diary 2016 week 50 bruiloft

DIARY 2016 – Week 50 – Bruiloft van mijn broer

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week hadden we de bruiloft van mijn broer, ging ik naar de Reislustige Freelancer en de Dutch Comic Con. Lees verder in mijn Diary van week 50.

De Bruiloft

Maandag 12 december
Joehoe vandaag is dan de dag! Mijn broer gaat trouwen! De bruiloft gaat gebeuren, de zon schijnt, mijn schoonzus kleedt zich aan bij mij… Als ceremoniemeester heb ik veel op mijn bordje liggen, maar ik onthoud de kleine dingen die me veel energie en geluk geven. Zoals dat ik de make-up van mijn schoonzus mag doen. Het moment dat mijn broer heeft aangebeld en zij naar beneden komt gelopen – janken!

bruiloft hubby en nancy

Waterlanders

Het moment dat er wat over mij als getuige wordt verteld, in de woorden van mijn broer. Toen kwamen de waterlanders al helemaal. En dan openen ze het feestje met zijn tweetjes en komt mijn nichtje erbij staan en dansen ze met zijn drietjes. De bruiloft is zo leuk, zo gezellig en allemaal liefde overal. Als ze de laatste dans samen doen, barst ik. Papa oh lieve papa, had je dit maar kunnen zien. Ik ben natuurlijk heel blij maar had zo graag gewild dat papa kon zeggen dat hij trots was op mijn broer. Want dat was ‘ie geweest! Natuurlijk is het niet alleen maar janken. Er is ook heel veel lol en lachen. En dansen en zingen. Ik ben rond een uurtje of 2 thuis en stoot mijn voet nog eventjes aan een haak in de grond. Half schreeuwend en strompelend kom ik thuis.

bruiloft

Event De Reislustige Freelancer

Dinsdag 13 december
Bruiloft, the day after. Mijn vriendin E. komt op visite samen met haar jongste. Die kijkt wat mij betreft nog even de kat uit de boom, maar ze vindt hubby erg gezellig en gaat fijn bij hem een boekje lezen. E. en ik kletsen wat en voor we het weten moet ze alweer terug naar huis toe. Ik ga vervolgens met de crew de feestlocatie opruimen. Als ik thuis kom kan ik meteen aan tafel en moet ik meteen door naar Utrecht.

Event in Utrecht

Ik had een flinke marge ingebouwd maar er is een file waardoor ik alsnog 5 minuten te laat ben. Bummer maar het belangrijkste heb ik meegemaakt. Een no-nonsense presentatie die aanzet tot actie van Suzanne van Artikel 255 en Jessica van Corners of the World. Er komen nog meer bijeenkomsten van De Reislustige Freelancer dus als jij graag meer wilt horen hoe zij digital nomad zijn geworden, houd dan zeker hun websites in de gaten. HEt is een leuk event met leuke mensen en om middernacht ben ik thuis.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 41 - Herfststuk en SPN girls

Zuchten en steunen

Woensdag 14 december
Vandaag heb ik het nogal zwaar op kantoor, ik zit alleen maar te zuchten en steunen. Ik voel me namelijk elke dag een stukje zieker worden. Ik ga uiteindelijk een uurtje eerder naar huis toe. De bedoeling is om in mijn bed te kruipen maar ik moet nog zo veel andere dingen doen dat het er niet van komt. In de avond kijken hubby en ik samen naar een grappige film.

Niks doen

Donderdag 15 december
Vandaag heb ik een lange dag want ik vertrek in de middag op mijn werk richting Oosterhout om de nieuwe website van ons bedrijf te bespreken. Dat overleg wordt wat langer dan een uurtje, dus we vertrekken pas na 6 uur. Ik ben dolblij om ’s avonds gewoon thuis te zijn en niks te doen.

Film marathon

Vrijdag 16 december
Na een halve dag werken ga ik naar huis toen en heb ik nogmaals genoeg te doen. Ik heb wel iets leuks: Ik ga namelijk tussen de middag eventjes naar de Boekenvoordeel en koop mijn favoriete series Supernatural (seizoen 11) en Downton Abbey (seizoen 3) voor maar €15 per stuk. Dat is echt voor een prikkie!

Home alone

Ik ben vandaag alleen thuis dus ik neem het er even flink van om de rest van de dag lekker te hangen en films te kijken. Ik kijk er 3! Het begint in de middag met Far from the madding crowd, waarbij mijn moeder nog even aansluit. Ik ga een frietje voor ’s avonds halen en dan kijk ik de horrorfilm Annabelle. Die valt een klein beetje tegen… ik had meer enge scenes verwacht. En dan kijk ik aansluitend nog Ghosts of girlfriends past. Vlak voordat ik mijn bed in stap krijg ik een telefoontje van hubby die zijn laatste trein heeft gemist dus haal ik hem op in Dordrecht.

LEES OOK  DIARY 2019 - Week 20 - Eurovisie Songfestival 2019

Dutch Comic Con

Zaterdag 17 december
Met veel moeite trek ik mezelf uit bed vandaag, want ik heb toch echt iets onder de leden. Hubby is de hele week al ziek geweest, maar ik vrees dat ik er nu ook aan moet geloven. Maar vandaag is het Dutch Comic Con! Jason Isaacs, die in Harry Potter speelt, komt ook maar al om 12:00 uur. Die hoef ik niet te zien, ik kom namelijk voor twee acteurs van Supernatural. Samantha Ferris, zij speelt Ellen in Supernatural. Jaaaaanken die scène, mede SPN kijkers weten waar ik het over heb. Steven Williams speelt Rufus Turner, de vriend van Bobby en oude hunter.

Unbelievable

Maar je zal het niet geloven, ze hebben vanwege de verlate vlucht van Jason Isaacs het panel verplaatst van Supernatural. Ik ben 2 uur vroeger dan het panel, maar het is gewoon echt waar: ze hebben Jason en Supernatural omgedraaid. Waardoor ik precies de volgende woorden heb meegekregen: Thank you very much and goodbye! Ik ben ZOOOO teleurgesteld. Ze hebben het niet omgeroepen en ik dacht natuurlijk ruim op tijd te zijn door er om half 1 te zijn. DCC kan me niet veel bieden behalve na veel zeuren dat ik een kerstmuts krijg. Ik moet erbij blijven zeggen dat DCC dat superlullig heeft geregeld.


Persoonlijke Q&A

Want was het heel erg bekend? Nee, zelfs op twitter hebben ze er niks over gezegd. Niet dat het iets had uitgemaakt, want ik was onderweg maar toch. Ze hebben 1 lullig A4-tje opgehangen bij een zuil en that’s it. Merk je mijn teleurstelling? Ik was ZO teleur gesteld. Dus toen ik voor een handtekening naar Samantha ging heb ik het haar verteld en heeft ze me nog een one on one Q&A moment gegeven. Ik was ZOOOO happy! Later in de middag ben ik met Samantha en Steven op de foto gegaan. Leuke foto! Ik ben happy 🙂 Hoewel ik teleurgesteld was over het panel heb ik toch nog een superleuke dag gehad met de meiden van Supernatural. Ik ben ook nog een tijdje alleen met S. rond gaan lopen en we hebben veel lol gehad. Ik hoop dat ik haar heb kunnen overhalen om Supernatural te gaan kijken. Ik ga ooit aan The Walking Dead beginnen, dus hopelijk zij ooit aan Supernatural.

Bless you my child – this photoshoot was my too much fun! Thank you @mrsstilletto for all the laughs! 😁

Een foto die is geplaatst door Simone (@sinnemone) op

Roosendaal Zingt Kerstliedjes

Zondag 18 december
We willen de dag lekker rustig doorbrengen en veel niksen. Dat lukt best wel goed. Manlief en ik beginnen met het optuigen van de kerstboom. Die ziet er nu prachtig uit! Laat in de middag ga ik nog eens de stad in om Downton Abbey seizoen 4 en 5 te kopen. Score! Vervolgens ga ik nog even naar het Tongerloplein om mee te zingen met Kerstliedjes. Roosendaal Zingt is altijd een leuk evenement, maar de laatste tijd mis ik de zingende mensen. Zingende mensen, waar zijn jullie?! De volgende keer zingen we gewoon allemaal weer mee, oké?

LEES OOK  Sunday Special - Week 4

Wat heb jij afgelopen weekend gedaan? Was het gevuld met kerstfeestjes of bankhangen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.