DIARY 2017 week 10 ziek zijn en naar het theater

DIARY 2017 – Week 10 – Ziek thuis en naar het theater

Een wekelijkse inkijk in mijn leven. Deze begon vooral met ziek zijn maar eindigde met een paar leuke afspraken waaronder één in het theater!

Doktersbezoek

Maandag 6 maart
Ik ga vandaag naar de dokter toe. Mijn longen klinken goed, dus er is geen sprake van een longontsteking. Ik heb wel verkrampte spieren, waarvoor ik een doorverwijzing krijg naar de fysiotherapeut. In de avond loop ik een blokje om, in de hoop dat het me wat meer energie geeft. Tevergeefs. Ik ben doodop en lig ’s avonds om 9 uur in bed.

Werkafspraak

Dinsdag 7 maart
Ik heb een werkafspraak staan die ik eigenlijk niet kan verzetten. Ik heb besloten dat ik het even ga proberen. Samen met mijn collega N. vertrek ik naar Oosterhout, maar al halverwege de meeting krijg ik last van sterretjes en kan ik mijn hoofd er niet bij houden. Jammer maar helaas, het heeft geen nut. Ik ben toch echt nog niet de oude. De rest van de middag ga ik in bed liggen.

Members Meeting gemist

Woensdag 8 maart
Weer een dag van in bed liggen, het wordt nu wel een beetje saai hè. Vandaag is de Members Meeting, maar hier kan ik niet bij zijn. Ede is echt nog verder weg dan Oosterhout en ik kan niet langer dan 2 uur de focus houden. Dus nog een dag in bed en veel vitamines tot me nemen. Wanneer ben ik eindelijk beter? De beterende hand is in zicht, in de avond voel ik me echt iets beter.

Iets kunnen doen

Donderdag 9 maart
Nu moet ik natuurlijk niet mezelf meteen uitputten. Vandaag kleed ik me aan en zoek ik een was uit en vouw was op. Dat is het meest actieve wat ik tot nu toe gedaan heb. En dat ging best wel goed. Ik lig wel om 5 uur in de middag even plat voor een dutje, maar daar was ik ook echt aan toe. Ik ben namelijk ZO MOE de hele tijd. Toch heb ik het idee dat ik morgen er wel klaar voor ben.

LEES OOK  Spring!

Bende van Beuving

Vrijdag 10 maart
Zo, mijn eerste werkdag! Al na een uur leg ik mijn hoofd neer op mijn bureau en denk ik: Waarom ben ik in godsnaam naar kantoor gekomen? Ik heb wel het idee dat ik weer meer grip op alle zaken krijg en dat is fijn. Als ik thuis weer wat energie heb, maak ik alle ramen beneden schoon om in de voorjaarsschoonmaak te komen. Maar daarna houd ik toch echt op. Die bovenverdieping komt nog wel een keertje. Tja, ik en de voorjaarsschoonmaak, we weten nu wel hoe dat in elkaar zit. En anders kijk je dit:

Mick Jagger

In de avond ga ik naar het theater toe. De Bende van Beuving met een lokaal koor. Hij wisselt sketches af met liedjes. Soms van hemzelf, soms van andere artiesten. Het is een 3 uur durend spektakel en ik lig het meest in een deuk om zijn Mick Jagger impressie.

Lunchen en WIDM

Zaterdag 11 maart
We hebben afgesproken met vrienden van ons en gaan lekker met ze uit lunchen bij Stilleven in Breda. We praten over hun verbouwing, hoe het in ons huis er nu aan toe gaat, L. vertelt over de grote schoonmaak die ze met haar moeder heeft gedaan (zij wel) en ik vertel dat ik speel met de gedachte om weer terug naar school te gaan en dan specifiek om communicatie aan de Universiteit van Tilburg te gaan studeren. Daar hebben D. en L. nog wel wat ideeën over en het is interessant om hun point of view te horen.

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 5 - Alleen op Zondag

Ontknoping

In de middag zijn we weer thuis en de rest van de middag doe ik het rustig aan. Manlief zou naar Den Haag gaan, maar dat gaat niet meer door. Dus blijft hij ook thuis. In de avond zien we de ontknoping van Wie Is De Mol en daar ben ik altijd dol op.

DIARY 2017 week 10 ziek zijn en naar het theater

CPC

Zondag 12 maart
Manlief doet mee aan de CPC loop en ik zit nu in de zon mijn laatste zinnetjes te tikken. Wat een goddelijk weer. Ik denk dat ik zo lekker in de achtertuin blijf zitten. We hebben een tuin op het zuidoosten en ik kan je vertellen dat ik hier niets anders dan mijn pyjamaatje hoef aan te hebben om het warm te hebben. LOVE IT! Ik raad iedereen aan om er vandaag lekker op uit te gaan of te genieten in de achtertuin als je die hebt.

Ik ga eens lekker mijn tuin van dichtbij bekijken, misschien als ik de puf heb (ik ben echt nog steeds niet helemaal boven jan) ga ik zelfs tuinieren. En anders ga ik gewoon genieten van de kwetterende vogels en de kreten van spelende kinderen.

Wat ga jij vandaag doen met dit lenteweer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.