Spice Girls Diary week 5 carnaval

DIARY 2016 – Week 5

Elke week is er wel wat te beleven, maar deze week begon carnaval. Het feest van het zuiden! Wat ik de rest van de week allemaal heb meegemaakt?

Lees het allemaal in diary 5.

Knieblessure

Maandag 1 februari
Ik ruim thuis dingen op, ik ben in de weer met het huishouden. Eigenlijk vliegt de dag voorbij…! In de avond ga ik naar tapdance hoewel ik al een tijd last heb van mijn knie en me weer niet helemaal fit voel. Je merkt dat er het een en ander heerst. Ik ga echter toch en ben daar blij om, mijn knie daarentegen doet erna nog meer pijn. Waarschijnlijk omdat ik een misstap heb gemaakt vorige week tijdens de falling of the log. Hopelijk wordt het niet erger!

Groundhog Day

Dinsdag 2 februari
Think again. Ik verga van de pijn. De hele nacht last gehad van mijn knie en ik word ook misselijk van de pijn wakker. Dat is erg vervelend en ik gooi er maar wat pijnstillers in, in de hoop dat alles snel beter gaat. In de avond heb ik met mijn Supernatural vriendinnetjes afgesproken om de aflevering Mystery Spot te kijken. Het is vandaag namelijk Groundhog Day én een dinsdag. Dat betekent dat die twee perfect samenkomen in deze aflevering. Terwijl de aflevering eigenlijk een grappige inslag heeft, is het toch een heel verdrietige aflevering. En dat was ik alweer even vergeten. Tijdens onze online watch party zet iedereen tegelijk de aflevering aan en chatten we via FB messenger over de aflevering. Erg gezellig 🙂

Heat of the moment! #SPNGroundhog

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

La Palma

Woensdag 3 februari
Vandaag komt mijn video van La Palma online, waar ik met veel plezier op terug kijk. La Palma is een prachtig eiland, met mooie planten, stranden en grillige kusten. La Fajana is een sprookje en de vulkanen massive impressive 🙂 Deze dag ben ik op kantoor aan het werk, waar ik nogal heen en weer strompel omdat ik last van mijn knie heb. Een collega is niet tevreden over de manier van werken en wilt een afspraak maken en die plannen we op morgen in.

Countdown to #carnaval Only 2 days left! #yay #roosendaal #tullepetaonestad #selfie

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Sushi and such

Donderdag 4 februari
De treinen rijden niet waardoor ik mijn collega niet in Amsterdam kan ontmoeten. Erg jammer dat het zo loopt, want nu moeten we nog langer wachten om het een en ander door te spreken. Dus in plaats van om 8 uur in de trein te zitten, zit ik om 8 uur op kantoor. In de avond hebben hubby en ik afgesproken met S. en L. in onze woonplaats bij Lounge 8. We hebben een leuke avond! We eten lekker, praten over kinderen of geen kinderen (GEEN!), de reisbranche en minder werken. Met hen is het altijd leuk en we hebben gewoon altijd wel een onderwerp om over te praten. Het allermooiste vind ik dat we het over verrassende onderwerpen hebben, niks is taboe. Dat vind ik heel leuk.

Partymood AAN

Vrijdag 5 februari
Partymood aan! Hoewel ik eerst echt nog moet werken en bij thuiskomst en passant de halve zolder opruim. Ik was op zoek naar oude laarzen om in te carnavallen. Als je dan toch op zolder bent, kan je net zo goed de dozen uitzoeken die er staan. De zolder valt ‘onder beheer’ van meneer, ik mag er niets zoeken, hij inventariseert en ruimt op daar. Dat is heel handig want onze zolder is eigenlijk een vliering, dus het is niet makkelijk manoeuvreren. Blijkt dat de dozen met boeken half zijn gevuld en op elkaar gestapeld. Daardoor zijn verschillende dozen al gesneuveld. Ik kan het niet langer aanzien en begin zelf dus spullen heen en weer te schuiven. Als hij thuis komt geeft hij direct toe dat het er stukken beter uit ziet. En ik heb weer ruimte in mijn boekenkast beneden door deze herindeling! Ook ben ik megablij met een pakketje dat ik heb gekregen. Geïnspireerd door Moderne Hippies. Je hoort hier snel meer over!

Look what came in the mail! #yay #happy #TGIF #sustainable #blogger

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op


We gaan samen nog stijldansen, waarbij ik als enige verkleed ben. Na het stijldansen ga ik namelijk meteen door want….. HET IS CARNAVAL! Vrijdagavond is meidenavond, dus ik meet the ladies in de Sint Jan. Ik ben ergens rond 4 uur thuis als ik na de dames mijn hubby nog ‘even’ opzoek.

Optocht

Zaterdag 6 februari
Ik vertrek naar de optocht terwijl manlief met een kater terug zijn bed in gaat. Halverwege de optocht komt hij nog wel kijken en met veel overredingskracht vertrekken we toch nog naar de stad. Zaterdagavond vind ik geen bal aan want dan is het altijd rammend druk in de stad dus ga ik liever rechtstreeks door vanuit de optocht. Manlief heeft alleen nergens echt zin in, it’s the hangover talking… Maakt niet uit, ik heb alles weer overleefd! Ik ben bijna weggewaaid (wat een WIND!) en ik heb enkele shotjes alcohol op, maar voel me nog best fleurig. Dag 2 goed afgerond dus 🙂

Silverstrike at #carnaval today, I am dressed as a flight attendant. #selfie #party #flight #costume

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Otobusrellie

Zondag 7 februari
In het verleden heb ik plogs gemaakt tijdens deze altijd memorabele dag: De Otobusrellie. Hier zie je Otobusrellie 2014, hier Otobusrellie 2015. En dit jaar komt er geen plog maar een vlog online! Aanstaande woensdag worden deze compromitterende beelden vrijgegeven. Zorg dat je er bij bent 😉

Spice Girls Diary week 5

Wat erg leuk was aan de Otobusrellie: We waren voor het eerst verkleed als een groepje. Mijn schoonzus, vriendinnen en ik waren als de Spice Girls verkleed. Het motto is dit jaar: Ok ier op reis? Dus we waren met elkaar op tournee. De route was wat anders dan anders, waardoor we als één na laatste café die bij mijn moeder aan deden. Daar hebben we nog mijn nichtje opgehaald en heeft ze een half uurtje mee gedanst. Heel schattig! En daarna gingen we door, na een broodje Durum Döner zijn we naar het theater gegaan en hebben we als Spice Girls opgetreden. Erg lastminute en onvoorbereid maar wel heeeeeel erg leuk om te doen. Dat kunnen we ook weer van onze bucketlist afstrepen!!! 🙂 De dag eindigt een goede 12 uur later. Ik zit uiteindelijk op de bank nog een theetje te doen en vertrek om half 2 toch maar eens richting bed.

“Colours of the world, spice up your life!” It was a very good day. Day 3: Survived! #carnaval #selfie #usie #spicegirls #goodnight

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

 

Hoe was jouw week? Vier jij ook carnaval? Laat het me weten in de comments, ik ben benieuwd hoeveel windstreken we kunnen verzamelen!

LEES OOK  Sunday Special - Week 7

2 reacties

  • Sheelagh

    Al je verschillende outfits! Wat tof! Ik hou van verkleden en van biertjes, maar toch is carnaval niet helemaal mijn ding. Zal wel komen omdat ik van boven de rivieren kom 🙂

    • Nancy

      Dank je, ik probeer inderdaad regelmatig een ander pakje aan te trekken (ook omdat het soms naar bier ruikt!) Maar je hebt dus wel ooit carnaval gevierd? Ik hoor het vaker hoor, dat carnaval hun ding niet echt is. Ik ben zelf een product van twee mensen van boven de rivieren, maar die me toch langzaam hebben ondergedompeld in de cultuur van het zuiden. Ik moet zeggen dat ik er zelf veel plezier aan beleef, maar ik kan me ook voorstellen dat niet iedereen ervan gecharmeerd is 😉 Zo veel mensen, zo veel wensen. Gelukkig maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.