diary 2016 week 40 weer zen worden

DIARY 2016 – Week 40 – Weer zen worden

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week hing ik weer aan de telefoon voor Tele2 en ging ik volledig uit mijn plaat, werd bij ons de vloer gelegd en werd ik zen. Lees verder in mijn

Diary van week 40.

Tele2 fail

Maandag 3 oktober
Goed, de druppel die de spreekwoordelijke emmer doet overlopen is vandaag. Ik trek het niet meer met Tele2! Ik chat in de ochtend maar krijg niet wat ik hoop, ik bel met de Consumentenbond en hang weer aan de lijn met de klantenservice van Tele2. Niemand kan me helpen en nee, we komen geen steek verder. We worden volgende week pas aangesloten. Ik ben zo boos dat ik een blog type: Warning: Word geen klant van Tele2.

warning word geen klant van tele2. Tele2fail

Klussen

Dinsdag 4 oktober
Vandaag is manlief vrij en gaan we samen het hele huis opruimen. Mijn broer helpt nog even met de nieuwe wielen voor de ensuite deuren en plaatst de deuren weer terug met hubby. Vervolgens halen we alle zware meubels van de vloer en zetten deze in de keuken. We leggen plastic en daar overheen isolatieplaten. We zijn ’s avonds pas klaar maar daardoor kunnen ze de dag erna wel de vloer direct leggen.

Vloer leggen

Woensdag 5 oktober
Vandaag word de nieuwe vloer gelegd! Ze zijn al om half 8 aanwezig en starten gelijk. We hebben lamelparket gekozen en deze wordt gelegd, geschuurd en vervolgens behandeld (in de olie/was gezet). Daarna mogen we zeker 24 uur niet op de vloer lopen en na 5 dagen is het volledig uitgehard. In de ochtend heb ik een bespreking op een school, tussen de middag ga ik nog even in ons huis kijken. Ik vind het er zo mooi uitzien! Ik ben al blij als het alleen nog maar opgeschuurd is. Als ik ’s avonds thuis kom, om te kijken, ziet het er nog mooier uit. Wat ben ik blij. We blijven lekker bij mijn moeder eten en dus hoef ik in de avond alleen nog maar naar bed te gaan.

LEES OOK  Hallo, beste herfst

diary 2016 week 40 weer zen worden

Make-up

Donderdag 6 oktober
Tsjonge, alsof iedereen ruikt dat ik met vakantie ga binnenkort. Het is ineens behoorlijk druk geworden dus ik probeer alles zo goed en zo kwaad als het kan voor mijn vakantie rond te krijgen. In de avond ga bruidsmake-up proberen bij mijn schoonzus, even kijken wat haar staat en wat we zullen doen. Oh en de vloer ziet er nu NOG mooier uit.

Gilmore Girls, seizoen 6

Vrijdag 7 oktober
Een half dagje werken en dan naar huis en meteen mijn bed in springen. Ik heb last van een herfstdip en ben alleen maar blij dat er nu een grote tv op mijn slaapkamer staat met de DVD speler. Ik kijk tot in de avond de Gilmore Girls. Heerlijk!

Zen

Zaterdag 8 oktober
Vandaag word ik helemaal zen. Nadat we de stad in zijn geweest voor het een en ander (pasfoto’s voor eventuele visa, een reisboek van Vietnam…) en een fijne lunch in de stad bij Lunchlokaal Noen gaan we naar het bos. De zon schijnt er nog lustig op los en manlief en ik wandelen een flinke route. Op een gegeven moment is de zon achter de donkergrijze wolken maar wij lopen nog steeds rond – heerlijk. Ik kom echt compleet tot rust. In de avond gaan we uit eten, maar de gastheer voelt zich niet goed en gaat nog voor het avondeten naar bed toe. Na het diner gaan wij ook naar huis en hopen dat hij zich snel beter zal voelen. De gastvrouw heeft het erg goed in haar eentje gedaan!

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 37 - Downtown Austin

Verjaardag

Zondag 9 oktober
Vandaag is mijn zwager jarig maar ben ik ziek wakker geworden. Het ligt er nog een beetje aan hoe het verder loopt met mijn buik of ik mee doe met de festiviteiten of gewoon thuis blijf. We zullen zien. Wat zijn jullie plannen voor vandaag?

Bedankt voor het lezen van mijn diary. Volgende week kan je weer een diary verwachten. Same place, same time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.