DIARY 2017 Week 2 Rufus Wainwright

DIARY 2017 – Week 2 – Rufus Wainwright

In mijn wekelijkse diary krijg je een kijkje in mijn dagelijkse leven. Deze week zitten we 2 weken into the new year. Time flies, nietwaar? Ik ging deze week naar het theater om Rufus Wainwright te zien!

Mondhygiëniste

Maandag 9 januari
Echt heel saai om te vertellen maar vandaag werk ik een beetje vanuit huis, ik maak schoon en schrijf enkele blogs. Bovendien ben ik bezig met het verbeteren van mijn mediabestanden en blogartikelen uit het verleden. Dus veel achter de schermen. Ook moet ik vandaag naar de mondhygiëniste en het doet me een partij pijn! Ze zegt dat het waarschijnlijk komt omdat ik zo slecht slaap de laatste tijd, dat ik daarom nu een gevoeligere mond heb. Nog een geweldige bijkomstigheid van het slaaptekort; een lagere weerstand. Ik heb overigens vandaag tot 10 uur geslapen. Dat is dus ongeveer 10 uur slaap in totaal. Het moet niet gekker worden. Ik geloof dat ik slaap inhaal van de afgelopen weken.

Drama

Dinsdag 10 januari
Vandaag krijg ik ontbijt op bed! De treinen rijden niet, waardoor manlief thuis is. Ik zit vervolgens met mijn collega aan de lijn en daarna met een oud-collega. We wilden afspreken maar dat is helemaal uit de hand gelopen. Er wilden op den duur meer oud-collega’s mee uit eten gaan, wat mij heel leuk leek. Alleen de nieuwe collega heeft een rel geschopt en nu wordt het niet gewaardeerd dat zij niet wordt uitgenodigd. ??? Ik ken die vrouw niet eens, dus het lijkt mij een beetje vreemd om met haar uit eten te gaan. Lang verhaal kort: De date gaat niet meer door. Ik snap wel dat mijn oud-collega geen zin heeft in gedoe. Die heeft wel wat anders aan haar hoofd.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 47 - Vrijgezellenfeest

Moe

Woensdag 11 januari
Vandaag wilde ik eigenlijk naar de yoga gaan maar ik ben zooooo moe. Eigenlijk is het niet zo erg dat ik niet ga. Dus ik blijf lekker thuis, werk nog wat aan een online cursus die ik gekocht heb. Ook luister ik de muziek van Rufus Wainwright, ik heb zo’n zin in vrijdag!

Code oranje

Donderdag 12 januari
Het gaat vandaag blijkbaar sneeuwen, maar ik zie helemaal niets verschijnen. Ik heb een gesprek bij een internetbedrijf over onze nieuwe website. Ik leg met hen de belangrijkste zaken vast voor de online kant van de business. Heel leuk om te doen! In de avond blijkt manlief in slaap te zijn gevallen in de trein. Hij wordt wakker in Zeeland en belt me op. Gelukkig hoef ik hem uiteindelijk niet op te halen, hoewel hij gestrand is in Rilland-Bath (middle of nowhere). Hij heeft gelukkig nog een van de laatste treinen terug en komt thuis door de sneeuw. Gelukkig maar, met code oranje weet je het maar nooit met de NS!

DIARY 2017 Week 2 Rufus Wainwright

Rufus Wainwright

Vrijdag 13 januari
YES! Vandaag ga ik naar Rufus Wainwright toe, in het muziekgebouw in Eindhoven. Ik heb er zo veel zin in, ik heb al de hele week muziek van hem gedraaid om in de sfeer te komen. Manlief gaat mee, hoewel hij er niet zo’n fan van is. Doet ie uit liefde voor mij 🙂 En het was geweldig. ALLES was loepzuiver. De combinatie met het Amsterdams Sinfonietta orkest is prachtig. Ze kozen voor verschillende nummers, klassieke stukken, ook opera (wat hij moeiteloos zingt) en prachtige nummers van zijn vader, moeder, Joni Mitchell, Leonard Cohen.

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 44 - Tapage in Roosendaal


En natuurlijk een boel liedjes van hem. Het was allemaal zo mooi, het decor – een boom met bloesem – werd elke keer op een andere manier belicht. De strijkers in de nummers die er gezongen werden. Ik was tot tranen toe geroerd. Er komen nog een paar voorstellingen aan, als je nog kaarten kan krijgen: GAAN!

Ik vond het het mooiste concert waar ik ooit ben geweest. Ik was zo happy, ik had uren aan extra energie. En guess what? Ik heb een gesigneerde CD gekocht. Ik ben zo happy!

Mijn eerste Dutch Weedburger! Dat smaakt naar meer. #nomnom #instafood #foodstagram

Een foto die is geplaatst door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Housewarming

Zaterdag 14 januari
Vandaag ga ik lekker lunchen met mijn schoonzus en nichtje in de stad bij Bagels & Beans en eet ik mijn eerste Dutch Weedburger (vegan). Smaakte goed! Bij de buren hadden ze een DJ staan en dus besloten mijn nichtje en ik in het winkelcentrum te dansen. Heerlijk, niks aantrekken van andere mensen. Who cares! In de avond worden we uitgenodigd bij vrienden van ons om te blijven eten. Jammie! En daarna springen we samen in de auto om naar Utrecht te rijden voor een housewarming party. Erg gezellig en ik klets weer wat bij met iedereen. Midden in de nacht komen we thuis.

Poldark

Zondag 15 januari
Vandaag heb ik Poldark op het programma staan en een boek lezen. Ik heb gisteren helemaal niet veel op, maar ik voel me een beetje ziek. Geen idee of dit nu met de drank te maken heeft, of het te maken heeft met mijn lagere weerstand.

LEES OOK  DIARY 2016 - Week 31 - GISHWHES

Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.