DIARY 2016 - Week 7 - Asylum 16

DIARY 2016 – Week 7

Elke week vertel ik in een diary wat ik allemaal heb meegemaakt. Deze week werkte ik wat meer dagen dan anders, bezocht ik de Ikea en ging ik naar een housewarming party. En the most exciting: Ik kocht tickets voor Asylum 16!!!

Welkom in diary 7 van 2016!

Angeren

Maandag 15 februari
Ik ga eerst werken bij M. en als ik thuis kom kan ik alleen nog een boterhammetje naar binnen schuiven en moet ik meteen in de auto springen om – voor mijn gevoel – naar het einde van de wereld te rijden. Ik moet naar Angeren om op een basisschool uitleg te geven over alle Engelse trainingen die we aanbieden. Ik ben helemaal in mijn element, dit vind ik altijd leuke afspraken om te doen. In de auto luister ik een audio-boek. Het is wel een heel eind rijden en ik sta op de terugweg ook nog in de file. Dat is balen en ik mis hierdoor mijn tapdance les. Toch is dat niet zo heel erg want ik heb nog steeds last van mijn knieblessure. Beter doe ik het even rustig aan.

Asylum 16

Dinsdag 16 februari
Vandaag heb ik een teammeeting van mijn werk waardoor ik weer op kantoor ben. Ik werk een halve dag (en iets meer) en tijdens de teammeeting hebben we het over wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurd en wat voor een nieuwe projecten er op het programma staan. Voordat ik de meeting in ga, bekijk ik nog even gauw op mijn telefoon of ik iets gemist heb. Ik heb een bericht gekregen dat er nieuwe kaarten in de verkoop zijn gegaan voor Asylum 16, de Supernatural conventie in Birmingham. Als mijn baas na de meeting zegt, we nemen even 3 minuten pauze – we zien elkaar zo weer hier terug. Race ik naar mijn computer en bestel direct mijn kaartje. Gelukt! Als ik naar huis ga bel ik mijn hubby en hoor ik later in de middag van hem of hij mee wilt gaan. In de tussentijd heb ik al meerdere dansjes gedaan. I am so happy! En uiteindelijk gaat hij ook mee, hoe cool!

LEES OOK  DIARY : Sunday Special - Week 52

asylum 16 vlog diary 7

Uit het ritme

Woensdag 17 februari
Een hele dag werken, ik ben een beetje uit mijn ritme want normaal is dit mijn eerste werkdag en ik heb het gevoel dat ik er nu al 2 op heb zitten. Het werken gaat niet zo goed, want mijn collega tettert de hele dag maar door. Op een gegeven moment zeg ik dat ze haar mond moet houden omdat ik me niet kan concentreren. Ik vrees dat dit nog vaak gaat gebeuren. In de avond ga ik niet naar de yoga vanwege mijn knieblessure en ben ik nog in de weer met de tickets voor Asylum. Ik had het tweede ticket ook via mijn account gekocht maar blijkbaar moet het op de naam van degene waar hij voor is. Dus heen en weer gemail om alles voor elkaar te krijgen. Als het dan rond is, dan kunnen we voor de heenreis en de overnachtingen kijken. Ik heb wel vandaag mijn happy vlog online gezet van Asylum 16.

Hard werken

Donderdag 18 februari
Vandaag is mijn laatste dag werken en die vliegt voorbij omdat ik een heleboel bespreek met mijn collega en veel opdrachten heb die ik vandaag goed wil uitwerken en gisteren niet aan toe kwam omdat ik me niet kon concentreren. Het simpele werk gisteren gedaan, het zwaardere werk vandaag.

Another day at the office. Last day of this week to be exact – but work is never done! #work #workinggirl #girlboss #goals #selfie

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Ikea

Vrijdag 19 februari
Een vrije dag! Ik slaap uit en voel me nog steeds moe als ik wakker word. Dat krijg je met hooikoorts, het is weer in full swing. We gaan vandaag naar de Ikea om keukens te kijken en wat ideeën op te doen. En daarna gaan we langs de ‘bestekboer’ om weer een deel van ons bestek bij te kopen. Ook schrijf ik nog een blog over onthaasten. Want het is heerlijk als je eens een dag helemaal niks of vrijwel niks op de planning hebt staan. Ik maak een nieuw recept en we gaan stijldansen waar ik na de pauze mee ophoud vanwege mijn knie. Ik koel als ik thuis kom en dat scheelt een hoop voor mijn blessure. Ik hoop snel weer de oude te zijn!

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 3

haasten en onthaasten quote igor stravinsky

Dordrecht

Zaterdag 20 februari
Deze dag is lekker makkelijk en rustig ingedeeld. Ik ga samen met manlief naar de stad toe om een cadeautje voor mijn vriendin te halen, opbergboxen te kopen bij de Hema en naar de markt te gaan voor groente. Helaas heeft de Hema niet het soort opbergboxen waar ik op hoopte. Ik wil graag mijn carnavalsspullen die deze dag allemaal aan de lijn drogen in een grote box doen zodat alle spullen tegelijk opgeborgen kunnen worden. Op dit moment zit het in 3 verschillende kistjes en daar irriteer ik me aan. Hema heeft alleen geen hele diepe en lange opbergsystemen dus daar slagen we niet. Op de markt wel en we halen superlekker vlees bij de slager. In de avond heb ik een verjaardag/verhuisparty van A. Ze is eigenlijk hartstikke verkouden en voelt zich daardoor niet zo tof, maar het feest is lekker druk en gezellig. Vandaag is ook een blog online gekomen over Wie is de Mol? Ik weet nog niet wie er uit zijn want de aflevering begint als ik op het feestje ben. No spoilers please!

Goosebumps

Zondag 21 februari
Vandaag ga ik naar de bioscoop toe en uit eten in Bergen op Zoom. Ik heb er erg veel zin in! Ik wilde net met hubby Uitzending Gemist aan zetten op onze tv (we hebben Tele2) maar Wie is de Mol? staat nog niet klaar om bekeken te worden! NOOOOO! Dat is echt enorm irritant zeg… Ik weet dus nog niets!

Ik ben ook sinds deze week lichtelijk ‘geobsedeerd’ door dit nummer: Drum Machine van Alex Metric ft The New Sins.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 36 - Officieel verhuizen

Wat ga jij allemaal doen en heb jij Wie is de Mol? gisteren gezien?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.