DIARY 2016 – Week 51 – Kerst in ons nieuwe huis!

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week werd ik aangereden! Lag ik vooral tegen ziek zijn aan te hikken, had ik mijn laatste werkweek van het jaar en vieren we natuurlijk Kerst! Lees verder in mijn Diary van week 51.

Aanrijding

Maandag 19 december
Ik wilde eigenlijk lessen in de Mezz van mijn yogaschool volgen voor Serious Request, maar ik voel me niet lekker genoeg om het te doen. In plaats daarvan schrijf ik alle laatste kerstkaarten af die ik wil versturen. In de middag ga ik naar mijn vriendin L. voor haar verjaardag. December is met recht de drukste maand te noemen voor mij. Iedereen die ik ken is jarig dan. Na haar verjaardag rijd ik terug naar huis en sta ik netjes te wachten voor het rode stoplicht en rijd iemand me aan. Het is gelukkig maar een klein tikje, maar het is toch altijd weer zo’n geregel. We staan drie kwartier te hannesen in het donker, maar het lukt allemaal. De dame in kwestie is echt heel erg aardig en we proberen het persoonlijk af te handelen maar het schadeformulier is voor de zekerheid ingevuld.

Garage

Dinsdag 20 december
Vandaag maar gauw langs de garage, hij kan mijn autootje voor €75 maken en dat vind de dame die me geraakt heeft ook prima. Na de kerst kan ik terecht bij mijn garage. In de avond ga ik naar aeronetics want gisteren heb ik mijn tapdance les gemist omdat ik erg laat thuis was vanuit Breda.

kerst kerstboom

Yoga

Woensdag 21 december
De laatste werkweek van het jaar is aangebroken! Mijn baas heeft besloten dat we toch gaan verhuizen en deze week zal hij de sleutels krijgen en volgende week gaan we verhuizen. Ik moet dus naast mijn werk ook nog even zorgen dat mijn shit een beetje ingepakt is. In de avond ga ik finally weer eens naar een yogales toe, mijn leraar probeert mijn schouders te laten ontspannen maar ik geloof dat het niet echt lukt. Terwijl ik werkelijk mijn best doe om mijn spieren los te laten.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week (bijna) 1

Heb jij mijn VLOG van Dutch XMAS con al gekeken trouwens? Die is op woensdag online gekomen.

Helnacht

Donderdag 22 december
Elke ochtend sleep ik mezelf uit mijn bed, ik voel me zo rot de laatste tijd. Ik ben half ziek en kan me er gewoon niet toe zetten om uit bed te komen. Toch ben ik niet ziek genoeg om thuis te blijven, dus zit ik natuurlijk heel netjes weer op kantoor. En maak ik mijn werk netjes af! In de avond kan ik maar niet mijn bed in springen, ik ben nog niet moe. En als ik dan ga slapen, word ik weer elke 20 minuten wakker. Manlief komt om half 2 eens thuis van een kerstborrel en stapt om 2 uur pas in bed. Waarop ik behoorlijk pissig word, want ik moet de volgende ochtend gewoon weer werken en hij niet. Andersom is het ook altijd gedonder als ik om half 12 thuis kom, dus ik vind dit toch wel anders.

Ruzie maken midden in de nacht

Ik weet achteraf ook wel dat ruzie midden in de nacht maken om zoiets futiels nergens op slaat. En iemand die al genoeg biertjes op heeft, kan de volgende dag heus niet meer herinneren hoe die ruzie ongeveer ging en wáár die dan over ging. Maar ik ben prikkelbaar omdat ik zo enorm slecht slaap al meer dan een week en gewoon niet meer weet hoe ik ermee om moet gaan. Kan die arme kerel ook niks aan doen… Dus maak ik het snel goed met een kus en gaan we slapen. Nou ja, hij gaat slapen. Ik lig nog wakker tot 4 uur ’s nachts. Alle kerstgala kinderen komen langs ons huis en besluiten daar uitgebreid nog verslag van te doen naar elkaar over een afstand van enkele meters waardoor de jongens vooral meer naar elkaar schreeuwen dan praten. Wat. een. kutnacht.

Oh, hello. 😉 Is this the princess filter? 😍 #selfie #filter #snapchat #me #tootiredtocare #flashback #ff #princess

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Verjaardag

Vrijdag 23 december
En de wekker gaat gewoon weer om half 8. Dus 3,5 uur slapen voelt niet heel erg lekker, met moeite kom ik mijn bed uit. Maar op mijn werk gaat wonder boven wonder alles heel erg goed. Ik maak enkele laatste zaken af en ruim nog wat op voor de verhuizing. Laatste werkdag van het jaar! Na het werk ga ik nog even snel de stad in om wat zaken te halen die ik nodig had. Tussen de middag mag ik even pitten van mijn lieve man die me allang mijn uitval van gisteren heeft vergeven. En in de avond ga ik op visite bij mijn vriendin M. Ik ga op de fiets met mijn vriendin N. en moet moeite doen om haar bij te houden. We hebben erg veel tegenwind en ik zweet me kapot als ik eenmaal aan kom! We gaan naar huis om half 2 ’s nachts ofzo.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 49 - Ceremoniemeester

De beste video’s van 2016

Vandaag kwam ook een artikel online waar ik zelf heel trots op ben: De beste video’s van 2016! Mijn nummer 1 is inmiddels alweer meer dan 1300 keer bekeken. WAUW! Heel erg bedankt lieve kijkers en lezers, dat is echt een prachtig cadeautje voor de kerst.

Kerstavond

Zaterdag 24 december
Vandaag vieren we kerstavond bij ons thuis. In ons nieuwe huis en dan ook nog eens met de familie erbij. Voor de middag halen we onze bestellingen op. Ik maak nog wat schoon in huis en bereid soep en tomaatjes voor vanavond voor. D. komt onverwachts gezellig op visite met zijn meisje die haar tong verloren heeft. Wel heel erg leuk om hem weer eens te zien, want dat is voor mij alweer het laatst afgelopen zomer geweest. Mijn moeder arriveert en erna mijn broer, schoonzus en nichtje. We borrelen uitgebreid, kijken een Kerstfilm en eten soep en luisteren Kerstliedjes. Gezellig! Voor mijn moeder is het overduidelijk onwennig, om kerstavond ergens anders dan bij haar te vieren. Ze kan niet stil zitten, wilt de hele tijd lege bordjes opruimen (ik snap niet waarom want ze staan niet eens in de weg). Ach… ze moet gewoon even wennen haha.

diary 2016 week 51 kerst

Kerst

Zondag 25 december
Merry Christmas allemaal! We zijn vanochtend naar mijn moeder gegaan voor het Kerstontbijt in onze pyjama. Daar brunchen we eigenlijk meer uitgebreid. En het is maar goed dat we zo laat eten, want ik moest me echt mijn bed uit trekken. Ik had makkelijk tot 1 uur kunnen slapen! We spelen Uno en kletsen gewoon wat. Manlief is aan het leren voor een examen dat hij op derde kerstdag moet af leggen. Het is nu alweer hartstikke donker buiten en mijn kerstboom staat lief te twinkelen. We gaan 1e kerstdag vieren bij mijn moeder vanavond.

LEES OOK  DIARY: Sunday Special - Week 36

Ik wens al mijn lieve lezers een heel fijne Kerst toe. En houd het gezellig aan tafel!

fijne kerstdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.