te schieten er één voor één uit halen. Wat een hels karwei! Mijn nichtje komt uiteindelijk ook meehelpen en ze vindt het hartstikke leuk om te doen. We hebben uiteindelijk weer een halve kliko vol, maar zijn nog maar op 1/4e deel. Volgende keer gaan we weer verder. In de avond hebben we stijldansles en dat gaat eigenlijk best wel goed, maar ik ben echt doooooodop.

Open dag Stanislas College

Zaterdag 30 januari
Ik begin de dag met een rit naar Delft, want ik sta er op de open dag van het Stanislas College. Het is een leuke dag, waar ze vooral de gehele dag aanloop hebben. Het is niet met pieken druk, maar je krijgt constant een stroom met nieuwe leerlingen in het klaslokaal. Naderhand praat ik nog met de Engelse staff, vertel ik de school over wat mijn bedrijf allemaal nog meer te bieden heeft en om half 3 ga ik eindelijk naar huis. Hoewel, naar huis… ik ga op visite bij mijn oom en tante! Daar zit ik nog lekker te keuvelen over van alles tot na 6-en als ik echt naar huis toe ga. Thuis gekomen ruim ik de kerstspullen op en erna kijk ik uitgeteld met manlief naar Wie is de Mol? en Ridiculousness.

Carnaval

Zondag 31 januari
Deze ochtend ben ik met mijn schoonzus en nichtje naar 1810 geweest om carnaval te vieren. Het is even onwennig om weer in vol ornaat de stad in te fietsen maar je zit er snel genoeg weer in. Het is een heel leuk initiatief voor kindjes om carnaval te vieren in deze kerk. Ze kunnen een kleurplaat inkleuren, springen op het springkussen, kijken naar de poppenvoorstelling of hun gezicht laten schminken. En als bedankje krijgen de kindjes een lekkere suikerspin na afloop! Mijn nichtje staat vooral te dansen (rondjes draaien) en schoonzus en ik maken een praatje met vrienden. Je staat er van te kijken hoeveel mensen je nog kent op zo’n kinderochtend!

It’s on! First #carnaval of the year. Going to have fun with my little niece at a children’s party. #heidi #party #loveit #Sunday #sundayfunday

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op


Wat ik verder ga doen vandaag? Lekker chillen! We hadden een Supernatural watch party gepland, maar niet iedereen kon dus verplaatsen we het naar een andere keer als iedereen kan.

Wat zijn jouw verdere plannen op deze regenachtige zondag?

LEES OOK  PDS - Deel 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.