DIARY 2016 - Week 6 - Valentijnsdag Valentines day

DIARY 2016 – Week 6

Elke week pen ik neer wat ik allemaal heb meegemaakt. Deze week vierde ik carnaval, ging ik naar het theater en op kraamvisite. Lees jij mee in mijn 6e diary van het jaar?

Otobusrellie

Zondag 7 februari
Jullie weten vast inmiddels dat ik afgelopen zondag mee heb gedaan aan de Otobusrellie. Ik maakte zelfs een vlog om jullie allemaal mee te nemen. Uiteraard werd er in de avond nog een selfie geschoten op de markt.

Carnavalsmaandag

Maandag 8 februari
Het waaide flink en het regende ook flink door en toch ben ik nog carnaval gaan vieren. Maandag is vaak een puntje, want een heleboel mensen gaan geen carnaval meer vieren omdat ze de volgende dag moeten werken. Ik niet! Dus uiteindelijk vertrokken schoonzus, M. en ik weer richting stad. We hebben lol gehad in verschillende cafées. En natuurlijk werd de avond weer afgesloten met een selfie! (Of ja eigenlijk een #usie)

Koorts

Dinsdag 9 februari
Er zijn ik weet niet hoeveel mensen ziek geworden en mijn nichtje is daar eentje van. Het kleine hummeltje heeft 40 graden koorts en is echt een ziek vogeltje. Ze belt me op of ik alsjeblieft wil langskomen maar als ik bij haar ben, wilt ze alleen maar hangen en zeuren. Ik vind het niet gek! Deze dag blijf ik thuis, het weer is slecht de hele dag en er liggen zelfs grote plassen water in mijn achtertuin, zo veel heeft het geregend. De afsluiting vind ik niet altijd je van het en bovendien voel ik me ook niet zo heel erg super.

#Yogafail

Woensdag 10 februari
Oh jee, wat een gedoe om mijn bed uit te komen. Ik hoest als een zeehond en voel me niet lekker. Op kantoor is mijn collega het souveniertje uit India van een andere collega vergeten mee te nemen. Het is wierook en de geur is zo sterk dat ik er enorme koppijn van krijg. Ik leg het doosje buiten ons kantoor wat me niet in dank wordt afgenomen. In de avond ga ik naar de yoga maar ook dat gaat niet helemaal zoals het moet. Van het voorover buigen word ik hartstikke misselijk en ik heb het gevoel dat ik moet overgeven. Als we bepaalde poses liggend op de mat doen val ik ook nog eens in slaap. Deze keer was yoga een dikke vette #fail voor mij… Een #yogafail as you will.

Business meeting in Amsterdam

Donderdag 11 februari
Deze ochtend zit ik al vroeg in de trein om naar Amsterdam te gaan. Ik heb een meeting met een collega uit het noorden en we praten op het station elkaar bij en hebben het over de voortgang van onze trainingen en hoe we de sales gaan aanpakken. Het is een goed gesprek en ik houd er een positief gevoel aan over. Bij thuiskomst kom ik tot de conclusie dat manlief de stekker van de vriezer uit het stopcontact had getrokken om pannenkoeken te bakken gisteren. Hij was alleen vergeten om de stekker weer IN het stopcontact te steken. Alleen het brood is ontdooid en de rest valt nog wel mee. De Fish Cuisine begon ik wel te ruiken dus die heb ik direct voor de avond in de oven gegooid. Manlief en ik zijn allebei lam en hangen de avond op de bank. Heel saaaaaai.

#Goedemorgen ! On my way to #Amsterdam for a business meeting. Now watching the #beautiful #sunrise on the train. Have a good 1 today!

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Niet Schieten

Vrijdag 12 februari
Hels! Ik sleep me uit bed. Mijn knie doet nog steeds pijn (dat is inmiddels 2 weken al) en ik begin te denken dat ik er toch eens wat aan moet gaan doen. Ik heb totaal geen zin om naar kantoor te gaan, maar ik heb daar nog zo veel te doen. Uiteindelijk ben ik uiteraard super blij dat ik op kantoor ben geweest. Weer een goede productieve dag achter de rug! In de avond zit ik in het theater bij Niet Schieten! Het is een leuke voorstelling en naderhand hebben we nog een gezellige zit in het theatercafé.

I love life on the road. Miss this right now. #travelblogger #travelgram #USA PS Nu op mijn blog een stuk over Route 66. 😉

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Kraamvisite

Zaterdag 13 februari
Deze ochtend slaap ik lekker uit en erna moet ik me al klaarmaken om naar Eindhoven te vertrekken. Ik ga op kraamvisite bij N. om haar kleintje Cas te zien. Het is een leuk baby’tje die heel erg druk is en lekker veel beweegt. Leuk! We zitten er een goede lange tijd en hebben het niet alleen over het moederschap maar ook over de vluchtelingencrisis en discriminatie. Weinig kraambezoeken zo meegemaakt. Manlief van N. is helaas niet aanwezig omdat hij het te druk heeft met het restaurant, jammer dat we hem moesten missen maar desondanks een leuke middag gehad. In de avond lezen we boeken en bekijken we online keukens.

Valentijnsdag

Zondag 14 februari
En vandaag is het Valentijnsdag! Ik heb een kaartje aan mijn man gestuurd, hij heeft een kaartje aan mij gestuurd en ik ben verwend met een prachtige bos bloemen en een hart van Leonidas met lekkere bonbons. I love him! De dag is romantisch begonnen 🙂

diary 6 valentijnsdag valentines day

Vandaag viert hubby zijn oma haar 90e verjaardag en gaan we eerst met de kleinkinderen bowlen en erna voegen wij ons bij haar en haar familie en vrienden in het restaurant.

Diary week 6

Bedankt weer voor het lezen van mijn diary. Zoals jullie zien heb ik al wat andere plannen vandaag dan alleen maar zoetjes met mijn lief samen te zijn.

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 39 - Spuugzat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.