DIARY 2017 Week 27

DIARY 2017 – Week 27 – Barbecue, zwemmen, zomerweer

In mijn wekelijkse diary krijg je een inkijk in mijn leven. Deze week begon de zon weer te schijnen, werkte ik extra en ging ik leuke dingen doen met mijn nichtje.

Lees mee in mijn diary van week 27.

Thuiswerken

Maandag 3 juli
Ik werk thuis aan het toonbaar maken van materialen en de rest van de dag die ik nog over heb, besteed ik aan mijn werk in huis. Saai as can be, maar zo is het nu eenmaal.

Maar wat een geluk dat mijn vriendin vorige week de komst van haar kleine spruit deelde, zo kon ik het jullie ook vertellen vandaag. Daar was ik wel blij mee natuurlijk want zulk groot nieuws voor je houden… dat is best moeilijk.

DIARY 2017 Week 27

Kapper!

Dinsdag 4 juli
Ik ga naar de kapper toe met mijn familie. Dat is altijd een onderneming op zich. We worden allemaal gekapt en geknipt, of zoals mijn lieve nichtje dat zo grappig zegt: gekapseld. Na de kapper doen we nog veel meer, allemaal onverwachts. Zo gaan we naar de boerin om aardappelen, uien en meer te halen. Thuis blijven ze bij mij lunchen, mijn broer ging slapen, mijn nichtje bleef bij mij. We gaan boodschappen doen, daarna nog naar het park toe om te wandelen en dan aan het einde van de dag breng ik de kleine smurf weer naar huis toe. In de avond ben ik ook de hort op. Het was een lekker drukke dag, maar wel leuk!

Drankjes op het terras

Woensdag 5 juli
Vandaag is mijn eerste dag van de week op kantoor.  Hard werken, veel doen. Ik heb nog veel projecten bevestigd gekregen en die willen uiteraard allemaal ineens in september beginnen (en dat dus in 1 dag bevestigd krijgen, aangezien de scholen met vakantie gaan). Ik sluit de dag af met drankjes op het terras. Daar was ik echt even aan toe!

Trots op mijn team

Donderdag 6 juli
Vandaag is een superleuke dag, want we beginnen met een Facebook LIVE event. Het gaat heel even mis in het begin, maar al snel herpakken we ons en gaat alles supergoed. Mijn collega A. doet het supergoed voor de camera en ik ben megatrots op ons als team. Geslaagd evenement dus!

LEES OOK  DIARY 2018 - Week 4 - Introductiedag

Zwemmen in Rucphen

Vrijdag 7 juli
Mijn nichtje blijft in de middag bij mij en we gaan naar het zwembad! Ik nodig mijn moeder ook uit en we gaan naar Rucphen toe. Wat kan ik verder vertellen over een middag met waterpret? Ik ben blij dat de zon weer is gaan schijnen en geniet van het spetteren in het water met mijn nichtje. In de avond blijven we bij mijn broer en schoonzus eten, lucky bastards.

This is my beautiful husband. I don’t share a lot of pictures of him, because I want to give him the opportunity of a life out of the spotlights (he doesn’t have nor want social media). But for me, he is always in the spotlight. He is my motivator and the one who has always believed in me. I know him for over 11 years and every day he keeps on surprising me with his jokes, his interests and views on life. The thing I want to do, is stare over the ocean together – as we do here. Share our dreams. And make them reality. ❤💑 . . . . . #reizen #travel #travelblogger #travelvlogger #spain #murcia #travelgram #travelgirl #reisblogger #reisvlogger #dutchblogger #travelchick #travellife #travelling #love #husbandandwife #loveofmylife #theonlythingthatcounts

Een bericht gedeeld door Nancy – MrsStilletto (@mrsstilletto) op

Barbecueën en een verjaardag

Zaterdag 8 juli
Ik ben echt enorm vroeg op, dus ga ik maar gelijk aan het werk: Ik maak de koelkast weer eens helemaal schoon. Zijn er meer die een hekel hebben aan de koelkast kuisen? We doen boodschappen en halen vlees voor de barbecue van vanavond en dan maak ik de rest van het huis ook nog even schoon. In de middag komen onze vrienden D. en L. op visite en het is een geslaagde middag en avond. Na dat feest, ga ik door naar een ander feest. Van onze vriendin S. die haar verjaardag viert. Ik blijf er buiten hangen tot na 1 uur. En ben dan blij dat ik lekker mijn bedje in kan kruipen.

LEES OOK  DIARY 2017 - Week 17 - Roosendaal

Eibergen festival

Zondag 9 juli
Vandaag is een verrassing: Ik ga met hubby naar Eibergen toe om mensen te ontmoeten die we nog kennen uit Amerika. Ze zijn in Nederland voor een Somsen reünie en hoe vaak krijg je de kans om die mensen ook hier in Nederland te zien? We moeten er 2 uur voor rijden, maar het is tegelijk met een festival dus we maken er gewoon een leuke dag van. De zon schijnt ook nog eens, dus het is perfect! Kunnen wij ze ook weer even gedag zeggen 🙂

Wat zijn jouw plannen voor deze zonnige dag?

Leuke aanrader om te zien vandaag, mijn video over Ryanair: Waarom ik het haat om te vliegen met Ryanair.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.