diary week 45 family always has your back home

DIARY 2016 – Week 45 – (Family always has your) Back home

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week waren we weer volop thuis – met jetlag en hadden we nog iets te vieren. Benieuwd? Lees verder in mijn

Diary van week 45.

Jetlag

Maandag 7 november
Een dag lekker thuis zitten, maar we hebben eigenlijk nog wel wat dingetjes te doen. We gaan even naar de stad toe en ik zeg gedag op mijn werk. Door de regen en omdat het zo donker is, hebben we allebei enorm last van onze jetlag. We zetten wat meubels beneden neer en het is eindelijk weer echt bewoonbaar. In de avond ga ik naar tapdance, dat is leuk!

Missing this right now. #iloveit

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Computer crash

Dinsdag 8 november
Ik heb nog een dag thuis. Ik krijg visite van mijn moeder en ik ben bezig met mijn filmpje te editen. Mijn computer loopt op het allerlaatste moment vast en ik ben superpissig. Lekker dan…! Die kan ik dus niet uploaden, ik moet weer van voor af aan beginnen.

Misselijk

Woensdag 9 november
Eerste werkdag na de vakantie: Zwaar. Ik heb stervende koppijn en ben er gewoon misselijk van. Dat komt niet door de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen, hoewel dat wel een soort van ding is op kantoor. Tussen de middag ga ik naar een tweedehandszaak en daar hebben ze een geweldige jurk en de allerliefste puppy van de wereld. Life is good! Als ik thuis kom neem ik 2 paracetamol en dan gaat het wel weer. Ik ben ook zeer tevreden met het vegetarische eten dat ik heb gemaakt, smaakt verrukkelijk! Nu de hoofdpijn is weg getrokken, kan ik wel naar de yoga. Het was heel fijn om weer op mijn mat te staan en mijn vriendinnetjes te zien.

Back on my mat again. It feels so good. #yoga #yogapants #yogagirl #loveit

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Love is in the air!

Donderdag 10 november
Hubby en ik kennen elkaar alweer 11 jaar. Ik lig nog te slapen en hij fluistert in mijn oor: Fijne 11 jaar verkering lief meisje. Gevolgd door kusjes in mijn nek. Wat ben ik toch een enorme bofkont. Na het werk gaan we lekker uit eten bij ons favoriete restaurant: Fratino. Smikkelen en smullen!

diary week 45 family always has your back home

Vandaag kwam ook mijn blog en vlog online over wat jij moet weten als je naar Thailand reist. Hoe wij het hebben ervaren na het overlijden van de koning? Konden we vrij reizen, waren er problemen, zorgde de nationale rouw voor verstoringen? Ik vertel het je allemaal in mijn vlog.

Danspassen

Vrijdag 11 november
Een half dagje werken en dan weer naar huis toe. Hubby is nog op kantoor, dus doe ik andere dingen in huis en in de avond gaan we weer stijldansen. Ik maak er een zooitje van, dus het ziet er niet uit. Gelukkig hebben we het uiteindelijk door, filmen we nog een koppel voor onze Facebook groep om de passen te onthouden en bij thuiskomst crashen we in bed. Dood.

Family always has your back

Zaterdag 12 november
Ik ben net wakker en de post staat aan de deur met een pakketje van de Supernatural Family. Een hoodie van ‘Family always has your back’. Hij zit heerlijk!

Vandaag heeft mijn broer zijn vrijgezellenfeest en ga ik naar de optocht met mijn (aangetrouwde) nicht en moeder en komen we daar mijn schoonzus met nichtje tegen, en haar zus (ook familie!) met kinderen. De optocht is heel leuk maar erg koud. We warmen erna op met chocolademelk en marshmallows en lopen nog een rondje door Roosendaal voor mooie fotolocaties voor de bruiloft van mijn broer en schoonzus. Vervolgens gaan we nog even naar mijn oom en tantes huis waar mijn neef en nicht blijven logeren en speel ik nog met mijn neefje van 2. We eten samen, kletsen en dan ga ik door naar vrienden van me – erg gezellig. In de stad zie ik ook mijn broer nog even bij het staartje van zijn vrijgezellenfeest en doe nog 1 drankje mee. Manlief brengt broer naar huis en ik wandel terug.

Lam

Zondag 13 november
Het zal voor iedereen wel anders in elkaar steken, maar ik ben vandaag lam. Ik heb buikpijn, keelpijn en voel me ellendig. Ik lig de halve dag op bed en wil het liefst helemaal niets met dit weer. Wel koop ik alvast mijn kaartjes voor de XMAS edition van DCC over een maand. Ik heb weer iets om naar uit te kijken! Ik klets wat met mijn SPN vriendinnen, dat is al even geleden dat ik even goed met ze gesproken heb.

Diary

Bedankt voor het lezen van mijn diary van deze week, waar we de jetlag toch de baas werden! (Ik iets sneller dan de man die elke avond naast me slaapt) Wat zijn jouw plannen nog voor deze zondagavond?

Elke zondag staat er een nieuwe diary voor jullie online, volgende week laat ik jullie meegenieten van alle sappige details van dan 😉

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 8 + 9 - Ik ben een grotere perfectionist dan ik dacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.