DIARY 2016 Week 47 vrijgezellenfeest

DIARY 2016 – Week 47 – Vrijgezellenfeest

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week had ik een Ladies Night, won ik iets bij een loterij en had ik het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus. Benieuwd? Lees verder in mijn

Diary van week 47.

Breda

Maandag 21 november
Ik heb vandaag met mijn vriendin in Breda afgesproken. Ik blijf zelfs bij ze eten in de avond, dus we maken er een gezellig lange dag van. Ik zie haar kleine jongen weer eens en die is enorm gegroeid. We kletsen weer eens over van alles en nog wat en na het eten vertrek ik richting tapdance.

De eerlijke video over wat ik allemaal meedraag in mijn handtas

Dinsdag 22 november
Dit is de enige avond deze week dat ik even niets gepland heb staan. Ik werk wel aan mijn filmpje voor morgen over de inhoud van mijn tas. Ik vind hem zelf erg goed gelukt. Heb jij hem al gezien? Kijk hem nu: https://youtu.be/HA6DCCsnn3o Ook check ik nog laatste details voor het vrijgezellenfeest van dit weekend.

Ladies Night

Woensdag 23 november
Overdag heb ik het evenement van mijn werk de Members Meeting. Erg leuk, want de directeur werkt al 20 jaar voor Anglia. We hebben een grote verrassing voor hem en zijn natuurlijk benieuwd naar zijn reactie. Nadat we de grote verrassing prijs geven, ga ik een workshop Stop Motion doen wat enorm leuk is met ons groepje. Na de workshops blijken helaas al mijn materialen die ik tentoon gesteld heb, te zijn gestolen waardoor ik met nog maar één exemplaar rond kan lopen. Wel zeg ik iemand gedag die met pensioen gaat en zijn werkzaamheden voor ons langzaam zal neerleggen.

Na het netwerken, gaan mijn collega en ik naar huis toe. Ik heb namelijk nog een kaartje gekregen voor Ladies Night! Ik kom thuis, eet snel wat en ga dan op de fiets de stad in. De Ladies Night is geslaagd in het Wapen. Als er een loterij is, dingen wij automatisch mee naar de prijzen. De gastvrouw heeft bij binnenkomst gezegd dat er een winkans van 1 op 5 is. En ons groepje van 8 dames, heeft zowaar 3x prijs! Waaronder ik! Ik heb mountainbike schoenen gekocht waar mijn man een beetje flabbergasted van is. Want ja, ik op een fiets… hij ziet het duidelijk niet voor zich.

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 21

Theater

Donderdag 24 november
Vandaag zouden mijn moeder en ik in de avond naar Sara Kroos gaan. Maar de voorstelling wordt verzet, voor de tweede keer. De eerste keer had ze een burn-out en werd de voorstelling verzet naar deze datum. Deze keer is ze helaas ziek. Ach ja, kan gebeuren. Eerlijk gezegd is het niet zo erg om een extra rustmomentje deze week te hebben. Want…

Ze viel op mij in slaap

Vrijdag 25 november
Ik heb mijn eindejaarsgesprek op mijn werk en ik heb belangrijke punten te melden. Ik wil graag een andere weg inslaan met mijn baan en hoop dat dit mogelijk is. Het gesprek gaat goed en ze praten enthousiast over mijn invulling. Dat is mooi. Naderhand werk ik over en ga ik bij mijn vriendin N. langs voor de laatste puntjes op de i voor het vrijgezellenfeest van morgen. Mijn nichtje wordt bij mij langs gebracht maar die wilt liever naar oma toe, dus gaan we met de auto naar oma. Waar ik haar vervolgens op bed leg omdat ze zo verschrikkelijk vervelend en moe is. Een uur later probeer ik haar uit bed te vissen maar ze is te moe en blijft lief doorslapen op mijn buik terwijl we samen op de bank liggen.

Als ik thuis kom, ga ik direct koken omdat mijn schoonouders op visite zouden komen vanavond. Alleen ze zijn er veeeel vroeger dan verwacht! Ik sta nog maar net in de pannen te roeren of ze staan voor de deur, oeps! Zo jammer, want ik vind het veel leuker voor ze dat ik gewoon met mijn aandacht erbij kan zijn en niet dat ik half in de keuken, half in de woonkamer te vinden ben. Manlief is er gelukkig een kwartier later, waardoor ik kan koken en hij zijn ouders gezelschap kan houden. We laten het huis nog eens aan ze zien, kletsen wat en daarna gaan we stijldansen.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 46 - Icekarten in Rucphen

DIARY 2016 Week 47 vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Zaterdag 26 november
Vandaag is het zo ver! Het vrijgezellenfeest van mijn schoonzussie! Ze staat de was op te hangen als we haar verrassen. Ze is er gewoon een beetje ondersteboven van. We vertrekken vrijwel meteen naar het Centrum voor de Kunsten voor de eerste activiteit: Een zangworkshop. Deze anderhalf uur durende workshop leert ons te ademen voor het zingen en we brengen al direct het een en ander in praktijk. Erg leuk natuurlijk!

Na de workshop gaan we naar Breda toe om daar te gaan trampoline springen. Maar eerst drinken we wat en eten we een stuk taart. Want ja, zonder taart geen feestje! Vervolgens mogen we een uur trampoline springen, vrije vallen maken en spelen we trefbal op de trampolines. De vrijgezel heeft het prima naar haar zin!

Dan komen we bij het avondprogramma aan, we eten uitgebreid met elkaar. Daar doen we ongeveer 3 uur over. Daarna gaan we onze zangtalenten op de proef nemen in een karaokebar. Schoonzus en ik zingen samen Living on a Prayer van Bon Jovi. Een soort van verplichte kost voor haar, want Bon Jovi is haar absoluut favoriete band. Dus zonder Bon Jovi hadden we de avond niet doorgekomen natuurlijk. Na de karaokebar lopen we nog wat door de stad, nemen we nog afscheid van de helft van de groep en uiteindelijk vermaken we ons kostelijk in Bruxelles tot de vrijgezel bijna niet meer kan staan. Dus om half 4 taaien we hem af, rijden we nog om over de snelweg en al met al eindig ik om kwart over 5 in mijn bedje. Het was een mooi vrijgezellenfeest…

LEES OOK  Delete

Dr. Strange

Zondag 27 november
En dat is de reden dat ik deze dag niet vooruit te branden ben. Los van het feit dat ik overal spierpijn heb. Ik kom om half 2 met tegenzin mijn bed uit. Het liefst had ik er nog een paar uur in gelegen. De rest van de dag vul ik met Gilmore Girls kijken (het laatste seizoen, het is me echt niet gelukt om het af te kijken voordat de nieuwe afleveringen op Netflix stonden) en na het avondeten kleed ik me snel aan. Manlief en ik gaan nog naar de bioscoop (achter mijn huis, dus makkie!) om Dr. Strange te kijken. Leuke film als je into sci-fi, comics en actie bent! En ja, hallo! Benedict Cumberbatch 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.