Diary 2016 - Week 8 Wim Hof Methode

DIARY 2016 – Week 8

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Wat ik deze week allemaal heb beleefd? Onder andere een dagje Rotterdam, een nieuwe app ontdekken en een high tea. Allemaal te lezen in mijn diary van week 8.

Diary 8

Ja, we zitten alweer 8 weken into 2016. En ik kan de lente al ruiken. En daar heb ik zin in! Toch begint de week een beetje anders.

Lilith

Maandag 22 februari
Vandaag ga ik naar Rotterdam waar ik heb afgesproken met mijn vriendin D. – maar het weer is echt niet te pruimen. Het regent en het regent! We spreken af wat voor mij niet al te ver reizen is (ze woont in Oegstgeest) omdat ik in de avond bijtijds terug in Roosendaal moet zijn vanwege mijn tapdance. We hebben gekozen voor het leuke ontbijtplekje Lilith, niet ver van het station en de stad – vergeet niet om mijn blog hierover te lezen. We kletsen over werk en je leven aanpakken. Ze heeft een nieuwe baan gevonden en dat vind ik heel leuk, natuurlijk eten we wat lekkers bij Lilith en in de stad koop ik nog iets bij Lush en kan ik een cupcake zaakje niet voorbij lopen. Een all chocolate – volgens mij heette hij death by chocolate – cupcake kan ik natuurlijk niet laten staan. Hij smaakt heerlijk!

You have got to treat yourself 😇 #sweettooth #cupcake #nomnom #nevernoteating #foodstagram #foodporn

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Hello..? It’s me

Dinsdag 23 februari
Vandaag ga ik werken bij M. en als ik binnen kom is er niemand. Ik heb geen idee dat M. in de tussentijd in de loods staat. Als ik de computer aan zet en mijn theewater op zet, bel ik toch maar even waar hij uithangt. Ik krijg het wachtwoord en kan direct aan de slag. Dat gaat heel erg goed, daar ben ik erg blij om. We hebben weer mooie ideeën voor de komende tijd. Erna kijk ik Wie is de Mol terug en denk ik dingen te zien, maar blijk ik vooral mezelf heel gek te maken.

Shitdag

Woensdag 24 februari
Vandaag heb ik echt een enorme klotedag op mijn werk. Ik kom volledig gedraineerd thuis en hang op de bank. Manlief moet tennissen en ik flans iets vegetarisch in elkaar. In de avond ga ik naar de yoga waar de leraar het heeft over je echte gevoelens. En hoewel het niets bijzonders is waar hij het over heeft, heb ik het gevoel dat ik wel kan janken. Ik voel me zo rot..! Ik ben zo ontevreden met sommige dingen in mijn leven. Baaaaaaahhhh! Ik herpak mezelf als ik merk dat ik weer rustiger word. Ik kan alles, als ik het maar wil. Zo kom ik terug uit yoga. Dat is meer the spirit, want dat gejank (in mijn hoofd) vind ik allemaal maar niks. De dag loopt dus toch nog goed af, en als extra kers op de taart vind ik het leuke kaartje dat ik van mijn vriendin N. heb gekregen. Een uitspraak van Einstein!

Bananenbrood

Donderdag 25 februari
Na mijn werk weet ik wat ik wil: Ik wil vanavond frietjes eten!! Ook heb ik nog ingrediënten in huis om bananenbrood te bakken en langzaam vult mijn huis zich met heerlijke geuren. Manlief haalt frietjes en we kijken nog een keertje Wie is de Mol (voor hem de 1e keer) terug. Ik heb vandaag voor het eerste een app gebruikt die ik heel erg leuk vind 🙂 Meteen maar een filmpje van online gezet, kijk hem hier. Voor het slapen gaan nemen we allebei een lekker stuk bananenbrood. Mjam, wat lekker!

Triller

Vrijdag 26 februari
Na het werk ga ik nog even snel naar de boekenwinkel om het boek van Marie Kondo te halen. Want ik heb besloten dat ik eens flink aan de slag kan gaan voor ons huis en onze spullen. En D. appt me continu goede foto’s van hoe zij dat nu doet. Ik kom tot de conclusie als ze me vragen stelt over de Konmari methode, dat als ik haar een foto en blog van die tijd stuur, dat het al maaaanden geleden is dat ik er iets mee heb gedaan. Ik heb mijn kleding uitgezocht en daar is het wel bij gebleven. En dat was mei 2015! Tijd voor verandering. Ik koop direct beide boeken van haar. Je kan maar goed voorbereid zijn. Erna ga ik linea recta naar Rijsbergen toe waar ik met B. heb afgesproken. Ik mag lekker bij haar blijven lunchen en we lullen wat over werk en je ideale droombaan. Daarnaast gaan we aan de slag met ons business idee. We moeten dit wel regelmatig blijven doen. Ik schrik ergens een heel klein beetje van de prijs van ons product maar goed, zo ver zijn we nog niet…

In de avond gaan we stijldansen maar voordat we vertrekken maak ik weer een clip met die enorm leuke app die ik heb gevonden. Serieus, Triller wordt mijn nieuwe leven. Het is zo grappig!! Ik post direct een clip van hubby en mij op Facebook. Na het stijldansen gaan we bij mijn moeder op visite en daarna gaan we nog naar de stad toe om drankjes te doen in de Sjoes. Laat het weekend maar beginnen!

High Tea & The Revenant

Zaterdag 27 februari
Deze middag heb ik afgesproken met vriendinnen om een high tea in Leerdam te doen. We gaan weer naar het Theeleutje, waar ik eerder een blog over schreef. Hierover komt binnenkort een vlog online want ik heb al het lekkers deze keer gevlogd! We hebben een heel smakelijke middag met zijn allen. In de avond ben ik weer thuis en hubby en ik hadden besloten om naar de bioscoop te gaan. The Revenant wilden we graag zien, dus die is het geworden. En sjesus wat een goede film. Die moet je echt gaan kijken want het is toch een stuk rauwer en heftiger als je het op het grote scherm kijkt. Wauw wat een overleven is dat!

IJszwemmen

Zondag 28 februari
Vandaag ben ik na het opstaan naar een moestuintje geweest die man en ik gaan delen met R. en M. Ze zijn in aanmerking gekomen voor een stuk van 140m2 en ik wil al lang meer groente verbouwen. Het is een hele verantwoordelijkheid maar ik denk dat ik het wel aan kan en zo niet, tsja dan zien we het wel. Ik ben in ieder geval onder de indruk van de ruimte en dat we er tegenaan mogen dit jaar. Gaaf!

 

In de middag – en nu niet lachen – heb ik afgesproken om het Grevelingenmeer in te springen. Natuurlijk was het de bedoeling dat we dit zouden doen in een soort van anonimiteit, zodat niet het halve Grevelingenmeer hier op zit te kijken. Jammer, dat is niet mogelijk want er is een of andere hondencross bezig. We zetten door en vinden uiteindelijk een strandje waar we het water in stormen nadat we de Wim Hof methode hebben toegepast (ademhaling). Hiervan heb ik een filmpje gemaakt en ook die komt binnenkort online. Geduld is een schone zaak, maar één ding kan ik verklappen: Ik heb het gedaan! En natuurlijk hoort daarna daar eerst warme chocomel bij en aansluitend een goed bord erwtensoep.

Wat heb jij vandaag allemaal gedaan?

LEES OOK  DIARY - Sunday Special - Week 27

2 reacties

 • Nadia

  Hoooiiii 🙂 🎊🎉. Ik heb Revenant ook gezien, echt een gave film ja. Volgens mij lees ik nu al voor de tweede keer dat je in Rotterdam bent geweest. Zullen wij ook eens een High Tea of High Wine middag plannen? Lijkt me gezellig.

  En aanstaande zaterdag de finale, whaaaa, ik vind het zo spannend. Ik denk dat Klaas het is, maar hoop heel erg op Annemieke.

  X Nadia

  • Nancy

   Ja!! Een high wine lijkt me heel erg leuk 🙂 Dan pak ik de trein naar R’dam en kan ik lekker teut terug naar huis reizen.

   Ik vind de finale wel heel erg leuk, ik kijk er zo naar uit. Ik ben er altijd dol op dat je dan eindelijk te zien krijgt, hoe en waar er gemold is. Dat is echt mijn lievelingsgedeelte van de finale. Ik zit ook op Klaas maar moet zeggen dat Tim nog steeds in mijn achterhoofd zit. Ik heb nog steeds geen afleveringen terug gekregen, daar wordt je meestal wel wat wijzer van. Misschien heb ik last van tunnelvisie, maar so be it… Klaas is de Mol. Als ik nog wat afleveringen heb terug gekeken en het blijkt toch iemand anders te zijn volgens mij dan zal ik het zeker nog even delen op social media 😉

   xxx
   Nance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.