DIARY 2016 Week 46 decemberinkopen en turbulentie

DIARY 2016 – Week 46 – Decemberinkopen en turbulentie

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week ging ik decemberinkopen doen en had ik wat last van turbulentie. Benieuwd? Lees verder in mijn

Diary van week 46.

Tele2

Maandag 14 november
De hele dag is eigenlijk vrij snel om, ik bel met Tele2 want ze hebben een fout gemaakt met onze telefoon. We hebben nog steeds niet ons oude huisnummer terug. Dat had ik kunnen verwachten nadat ze al 10 fouten hadden gemaakt eerder. Ook ga ik proberen om mijn telefoon goed aan te sluiten want op de een of andere manier krijg ik niet eens een kiestoon. Ik breng met mijn moeder haar toiletverhoger terug. Nu ze beter kan manoeuvreren met haar nieuwe heup is die niet meer nodig. In de avond ga ik naar de tapdance nadat de pijn in mijn rug er spontaan uitspringt.

Teammeeting

Dinsdag 15 november
Ik werk een halve dag op kantoor, we hebben een teammeeting. Na de teammeeting spreken we nog kort met elkaar over de veranderingen die ophanden zijn. Het blijkt dat bepaalde onderwerpen bij verschillende mensen iets anders gepresenteerd/geïnterpreteerd zijn waardoor er onduidelijkheid ontstaat over functies, toekomst en werkzaamheden. Speculeren heeft nog nooit wat opgeleverd bij mij, dus ik ga me er liever druk om maken wanneer dat nodig is.

When you realize you just want to go back to this sunset swim and know you have to wait another 8 months…

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op


Amélie

Woensdag 16 november
Een hele dag op kantoor. In de avond ga ik lekker film kijken bij mijn vriendinnetje J. en samen met haar zus kijken we le Fabuleux destin d’Amélie Poulain. Mijn sentimenten zijn ietwat verbeterd ten opzichte van de film, maar ik merk dat ik er gewoon niet genoeg voor open sta. Nooit een film geweest die ik leuk vond, ik geloof zelf dat het komt door haar onbesluitvaardige karakter. Ik kan daar helemaal niet tegen, want ik vind zelf dat ik erg besluitvaardig ben.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 39 - Laatste week in Amerika

DIARY 2016 Week 46 decemberinkopen en turbulentie

Turbulentie

Donderdag 17 november
Nog een volle dag aan de slag. We beginnen de dag met een overleg over mijn baan en die van mijn collega. Hoe deze in de toekomst ingevuld zal gaan worden en hoe een nieuwe collega daarin kan ondersteunen. Een vrij positief gesprek: Ik mag eindelijk gaan uitvoeren wat ik 3 jaar geleden heb gepresenteerd en constant om gevraagd heb. Dit bied echt enorm veel perspectief voor onze afdeling en mijn werk. Later hoor ik op kantoor weer andere dingen. Je merkt dat het turbulent is op kantoor. Geen stress als er nog niets op papier staat!

In de avond ga ik met mijn broer wat dingen doorspreken bij de feestlocatie van zijn bruiloft.

FREEEEE

Vrijdag 18 november
Omdat ik dinsdag heb gewerkt, heb ik vandaag mijn vrije dag. Dat voelt heel bijzonder aan, want ik heb nooit vrij op vrijdag. Ik slaap lekker uit en in de middag ga ik met mijn schoonzus en nichtje de stad in. Die kleine heeft er weinig trek in want ze zegt al snel dat ze moe is en niet meer verder wilt lopen. We fietsen door de regen terug naar huis toe en ze doen nog een drankje bij mij thuis. In de avond gaan hubby en ik stijldansen en erna nog een drankje doen in de Veestallen. We zenden nog verschillende berichtjes eruit om mensen te laten aanhaken maar er word niet positief op gereageerd. Jammer.

Vaatwasser werkt

Zaterdag 19 november
We waren afgelopen nacht om kwart voor 1 thuis maar dronken nog een drankje thuis en voor we het wisten gingen we om 2 uur naar bed toe. Dus uitslapen tot half 10 is dan niet echt uitslapen vind ik. Manlief vindt van wel… Groot mirakel: De vaatwasser doet het zomaar ineens weer! Gisteren tijdens het schoonmaken heb ik hem even aangezet en nadat hij eerst constant niet werkte, doet hij het nu weer wel. Ik blij! We vertrekken voor de middag nog naar de stad, om wat december inkopen te doen. In de middag blog ik wat en ga ik op visite bij mijn broer: Er zijn taaitaaipoppen gemaakt en ik ben uitgenodigd om te komen proeven. In de avond gaan we bij mijn schoonzussie T. op visite. Mijn neefje hangt lekker op de bank tegen mij aan terwijl we met schoonzussen T. en R. naar het programma Wedden dat ik het kan kijken.

Wedstrijd

Zondag 20 november
Mijn vriendin E. komt vandaag langs na 2 uur, maar eerst gaan we nog even kijken naar de wedstrijd van onze stijldans vrienden. Die mogen vandaag op en wij zijn wel benieuwd hoe dat er aan toe gaat.

Wat zijn jouw plannen voor vandaag met dit waai-weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.